volleyball Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Θέλω να ενεργοποιήσω το e-bill και διάβασα ότι για να έχω -1 ευρώ στο λογαριασμό πρέπει να πληρώσω είτε με πάγια εντολή χρέωσης λογαριασμού, είτε μέσα από τη σελίδα της vodafone με χρεωστική κάρτα. Για τη δεύτερη περίπτωση με τη χρεωστική κάρτα, απλά θα μου έρχεται ειδοποίηση ότι εκδόθηκε ο λογαριασμός και θα μπαίνω στη σελίδα τους και θα πληρώνω με τη χρεωστική όποτε θέλω εγώ ή λειτουργεί αλλιώς ; Π.χ. και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει πάγια εντολή χρέωσης της χρεωστικής και θα πρέπει να έχω δηλώσει τον αριθμό της κάρτας για να γίνεται αυτόματα η χρέωση ; Γνωρίζει κάποιος να μου πει ;
kinhthra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 μάλλον είναι μόνο όταν θέλεις εσύ, δεν έχει λογική για χρεωθείς αυτόματα.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Nαι,σκάει email ή και μήνυμα αν το ζητήσεις. Mπορείς να μπαίνεις να πληρώνεις στο σάιτ της όποτε θες,ή να κάνεις πάγια εντολή να χρεώνεται η κάρτα/λογαριασμός σου αυτόματα. Η χρεωστική κάρτα,είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου.Δεν υπάρχει "χρεώνω την κάρτα',το λογαριασμό δηλώνεις και χρεώνεις.
volleyball Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Nαι,σκάει email ή και μήνυμα αν το ζητήσεις. Mπορείς να μπαίνεις να πληρώνεις στο σάιτ της όποτε θες,ή να κάνεις πάγια εντολή να χρεώνεται η κάρτα/λογαριασμός σου αυτόματα. Η χρεωστική κάρτα,είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου.Δεν υπάρχει "χρεώνω την κάρτα',το λογαριασμό δηλώνεις και χρεώνεις. Για να έχω το -1 ευρώ διάβασα ότι πρέπει να αλλάξω και το τρόπο πληρωμής από μετρητά σε κάρτα. Αλλά όταν πάω να το κάνω μου βγάζει επιλογή μόνο για πιστωτική κάρτα και από ότι βλέπω εκεί δηλώνω τον αριθμό της κάρτας για να γίνεται αυτόματα η εξόφληση. Αν δεν αλλάξω το τρόπο πληρωμής από μετρητά που είναι τώρα και πληρώνω με τη χρεωστική κάρτα μέσα από τη σελίδα τους, θα αποδίδεται το -1 ευρώ ; Γνωρίζει κάποιος για αυτή τη περίπτωση τι γίνεται ;
dr_papas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν θα αλλάξεις τίποτα. Θα πληρώνεις μέσω του site της vodafone με τη χρεωστική σου και στον επόμενο λογαριασμό θα βλέπεις -1 ευρώ.
panos- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ή έκπτωση 1 ευρώ ειναι μόνο για παγια εντολή ή αυτόματη αφαίρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα