Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα εξάσκησης. Υπαρχουν αρκετες φορες που τα μηχανάκια εμποδίζουν πραγματικα και ειδικα αν ειναι πισω σου και δεν εχεις αισθητηρες/κάμερες, ειναι πολυ δυσκολο να υπολογίσεις το περιθωριο.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι και ανάλογα τον όγκο του οχήματος σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά αν δεν εμφανιστεί μέσα στον επόμενο μήνα και εγώ δεν μπορέσω να βρω κάτι το θέμα  θεωρητικά θα θεωρηθεί λήξαν σωστά?

Δημοσ.

Μαλλον δε σε νοιαζει και για το δικο σου

Αμα το κοπανησεις δε σου κανει σημαδια ?

Οι πλαστικοί προφυλακτήρες δε λαβώνονται και τόσο εύκολα, είναι ελαστικοί. Αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν σημάδια από πέτρες, λακούβες και άλλα όμορφα, μιας και δε δε κρατιέμαι και πάω συχνά εκτός δρόμου. Klain.

Toυλάχιστον έχεις αυτογνωσία . Ίσως θα έπρεπε να εξασκηθείς στο παρκάρισμα ; στην Αθήνα δεν έχει χώρο ούτε για δείγμα .. το πρόβλημα με τα μηχανάκια είναι ότι άμα το βάλεις στο πεζοδρόμιο θα σου την πουν αλλά από την άλλη άμα το βάλεις στον δρόμο υπάρχουν άμπαλοι σαν και σενα που δεν το έχουν στο παρκάρισμα / ξεπαρκάρισμα.. πόσο δύσκολο είναι ποια ρε..πυρηνική το έχετε κάνει ..αμα δεν το έχεις πάρε το μετρο .

Ελπίζω να σε πιάσει κάποιος να του κοπανάς το μηχανάκι και να σε κάνει μαυρο στο ξυλο .. :-D

Όταν αφήνεις χώρο όσο ένα Nokia 3310 δε σου φταίνε οι ικανότητες του άλλου στο ξεπαρκάρισμα αλλά ο όγκος στον εγκέφαλό σου. Αλήθεια εσύ μπορείς να ξεπαρκάρεις όταν σου 'χουν αφήσει συνολικό χώρο 15cm και μπρος και πίσω; Παραδέχομαι πως εγώ δε μπορώ. Ίσως αν γύριζαν κάθετα στο αμάξι όλες οι ρόδες ώστε να βγαίνω με το πλάι κάτι να γινόταν!  B)

Δυστυχώς για κάποιους, έχω μάθει στη ζωή μου όταν μου φέρονται καριόλικα να ανταποδίδω στο δεκαπλάσιο. Και δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να αργήσω στη δουλειά ή στο ραντεβού μου για χάρη του οποιουδήποτε. Εφόσον λοιπόν δεν εισπράττω σεβασμό απ'τον απέναντί μου, την ίδια συμπεριφορά (και χειρότερη) θα λάβει κι αυτός από μένα.

Και πρόσεξε ότι δε λέω να παρκάρει "στενά" ο άλλος ώστε να χρειαστώ 2-3 μανούβρες παραπάνω για να βγω! Αυτό το καταλαβαίνω, μέσα στις πόλεις είναι στενά τα πράγματα. Αλλά όταν βλέπω καριολίκι σε σημείο που να θέλω γερανό για να το βγάλω, ε, πιο πιθανό είναι να καλέσω γερανό για το δικό του με οδηγία να το αδειάσει σε καμιά ρεματιά, παρά να περιμένω να 'ρθει (!!!) ή να το "μετακινήσω ευυγενικά". Είπαμε: στις πουστιές, απαντάμε με πουστιές.

Κατά τ' άλλα, ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να μου ζητήσει τα ρέστα για την μαλακία που εκείνος έκανε. Με πόσα χρόνια πολεμικές τέχνες, συν πόσα σιδερικά που κουβαλάω πάντα στο αμάξι, καλά θα περάσει. Δεν είμαι απ' τους τύπους που θα κάνουν πίσω αν ακόμα μπορώ να χρησιμοποιήσω χέρια-πόδια-δόντια. Στο τελευταίο "συμβάν", που πήγαν να με κλέψουν 2 τύποι , ο ένας έκανε πόση ώρα να σηκωθεί, ενώ ο άλλος έτρεχε. :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι πλαστικοί προφυλακτήρες δε λαβώνονται και τόσο εύκολα, είναι ελαστικοί. Αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν σημάδια από πέτρες, λακούβες και άλλα όμορφα, μιας και δε δε κρατιέμαι και πάω συχνά εκτός δρόμου. Klain.

Όταν αφήνεις χώρο όσο ένα Nokia 3310 δε σου φταίνε οι ικανότητες του άλλου στο ξεπαρκάρισμα αλλά ο όγκος στον εγκέφαλό σου. Αλήθεια εσύ μπορείς να ξεπαρκάρεις όταν σου 'χουν αφήσει συνολικό χώρο 15cm και μπρος και πίσω; Παραδέχομαι πως εγώ δε μπορώ. Ίσως αν γύριζαν κάθετα στο αμάξι όλες οι ρόδες ώστε να βγαίνω με το πλάι κάτι να γινόταν! B)

Δυστυχώς για κάποιους, έχω μάθει στη ζωή μου όταν μου φέρονται καριόλικα να ανταποδίδω στο δεκαπλάσιο. Και δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να αργήσω στη δουλειά ή στο ραντεβού μου για χάρη του οποιουδήποτε. Εφόσον λοιπόν δεν εισπράττω σεβασμό απ'τον απέναντί μου, την ίδια συμπεριφορά (και χειρότερη) θα λάβει κι αυτός από μένα.

Και πρόσεξε ότι δε λέω να παρκάρει "στενά" ο άλλος ώστε να χρειαστώ 2-3 μανούβρες παραπάνω για να βγω! Αυτό το καταλαβαίνω, μέσα στις πόλεις είναι στενά τα πράγματα. Αλλά όταν βλέπω καριολίκι σε σημείο που να θέλω γερανό για να το βγάλω, ε, πιο πιθανό είναι να καλέσω γερανό για το δικό του με οδηγία να το αδειάσει σε καμιά ρεματιά, παρά να περιμένω να 'ρθει (!!!) ή να το "μετακινήσω ευυγενικά". Είπαμε: στις πουστιές, απαντάμε με πουστιές.

Κατά τ' άλλα, ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να μου ζητήσει τα ρέστα για την μαλακία που εκείνος έκανε. Με πόσα χρόνια πολεμικές τέχνες, συν πόσα σιδερικά που κουβαλάω πάντα στο αμάξι, καλά θα περάσει. Δεν είμαι απ' τους τύπους που θα κάνουν πίσω αν ακόμα μπορώ να χρησιμοποιήσω χέρια-πόδια-δόντια. Στο τελευταίο "συμβάν", που πήγαν να με κλέψουν 2 τύποι , ο ένας έκανε πόση ώρα να σηκωθεί, ενώ ο άλλος έτρεχε. :)

Πολύ σωστή λογική, συγχαρητήρια.

Για αυτό έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία μας, γιατί κανείς δεν έχει μάθει να κάνει υποχωρήσεις και να συγχωρεί. Δεν λέω να κάνεις συνέχεια το μ@λακα, αλλά επειδή σε έκλεισαν δύο φορές πρέπει να κλείνεις και εσύ τους άλλους δηλαδή; Αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά και καταντά ένας φαύλος κύκλος.

Για τα "σιδερικά" και τις υπόλοιπες ομορφιές ουδέν σχόλιο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγωπαρκαρω κλασικα κατω απο το μπαλκονι, οταν φευγω βζω τη μηχανη για να κρατησω τη θεση. Ενας μια φορα παρκαρε μπροστα μου και με ακουμπησε, το αφησε και εφυγε, καλα ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος, τουλαχιστον κανε μπροστα να μην το δω ρε φιλε. ΡοΕντωμεταξυ μπροστα του ηταν διασταυρωση οποτε δεν παιζει να μην ειχε χωρο, δεν παρκαρουν αλλα αμαξια εκει μπροστα. Την αλλη φορα εχω παρκαρει και παω να φυγω, ερχεται παππους με κοτσαδορο και παει να μπει μπροστα μου να παρκαρει, κανει πισω..πισω.. Τον βλεπω με ερχεται, καμια ορεξη να σταματησει και να κανει μπροδτα για να το στρωσει. ΩΩΠΑΑΑ λεω.. Αν δεν ειμουν εκει δηλαδη τι θα εκανε? Σκατογεροι τετοιοι δεν ξερω γιατι επιτρεπεται να οδηγανε.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Χθες το απόγευμα κάποιος έξυσε το παρκαρισμένο όχημά μου και ούτε σημείωμα ούτε τίποτα. Μου είπαν ότι πρέπει να βρω πινακίδα του υπαίτιου και να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική του. Αν και λίγο  δύσκολο για αποζημίωση τέτοιας μικρής  ζημιάς στο έτος 2016, και το αφήσω χωρίς να κάνω τίποτε για 2-3 εβδομάδες μετά εάν τον βρω μπορώ να αποζημιωθώ? 

Δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Άστο όπως είναι, έτσι κι αλλιώς θα σε ξαναχτυπήσουν. Το φτιάχνεις μια και καλή τότε.

Δημοσ.

Yπάρχει διαφορά στο έχω δυσκολία να ξεπαρκάρω και σε ακουμπάω καταλάθος με αυτό που λες εσύ .. εσύ αναφέρεις πως χτυπάς επιτιδες τα μηχανάκια που παρκάρουν κοντά σου. Τέσπα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τα λόγια είναι περιττά με τα καραγκιοζιλίκια που αναφέρεις ...

Δημοσ.

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θέλει πολύ ψάξιμο για να αποζημιωθείς για την ζημιά μόνο,όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή απ΄ότι κατάλαβα,εκτός κι αν είσαι μπροστά την στιγμή που θα γίνει η μ@..!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ σωστή λογική, συγχαρητήρια.

Για αυτό έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία μας, γιατί κανείς δεν έχει μάθει να κάνει υποχωρήσεις και να συγχωρεί. Δεν λέω να κάνεις συνέχεια το μ@λακα, αλλά επειδή σε έκλεισαν δύο φορές πρέπει να κλείνεις και εσύ τους άλλους δηλαδή; Αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά και καταντά ένας φαύλος κύκλος.

Για τα "σιδερικά" και τις υπόλοιπες ομορφιές ουδέν σχόλιο...

Δεν διαφωνώ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση σε τι να υποχωρήσει? Αν ο άλλος δεν επέστρεφε σύντομα, τι θα έκανε? Να έπαιρνε λεωφορείο ή ταξί για εκεί που ήθελε?

Δημοσ.

Δυστυχώς ανακάλυψα ότι κάνοντας υποχωρήσεις το μόνο που "κερδίζω" είναι να ζητάνε οι απέναντι περισσότερες υποχωρήσεις. Και κάνοντας μια φορά τον μαλάκα όπως λες, οι άλλοι περιμένουν ότι θα τον κάνεις και κάθε επόμενη φορά, με τη συμπεριφορά τους απέναντί σου να χειροτερεύει! Οπότε την εγκατέλειψα αυτή την ιδέα σχετικά σύντομα... και το γύρισα στο "δούναι και λαβείν".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης,εάν τον βρω αυτόν μετά απο 3-4 εβδομάδες και το παραδεχτεί γίνεται να μου κάνει δήλωση ή όχι εφ'όσον έχουν περάσει 14 μέρες που λένε οι ασφαλιστικές από όταν έρθει σε γνώση μας το ατύχημα?

Και τέλος εάν τον είχα δει και κρατούσα πινακίδα πήγαινα για καταγγελία και μέσα σε έναν μήνα λογικά θα τον ειδοποιούσαν απ'την ασφαλιστική του εάν ήταν όντως αυτός που έκανε το συμβάν σωστά,ώστε να  κάνει δήλωση?

Επεξ/σία από saxorallo
Δημοσ.

Επίσης,εάν τον βρω αυτόν μετά απο 3-4 εβδομάδες και το παραδεχτεί γίνεται να μου κάνει δήλωση ή όχι εφ'όσον έχουν περάσει 14 μέρες που λένε οι ασφαλιστικές από όταν έρθει σε γνώση μας το ατύχημα?

Και τέλος εάν τον είχα δει και κρατούσα πινακίδα πήγαινα για καταγγελία και μέσα σε έναν μήνα λογικά θα τον ειδοποιούσαν απ'την ασφαλιστική του εάν ήταν όντως αυτός που έκανε το συμβάν σωστά,ώστε να  κάνει δήλωση?

Ρε φιλέ άραξε να πουμε..τι είναι ; saxorallo ; σιγά το κουτί να πουμε .. ήμαρτον  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα όσος καιρός και αν περάσει? Ή οτιδήποτε παραπάνω απ'την δήλωση που τον καλύπτει η ασφαλιστική του?

Επεξ/σία από saxorallo
Δημοσ.

Εγωπαρκαρω κλασικα κατω απο το μπαλκονι, οταν φευγω βζω τη μηχανη για να κρατησω τη θεση.

Σε αυτο εισαι πολυ λαθος,καβατζωνεις μια θεση λες και οι αλλοθ ειναι μαλακες και πρεπει να ψαχνουν με τις ωρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...