Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 4 f vs c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οσοι γνωριζετε να πειτε τις γνωμες σας. Ποιες οι διαφορες αναμεσα στο f και στο c αν ειναι ειναι να επιλεξω ενα απο τα δυο πιο θα ειναι καλυτερο;

Δημοσ.

Παιδια οσοι γνωριζετε να πειτε τις γνωμες σας. Ποιες οι διαφορες αναμεσα στο f και στο c αν ειναι ειναι να επιλεξω ενα απο τα δυο πιο θα ειναι καλυτερο;

κανένα δεν αξίζει πλέον υπάρχουν αρκετά ανώτερες συσκευές και με λιγότερα χρήματά

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ontopic θα προτιμούσα το F  (είχα και τα 2)

Ελάχιστα πιο σπιρτόζικο το F (σε απλή χρήση τουλάχιστον) και ίσως λίγο καλύτερη αυτόνομία. 

Πολυ καλή συσκευή, ακόμα και για τα σημερινα δεδομένα, αν χρειάζεσαι πενάκι, 5.7'', καλή κάμερα και samsung. Αυτονομία απίστευτη σε σύγκριση με άλλα. Ο μονος λογος που το πούλησα ηταν για να παω στο Νοτε 5

Δημοσ.

κανένα δεν αξίζει πλέον υπάρχουν αρκετά ανώτερες συσκευές και με λιγότερα χρήματά

Καμια ιδεα για ανωτερες συσκευες;

Κανενα απο τα 2 :P

Γιατι κανενα;;

ontopic θα προτιμούσα το F (είχα και τα 2)

Ελάχιστα πιο σπιρτόζικο το F (σε απλή χρήση τουλάχιστον) και ίσως λίγο καλύτερη αυτόνομία.

Πολυ καλή συσκευή, ακόμα και για τα σημερινα δεδομένα, αν χρειάζεσαι πενάκι, 5.7'', καλή κάμερα και samsung. Αυτονομία απίστευτη σε σύγκριση με άλλα. Ο μονος λογος που το πούλησα ηταν για να παω στο Νοτε 5

Θεωρεις οτι αξιζει να παρω τωρα samsung galaxy note 4; απο θεμα χαρακτηριστικων εννοω... Η καλυτερα να επιλεξω καποια πιο καινουρια συσκευη; εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι καινουριο μοντελο απλα θελω να πεταει!

Δημοσ.

Καμια ιδεα για ανωτερες συσκευες;

Γιατι κανενα;;

Θεωρεις οτι αξιζει να παρω τωρα samsung galaxy note 4; απο θεμα χαρακτηριστικων εννοω... Η καλυτερα να επιλεξω καποια πιο καινουρια συσκευη; εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι καινουριο μοντελο απλα θελω να πεταει!

Για να πεταει φιλε μου πρεπει να ειναι καινουριο οχι 2ετιας που παει για αποσυρση.Πες μας το μπατζετ που διαθετεις και τι απαιτησεις εχεις απο μια συσκευη να σου κανουμε σωστες προτασεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχα αποσυρση το Νοτε 4... καλο και αυτο...

Καλη η φαση της υπερκαταναλωσης αλλα μην τα ακυρωνουμε όλα, δλδ αν δεν έχει τον τελευταιο 10πύρινο cpu είναι μαπα το κινητο.

τεσπα στα σοβαρα Jim, αναλογα τι απαιτησεις εχεις δεν ξερω να σου πω αν θα σου φανει αργο η γρηγορο, για εμενα ειναι γρηγορο για αυτα που κανω, και ειμαι σιγουρος θα με κάλυπτε ανετα ακομα 2 χρονακια. Ειτε στοκ να το αφηνες είτε με άλλες ρομ.

Για να το αγορασεις τιμη καινουργιου 410eyro χμμ δεν θα το προτεινα,  μεταχειρο καλύτερα

Εχουν περασει απο τα χέρια μου για αρκετό διαστημα, Note 4, Note 5, S6, S7, OnePlus2, G4 κ.α.

Σου βαζω για παραδειγμα: S7, Note5, Νοτε4 με σειρα προτίμησης, το νοτε4 υπερτερεί ακομα έναντι του Νοτε5 για μένα, λόγο καλύτερης αυτονομίας, δέρμα πίσω πολύ καλύτερο grip, αφαιρούμενη μπαταρια, κάρτα SD.

Δημοσ.

χαχα αποσυρση το Νοτε 4... καλο και αυτο...

Καλη η φαση της υπερκαταναλωσης αλλα μην τα ακυρωνουμε όλα, δλδ αν δεν έχει τον τελευταιο 10πύρινο cpu είναι μαπα το κινητο.

τεσπα στα σοβαρα Jim, αναλογα τι απαιτησεις εχεις δεν ξερω να σου πω αν θα σου φανει αργο η γρηγορο, για εμενα ειναι γρηγορο για αυτα που κανω, και ειμαι σιγουρος θα με κάλυπτε ανετα ακομα 2 χρονακια. Ειτε στοκ να το αφηνες είτε με άλλες ρομ.

Για να το αγορασεις τιμη καινουργιου 410eyro χμμ δεν θα το προτεινα, μεταχειρο καλύτερα

Εχουν περασει απο τα χέρια μου για αρκετό διαστημα, Note 4, Note 5, S6, S7, OnePlus2, G4 κ.α.

Σου βαζω για παραδειγμα: S7, Note5, Νοτε4 με σειρα προτίμησης, το νοτε4 υπερτερεί ακομα έναντι του Νοτε5 για μένα, λόγο καλύτερης αυτονομίας, δέρμα πίσω πολύ καλύτερο grip, αφαιρούμενη μπαταρια, κάρτα SD.

Υπερβολες οπως παντα. Ποτε δεν ειπα οτι ειναι για πεταμα. Note 4 και 6s plus εχω. Το παιδι ζηταει κινητο που να πεταει ξεκαθαρα. Μια χαρα παει το 4αρι αλλα δεν πεταει κιολας. Στα 400+ του Note 4 παιρνει G5

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ''αποσυρση '' που είπες είναι υπερβολη νομιζω γι αυτό και πρέπει λιγο να το ξεκαθαρίζαμε αυτό.

Καλό φαίνεται το G5 αλλά άλλο 5.3'' και άλλο 5.7'' με πενάκι. Επίσης ήδη έχουν αρχίσει γκρίνιες διαβαζω, για την ποιοτητα κατασκευής 

Το παιδι άρχισε ενα θέμα note4 F ή C 

τωρα το σκέφτεται, λογικο, για κάτι άλλο και καλα κάνει,

ας μας πει τι χρήση θα κάνει με το κινητο, τι budget έχει, αν θέλει 5 ιντσες η 5.5 ή 5.7 ή 6.0

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εγω μπορω να δωσω εως και 300€ το πολυ 350 αλλα ψαχνω στα 300 περισσοτερο...μεταχειρισμενο φυσικα! Απαιτησεις μου: ιντερνετ, παιχνιδια, εφαρμογες και email κατεβαζω απο playstore διαφορα.. Θλω να εχει καλη οθονη καμερα και μου αρεσει που εχει αποσπωμενη μπαταρια και παιρνει sd, επισης νε τραβαει και το πενακι! Ελεγα και για s6 αλλα θελω μεγαλυτερη οθονη!

Δημοσ.

motorola moto x style !! καινουργιο εχει 365 ευρω..Μεγαλη φωτεινη οθονη/πολυ καλη καμερα/δυνατα καθαρα ηχεια/πολυ καλο λογισμικο/παιρνει καρτα μνημης/καλυτερο soc απο note 4/αυτονομια εχει μετρια προς καλη αλλα με πολυ γρηγορη φορτιση/αναβαθμισεις/δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια αλλα μπορεις να παρεις ενα παουερ μπανκ και να κανεις την δουλεια σου,καλυτερη λυση πιστευω απο το να βγαζεις-βαζεις μπαταριες..Θεωρω καλυτερη επιλογη απο το s6 μιας και θες και μεγαλυτερη οθονη και απο το note 4 εκτος και αν θες τοσο το πενακι

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως το νοτε ειναι πιο γρηγορο απο το μοτορολα ετσι με μια γρηγορη ματια που τα εριξα...δεν ξερω αν κανω λαθος

Δημοσ.

Εννοείται πως κανείς μεγάλο λάθος το moto x style είναι πολύ πιο γρήγορη συσκευή στην ταχύτητα και συγκρίνετε με τα τελευταία νεξους .....δες στα μεταχειρισμένα παίζει ένα σε πολύ καλή τιμή και άσε τα νοτε

• Like 1
Δημοσ.

Αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις στο επακρο τις δυνατοτητες του note (πχ το πενακι μετραει απιστευτα σε remote desktop, fingerprint scanner, ΠΟΛΥ καλα video κτλ) το παιρνεις με κλειστα ματια. Οποιος λεει οτι δεν πεταει σορι κιολας αλλα μλκιες λεει, ειδικα με την 6 εγινε αλλο κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...