poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 απορω γιατι ολοι προτιμανε το 850 απο το 801nd.επειδη το 850 δεν εχει μετασχηματιστη και ειναι μικρο και δεν πιανει χωρο κτλ?
Michaels_V2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπερα μετα απο μακρα απουσια μου απο το σπιτι αλλαξαν στο σπιτι απο forthnet σε ote και πλεον υπαρχει το speedport entry 2i, ειδα πως το actual rate ειναι 11.... ενω με το netgear n300 dgn2200 επιανα περιπου 17... μετα απο ενα reset πηγε στα 14.100.Μετα απο συνομιλια με τεχνικο του οτε δηλωσα βλαβη και μου ειπε οτι ειναι κλειδωμενο στα 14 του ειπα να το ξεκλειδωσει και βλεπουμε. Μου ηρθε sms οτι διορθωθηκε και τωρα βλεπω ταχυτητα 15543 μεσα απο την σελιδα του router.Αλλα πιστευω οτι αν αλλαξω το ρουτερ θα κερδισω και αλλο. Ειδα επισης οτι ο τεχνικος που ηρθε και εβαλε το ρουτερ συνδεσε ενα καλωδιο στο ρουτερ και ρωτησα τον τεχνικο και μου ειπε οτι το τηλεφωνο συνδεεται με το ρουτερ πλεον.Ρωτησα επισης αν μπορω να αλλαξω το router και μου ειπε δεν γινεται αφου ειναι ευρυζωνικη συνδεση. 1)ισχυει οτι δεν μπορω να το αλλαξω και να βαλω το netgear n300 dgn2200? 2)Πως βλεπεται τα νουμερα? https://postimg.org/image/lhqtiogcx/ 3)Θα εχω θεμα με το τηλεφωνο αν συνδεσω το tp-link tl-wa860re?
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 μπορει και να μην αλλαξει τιποτα με αλλο ρουτερ.ο οτε συνηθως παιζει με 9 Margin αντιθετα με το 6 της forthnet για αυτο πιθανοτατα εχεις πιο χαμηλη ταχυτητα.αν θες δοκιμασε το Netgear να δεις ποσο θα παιξεις και μετα μπορεις με διαφορους τροπους να βαλεις το Netgear να κανει το ιντερνετ και το speedport entry Να κανει την τηλεφωνια αν εισαι voip. εισαι πλεον voip αφου το τηλεφωνο παει στο ρουτερ.γινεται να το συνδεσεις οπως σου εγραψα.υπαρχουν διαφοροι τροποι. ο ενας ειναι το speedport απλα να κανει την τηλεφωνια το δευτερο ειναι να μπουν ολα σε ενα νεο ρουτερ με voip και το τριτο το speedport να ειναι bridge και απο μπροστα ενα ρουτερ να κανει κληση Pppoe. 2.για 23 attenuation δεν εισαι χαλια.αν μπορουν να σου βαλουν 6 Margin ολο και κανα Megabit Θα κερδισεις. 3.οχι δεν εχεις θεμα. Καλησπερα μετα απο μακρα απουσια μου απο το σπιτι αλλαξαν στο σπιτι απο forthnet σε ote και πλεον υπαρχει το speedport entry 2i, ειδα πως το actual rate ειναι 11.... ενω με το netgear n300 dgn2200 επιανα περιπου 17... μετα απο ενα reset πηγε στα 14.100.Μετα απο συνομιλια με τεχνικο του οτε δηλωσα βλαβη και μου ειπε οτι ειναι κλειδωμενο στα 14 του ειπα να το ξεκλειδωσει και βλεπουμε. Μου ηρθε sms οτι διορθωθηκε και τωρα βλεπω ταχυτητα 15543 μεσα απο την σελιδα του router.Αλλα πιστευω οτι αν αλλαξω το ρουτερ θα κερδισω και αλλο. Ειδα επισης οτι ο τεχνικος που ηρθε και εβαλε το ρουτερ συνδεσε ενα καλωδιο στο ρουτερ και ρωτησα τον τεχνικο και μου ειπε οτι το τηλεφωνο συνδεεται με το ρουτερ πλεον.Ρωτησα επισης αν μπορω να αλλαξω το router και μου ειπε δεν γινεται αφου ειναι ευρυζωνικη συνδεση. 1)ισχυει οτι δεν μπορω να το αλλαξω και να βαλω το netgear n300 dgn2200? 2)Πως βλεπεται τα νουμερα? https://postimg.org/image/lhqtiogcx/ 3)Θα εχω θεμα με το τηλεφωνο αν συνδεσω το tp-link tl-wa860re? 1
Michaels_V2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπερα pouline αργησα να ποσταρω γιατι παρακολουθουσα πως θα πηγαινει η ταχυτητα μετα απο συνομιλια που ειχα με τον οτε γιατι επεσε η ταχυτητα μου, ειπε οτι στην περιοχη μου η μεση ταχυτητα ειναι 12 κατι τωρα εγω εχω 13 κατι και μου λεει τρεχεις παραπανω... λογω τον συνδρομητων στην περιοχη μου για αυτο επεσε μου ειπε, επισης μου ειπε οτι απο το κεντρο που παιρνω απεχω περιπου 1.2 χλμ. κομα δουλευω το ρουτερ του οτε δεν δοκιμασα το netgear μιας και δεν θα χω τηλεφωνο και δεν ξερω τι συνδεσεις και πως να το κανω να εχω.. τι πιστευεις? να αγορασω κανα καινουργιο αλλα θα δω διαφορα? τα καινουργια νουμερα.. http://imgur.com/a/4aazb
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 για 1,5 km μπορεις να πιανεις και παραπανω αλλα αυτο ειναι σχετικο και λογω συνδρομητων λογω Crosstalk αλλα και κατασταση καλωδιων.και ο οτε δεν τα θεωρει ολα βλαβη αν οι ηλεκτρικες μετρησεις βγαινουν σωστες.μπορεις να δοκιμασεις και αλλο ρουτερ τυπικα αλλα δεν σημαινει οτι θα ανεβει ο συγχρονισμος.μπορεις να ζητησεις αλλα δεν ξερω αν δινουν 6 Margin για να παρεις τα μεγιστα. αν σου κανουν το Margin 6 ή το κανεις εσυ σε καποιο ρουτερ που το υποστηριζει θα παρεις 1 με 1,5 mbit. Καλησπερα pouline αργησα να ποσταρω γιατι παρακολουθουσα πως θα πηγαινει η ταχυτητα μετα απο συνομιλια που ειχα με τον οτε γιατι επεσε η ταχυτητα μου, ειπε οτι στην περιοχη μου η μεση ταχυτητα ειναι 12 κατι τωρα εγω εχω 13 κατι και μου λεει τρεχεις παραπανω... λογω τον συνδρομητων στην περιοχη μου για αυτο επεσε μου ειπε, επισης μου ειπε οτι απο το κεντρο που παιρνω απεχω περιπου 1.2 χλμ. κομα δουλευω το ρουτερ του οτε δεν δοκιμασα το netgear μιας και δεν θα χω τηλεφωνο και δεν ξερω τι συνδεσεις και πως να το κανω να εχω.. τι πιστευεις? να αγορασω κανα καινουργιο αλλα θα δω διαφορα? τα καινουργια νουμερα.. http://imgur.com/a/4aazb υπαρχει καπου και θεμα που λεει πως να βαλεις μπροστα πχ το Netgear να κανει τον συγχρονισμο και πισω απο αυτο το speedport για την τηλεφωνια.ο Jkoukos τα ειχε αναφερει σε καποιο θεμα που ελεγαν για το speedport και το draytek vigor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα