Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 4 f vs c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ρεμοτε και τετοια πραγματα σιγουρα θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν το χρησιμοποιω και συχνα για τετοια δουλεια..

Για το αν πεταει πιστευω πως θα τρεχει αρκετα καλα αλλα με εβαλαν τα παιδια απο πανω σε σκεψεις για το μοτορολα

Δημοσ.

Για ρεμοτε και τετοια πραγματα σιγουρα θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν το χρησιμοποιω και συχνα για τετοια δουλεια..

Για το αν πεταει πιστευω πως θα τρεχει αρκετα καλα αλλα με εβαλαν τα παιδια απο πανω σε σκεψεις για το μοτορολα

Μια χαρα θα τρεχει και το note 4 φιλε μου αλλα εχθρος του καλου,ειναι το καλυτερο!!

Οπως ειπαμε η θα παρεις το note για το πενακι του η αλλιως για εμενα μπορεις να βρεις κατι πιο φρεσκο, οπως το moto x style!!

Και για την μπαταρια οπως σου ειπα καλυτερα να εχεις ενα παουερ μπανκ παρα το βαλε βγαλε - σβησε αναψε 

• Moderators
Δημοσ.

Οποιο απο τα δυο και να παρεις θα ειναι το ιδιο. Η διαφορα του f με το c ειναι σχεδον ανυπαρκτη σε καθημερινη χρηση ακομα και ενος power user. Mε αυτο στο νου, παρε οποιο βρεις φθηνοτερο. Εγω ειχα το C και ο μονος λογος για να παρω το F θα ηταν η μεγαλυτερη ποικιλια σε custom roms, αλλα αν εκανες τετοια χρηση θα ηξερες απο πριν και πιο να παρεις :)

Καλο χρυσο το Note 4 και μονοδρομος αν χρησιμοποιησεις το S Pen (διχως το οποιο προσωπικα δεν μπορω), αλλα αν ειναι να το εχεις μονιμα στη θηκη του, τοτε παρε καποια απο τις αναφορες που εγιναν παραπανω, λ.χ το G5. Στη θεση σου θα εβλεπα πολλα βιντεο με reviews σχετικα με το S Pen και τα features του για να καταλαβω αν προκειται να ενταχθει στην καθημερινοτητα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...