marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Φιλος μου έχει το Acer Aspire V 15 Nitro - Black Editon (VN7-592G-74H8 Αν πάρει pcie ssd θα μπορεί να κάνει boot?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μπες εδώ και με το serial number του λάπτοπ σου και κατέβασε το manual και γράψε μας αναλυτικά τα specs του. Βρήκα βέβαια κάποια specs αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτά http://laptopmedia.com/review/acer-aspire-v15-nitro-black-edition-vn7-592g-review-not-a-big-overhaul-but-keeps-whats-good-from-the-previous-version/
marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν είναι δικό μου και από αυτά που μου είπε είναι αυτό https://www.amazon.de/Acer-Aspire-Nitro-VN7-592G-74H8-i7-6700HQ/dp/B015RH4OY8
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οπότε είναι το ίδιο με το παραπάνω link. Μπορεί με ένα πρόγραμμα όπως το speccy ή το aida 64 να δει αναλυτικά ποια είναι τα specs του και κυρίως τι σκληρούς/ssd έχει τώρα το λάπτοπ. Αν έχει Μ.2 ssd (που μάλλον έχει) σαφώς και μπορεί κανονικά να κάνει boot. Οι M.2 χρησιμοποιούνται κυρίως για βαριές κατά κάποιον τρόπο χρήσεις. Ποια είναι η χρήση που κάνει ο φίλος?
marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 m2 μου είπε ότι έχει. Ο m2 είναι πιο γρήγορος από τον pci ? Ή χρήση του άντε βαριά να είναι επεξεργασία φωτογραφίας
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μ.2 και pcie είναι το ίδιο. Άρα έχει ήδη Δηλ. Οι Μ.2 είτε θα κουμπώσουν απαυθείας σε αντίστοιχο σλοτ που πρέπει να έχει η μητρική είτε σε desktop ή laptop είτε θα πρέπει να κουμπώσουν σε έναν αντάπτορα ο οποίος πρέπει να είναι pcie και να τοποθετηθεί στο αντίστοιχο pcie σλοτ. Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις οι pcie με Μ.2 είναι μόνο για desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα