Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Λογικά η ασφαλιστική...
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Με ποιο σκεπτικό θέλεις να πάρεις παραπάνω λεφτά από τη ζημιά; (Που το πιθανότερο είναι ούτε αυτά δεν θα πάρεις αλλά λέμε).
visualizer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάρτ το αυγό και κουρευτω .. όσο ποιο γρήγορα το ξεπεράσεις τόσο καλύτερο , δεν πρόκειται να βρεις ποιος το έκανε , μου έχουν ρίξει 2 φορές το μηχανάκι με ζημιές 300+ ευρω και το αμάξι μου το έχουν γρατζουνήσει χιλιάδες φορές . Αυτά συμβαίνουν στο αστικό περιβάλλον , λίγοι έχουν τα @ρχιδι@ να αναλάβουν τις ευθύνες τους .. μην το ψαχνεις.
saxorallo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά ναι ισχύει αυτό που λες. Λογικά θα ψάξω για καμιά αλοιφή πριν το πάω σε φαναρτζίδικο μπας και γλυτώσω χρήματα. Αν δεν κάνει δουλειά μόλις μαζέψω θα το πάω.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά ναι ισχύει αυτό που λες. Λογικά θα ψάξω για καμιά αλοιφή πριν το πάω σε φαναρτζίδικο μπας και γλυτώσω χρήματα. Αν δεν κάνει δουλειά μόλις μαζέψω θα το πάω. Αν είναι επιφανειακή η γρατσουνιά χωρίς βαθούλωμα θα κάνεις δουλειά με αλοιφή.
visualizer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Aς το όπως είναι.. αφού θα στο ξαναγρατζουνήσουν . 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 τύπε δε θα βγάλεις άκρη. χώνεψε το. περιμένεις να εμφανιστεί ο άλλος μόνος του. χαχα. το πιστεύεις αυτό; εγώ 2 φορές έχω κάνει ζημιά κι έχω φύγει. τη μια πήγα να ξεπαρκάρω και ένας τρόμπας πήγε και διπλοπάρκαρε κι όπως έβγαινα τον χτύπησα. ήταν και νύχτα, ε, έγινα λούης... δε ξέρω τι θα γίνοταν βασικά αν έμενα, διότι ήταν παράνομα παρκαρισμένος (διπλοπακάρισμα). αν ξέρει κανείς ας μου πει τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση να μου φύγει η απορία. την άλλη φορά (αυτό είχε γίνει πρώτα), όπως πήγαινα σ έναν δρομο διπλό είχε παρκαρισμένο αμάξι στην πορεία μου και σταμάτησα απο πίσω του για να περάσει ο άλλος που ερχόταν αντίθετα. όταν πέρασε και πήγα να στριψω κοπάνησα το παρκαρισμένο. του έσπασα το φανάρι και δε ξέρω τι άλλο. το δικό μου αυτοκίνητο ήταν παλιό. μέρα μεσημέρι αυτό κάτω απο το σπίτι του ιδιοκτήτη, μερικά μέτρα από το δικό μου. Λούης και τότε. ακόμα με ψάχνουν. αλλά και μια άλλη φορά την πάτησα, κάποιος χτύπησε το δικό μου και την κοπάνησε. βέβαια δε με χάλασε και τόσο διότι αργότερα ένας άλλος με τράκαρε σε κοντινό σημείο κι έτσι με τα λεφτά του 2ου κάλυψα και τη ζημιά του 1ου και μια άλλη ζημιά που είχε γίνει επειδή πάτησα ένα σκυλί που πετάχτηκε μπροστά μου. πάλι καλά που δε τα είχα διορθώσει μόνος μου δηλαδή. αλλά κι εσύ είσαι κλασσική περίπτωση λαμόγιου. τους σιχαίνομαι αυτούς τους ανθρώπους. δηλαδή έγινε μια ζημιά και κοιτάμε πως να το εκμεταλλευτούμε για να βγάλουμε και κέρδος; Ηθική αποζημίωση; χαχα. τι πίνεις;
Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εγώ μόνο παπάκια κοπανάω όταν με κλείνουν. Έχεις παρκάρει μια χαρά και πάει ο άλλος ο ηλίθιος και βάζει το παπάκι 5 εκατοστά απ' τον προφυλακτήρα. Κι άλλος ένας από την άλλη μεριά. Έτσι, να βιάζομαι για τον οποιοδήποτε λόγο και να μη μπορώ να φύγω. Κι άμα σε πιάσουν οι ευγένειες και πεις να τα μετακινήσεις με το χέρι και σε πιάσουν, αρχίζουν και τα "με ποιο δικαίωμα ακουμπάς την περιουσία μου". Ε, μία πρώτη, ντάκα, μία όπισθεν, ντάκα, έφυγα. Αυτούς δε τους λυπάμαι καθόλου, και γουστάρω να φέρομαι σαν καριόλης. Μακάρι να 'χα κι αγροτικό με μπάρες να 'παιρνα και φόρα, να τους τα κάνω βίδες. 2
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μου χει τύχει με μηχανάκι να θέλω να βγω και να μη μπορω. Εκανα 1000 μανούβρες ώσπου δυο περαστικοί το σήκωσαν και το μετακίνησαν κι έτσι έφυγα. @haldol άμα πέσει κάτω κ κάνει θόρυβο δε φοβάσαι μη δει κανείς πινακίδα.....;
Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μου χει τύχει με μηχανάκι να θέλω να βγω και να μη μπορω. Εκανα 1000 μανούβρες ώσπου δυο περαστικοί το σήκωσαν και το μετακίνησαν κι έτσι έφυγα. @haldol άμα πέσει κάτω κ κάνει θόρυβο δε φοβάσαι μη δει κανείς πινακίδα.....; Προφανώς δε θα κάνω κάτι τέτοιο μπροστά στην έξοδο του μετρό μέρα μεσημέρι. Εκεί θα είμαι λίγο πιο ευγενικός για να μη την πληρώσω κι από πάνω. Π.χ. τελευταία φορά που το έκανα έγινε κοντά στο σταθμό του ΚΑΤ, γύρω στις 12 το βράδυ, απ' τη μεριά της Λ. Κηφισίας. Ψυχή γύρω. Ο παπάκιας το βρήκε σωστό να παρκάρει κάθετα ακριβώς μπροστά μου, ενώ οι δρόμοι στο συγκεκριμένο μέρος έχουν άπλετο χώρο, όλη μέρα! Προφανώς δεν ήθελε να περπατήσει ούτε 3 μέτρα παραπάνω. Εκείνη τη μέρα μετάνιωσα που δεν είχα πάρει το αγροτικό του πατέρα μου, ώστε να το πατήσω κιόλας.
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μαλλον δε σε νοιαζει και για το δικο σου Αμα το κοπανησεις δε σου κανει σημαδια ?
saxorallo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλά ναι για τα παραπάνω χρήματα το ρώτησα μπας και υπήρχε καμιά περίπτωση. Περιμένω μπας και εμφανιστεί από μόνος του στην περίπτωση που μένει κοντά μου και μπορεί να πιστεύει ότι τον είδε κανένα μάτι. Και στην περίπτωση που είναι γειτονικό πρόσωπο και βρεθεί μετά από πόσο καιρό δεν θα μπορώ να του κάνω τίποτα?
visualizer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εγώ μόνο παπάκια κοπανάω όταν με κλείνουν. Έχεις παρκάρει μια χαρά και πάει ο άλλος ο ηλίθιος και βάζει το παπάκι 5 εκατοστά απ' τον προφυλακτήρα. Κι άλλος ένας από την άλλη μεριά. Έτσι, να βιάζομαι για τον οποιοδήποτε λόγο και να μη μπορώ να φύγω. Κι άμα σε πιάσουν οι ευγένειες και πεις να τα μετακινήσεις με το χέρι και σε πιάσουν, αρχίζουν και τα "με ποιο δικαίωμα ακουμπάς την περιουσία μου". Ε, μία πρώτη, ντάκα, μία όπισθεν, ντάκα, έφυγα. Αυτούς δε τους λυπάμαι καθόλου, και γουστάρω να φέρομαι σαν καριόλης. Μακάρι να 'χα κι αγροτικό με μπάρες να 'παιρνα και φόρα, να τους τα κάνω βίδες. Toυλάχιστον έχεις αυτογνωσία . Ίσως θα έπρεπε να εξασκηθείς στο παρκάρισμα ; στην Αθήνα δεν έχει χώρο ούτε για δείγμα .. το πρόβλημα με τα μηχανάκια είναι ότι άμα το βάλεις στο πεζοδρόμιο θα σου την πουν αλλά από την άλλη άμα το βάλεις στον δρόμο υπάρχουν άμπαλοι σαν και σενα που δεν το έχουν στο παρκάρισμα / ξεπαρκάρισμα.. πόσο δύσκολο είναι ποια ρε..πυρηνική το έχετε κάνει ..αμα δεν το έχεις πάρε το μετρο . Ελπίζω να σε πιάσει κάποιος να του κοπανάς το μηχανάκι και να σε κάνει μαυρο στο ξυλο ..
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν προκειται να εμφανιστει κανενας αφου δεν εμφανιστηκε αμεσως Εμενα μου εχει τυχει 4 φορες Τις 2 δε μου αφησαν χαρτι και παροτι εψαξα τα αυτοκινητα της γειτονιας και βρηκα καποιους με σημαδια το αρνηθηκαν κατηγορηματικα οποτε δεν μπορουσα να κανω κατι Μια φορα ενας με φορτηγο μου αφησε σημειωμα γιατι τον ειχαν δει γειτονες και αλλη μια φορα που βρηκα χτυπημα στον προφυλακτηρα και την επομενη μερα πηγαινα αποφασισμενος να κανω καλοκαιρινο ενα αυτοκινητο με σημαδια απο τη μπογια μου που παρκαρε πισω μου συνηθως, βγαινει μια γυναικα στο μπαλκονι και μου λεει οτι με ειχε χτυπησει η αδερφη της και μου εδωσε τα στοιχεια της (τελικα ηταν αλλο αυτοκινητο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα