nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αφού πάει να διαβάσει με αυτό τότε μπορεί απλά το όνομα να είναι λάθος. Βάλτο και όπως είναι στο exe χωρίς να του αλλάξεις όνομα, δηλαδή BIOS.ROM - EC.ROM και γενικά ότι ονομασία βρεις κάνε το μια κόπια και βάλτο μέσα, και 10 bios με άλλο όνομα να του βάλεις δεν έχει θέμα απλά πρέπει να βρει αυτό που θέλει... Βάλε και ένα BIOS.FD μέσα. Ψάξε βρες το 1.4 για σιγουριά μιας και αυτό τουλάχιστον δούλευε...
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αφού πάει να διαβάσει με αυτό τότε μπορεί απλά το όνομα να είναι λάθος. Βάλτο και όπως είναι στο exe χωρίς να του αλλάξεις όνομα, δηλαδή BIOS.ROM - EC.ROM και γενικά ότι ονομασία βρεις κάνε το μια κόπια και βάλτο μέσα, και 10 bios με άλλο όνομα να του βάλεις δεν έχει θέμα απλά πρέπει να βρει αυτό που θέλει... Βάλε και ένα BIOS.FD μέσα. Ψάξε βρες το 1.4 για σιγουριά μιας και αυτό τουλάχιστον δούλευε... Exw faei to internet na vrw to 1.40 alla tipota. So esy les na valw mesa sto stick meta to wincrisis arxeia opws BIOS.WPH BIOS.EC BIOS.ROM AMIBOOT.ROM DELHI10AB_10ABG_BIOS_160_WIN.EXE Etsi les ?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εδώ βγάζει και το 1.3, αν θες δοκίμασε αυτό: link Για τα ονόματα ναι, βάλε πολλά. Τo exe μόνο δεν χρειάζεται, τα αρχεία που έχει αυτό μέσα μόνο.
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εδώ βγάζει και το 1.3, αν θες δοκίμασε αυτό: link Για τα ονόματα ναι, βάλε πολλά. Τo exe μόνο δεν χρειάζεται, τα αρχεία που έχει αυτό μέσα μόνο. To link me petaei se kenh selida, mporeis na to kaneis anevasma se allh istoselida? Nai, katalava.Mporw na balw kai bios1.rom bios2.rom h prepei na einai nte kai kala bios.rom apla h katalhksh diaforetikh ?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Στο ανέβασα oneDrive: link Το πρόγραμμα ψάχνει ένα συγκεκριμένο αρχείο σε μια συγκεκριμένη μορφή, αυτό πρέπει να είναι το BIOS.ROM αλλά δεν ξέρω αν είναι caseSensitive άρα μπορεί να το θέλει και όπως είναι στο exe, δηλαδή bios.ROM, τα υπόλοιπα είναι απλά για την περίπτωση που δεν το θέλει σαν bios.rom αλλά σαν κάτι άλλο.
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Στο ανέβασα oneDrive: link Το πρόγραμμα ψάχνει ένα συγκεκριμένο αρχείο σε μια συγκεκριμένη μορφή, αυτό πρέπει να είναι το BIOS.ROM αλλά δεν ξέρω αν είναι caseSensitive άρα μπορεί να το θέλει και όπως είναι στο exe, δηλαδή bios.ROM, τα υπόλοιπα είναι απλά για την περίπτωση που δεν το θέλει σαν bios.rom αλλά σαν κάτι άλλο. S'eyxaristw gia to link. Pws se fainetai auto ? Ta exw valei ola pisteuw meta to wincrisis https://postimg.org/image/an7lbu01d/
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κάτσε γιατί μπορεί να είναι για άλλο παραπλήσιο, τι Short Part Number γράφει το δικό σου απο κάτω; Βάλτο να δεις αν κάνει κάτι με τα παραπάνω. Θέλει κανένα 10λεπτο νομίζω, όταν τελειώσει απλά χαμηλώνει ο ανεμιστήρας.
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κάτσε γιατί μπορεί να είναι για άλλο παραπλήσιο, τι Short Part Number γράφει το δικό σου απο κάτω; Βάλτο να δεις αν κάνει κάτι με τα παραπάνω. Θέλει κανένα 10λεπτο νομίζω, όταν τελειώσει απλά χαμηλώνει ο ανεμιστήρας. Short Part Number ti ennoeis ? Model Name : Satelite C660D-14E Part No: PSC1YE-00500GPL DC 19V 2.37A E240/2G/320G/15.6HBTL/DS2/W Mpa tzifos opws ta eixa to dokimasa,pali ta idia diavase 2-3 deut.meta anapse allh mia fora meta apo 2 lepta gia 1-2 deut. kai meta tipota nekro edw kai wra to evgala to ebala kai pali tipota . Caps lock + NumLock leitourgoun an ta patiseis.
liodos1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πιάνουν τα χέρια σου να το λύσεις εντελώς? , ισως αν εβγαζες τον cpu και να τον έβαζες παλι , μπορεί να πάρει τα "πανω" του ! γενικα μου εχει τύχει πολλές φορες .
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πιάνουν τα χέρια σου να το λύσεις εντελώς? , ισως αν εβγαζες τον cpu και να τον έβαζες παλι , μπορεί να πάρει τα "πανω" του ! γενικα μου εχει τύχει πολλές φορες . Ναι,το είχα λύσει και το ξανά σύνδεσα από την αρχή ,εδώ είχα βγάλει και τα "πάντα" από πάνω του ώστε να φαίνεται μόνο η USB,αλλά μάταιος κόπος
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Short Part Number ti ennoeis ? Model Name : Satelite C660D-14E Part No: PSC1YE-00500GPL DC 19V 2.37A E240/2G/320G/15.6HBTL/DS2/W Mpa tzifos opws ta eixa to dokimasa,pali ta idia diavase 2-3 deut.meta anapse allh mia fora meta apo 2 lepta gia 1-2 deut. kai meta tipota nekro edw kai wra to evgala to ebala kai pali tipota . Caps lock + NumLock leitourgoun an ta patiseis. 1.6 υπάρχει για αυτό, το άλλο 1.3 δεν σου κάνει... Θα κοιτάξω μετά αν βρω το 1.4 να στο ανεβάσω. Ίδωμεν.... Edit: Δοκίμασε αυτό: link Παίζει να σου κάνει, είναι απο ίδιο λάπτοπ αλλά όχι ακριβώς. Αν το φλασάρει πάντως πρέπει να πάρει... Το θέμα είναι όμως να το φλασάρει.... Αλλιώς τελευταία λύση πριν τον τεχνικό (και αν δεν βιάζεσαι) είναι να πάρεις κάτι τέτοιο: link και ένα τέτοιο: link και να δοκιμάσεις να το φλασάρεις όπως είναι. Αλλιώς καινούργιο τσιπάκι έτοιμο και απλά το κολλάς, βέβαια αυτό είναι πιο φασαριόζικο αλλά γλυτώνεις τους προγραμματισμούς. Απο την άλλη το κιτάκι για τα φλασαρίσματα σου μένει, χρειαζούμενο.... Απλά δες ποιο τσιπάκι έχει το δικό σου για να πάρεις προγραμματιστή που το υποστηρίζει. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από nikos903
AccountSaver Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1.6 υπάρχει για αυτό, το άλλο 1.3 δεν σου κάνει... Θα κοιτάξω μετά αν βρω το 1.4 να στο ανεβάσω. Ίδωμεν.... Edit: Δοκίμασε αυτό: link Παίζει να σου κάνει, είναι απο ίδιο λάπτοπ αλλά όχι ακριβώς. Αν το φλασάρει πάντως πρέπει να πάρει... Το θέμα είναι όμως να το φλασάρει.... Αλλιώς τελευταία λύση πριν τον τεχνικό (και αν δεν βιάζεσαι) είναι να πάρεις κάτι τέτοιο: link και ένα τέτοιο: link και να δοκιμάσεις να το φλασάρεις όπως είναι. Αλλιώς καινούργιο τσιπάκι έτοιμο και απλά το κολλάς, βέβαια αυτό είναι πιο φασαριόζικο αλλά γλυτώνεις τους προγραμματισμούς. Απο την άλλη το κιτάκι για τα φλασαρίσματα σου μένει, χρειαζούμενο.... Απλά δες ποιο τσιπάκι έχει το δικό σου για να πάρεις προγραμματιστή που το υποστηρίζει. άμα σε πω ότι είσαι στο μυαλό μου;βλέπω ότι πολλά laptop το παθαίνουν αυτό περί φλασαρίσματος και επανοπρογραμματισμού,τι σόι προγραμματιστής είμαι αχαχα! (χιούμορ) Καλύτερα να πάρω αυτά. Γιατί το laptop,προς στιγμή το άφησα στην δουλειά.Θα δοκιμάσω ,γιατί το ξέχασα εκεί.Αλλιώς eBay αγορά και μου μένει κιόλας Απλά θα πρέπει να κοιτάω και το τσιπάκι ,και μπορεί να σώσω και άλλα laptop
nikos903 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα περισσότερα τσιπάκια τα ίδια είναι, κανονικά πρέπει να σου κάνει αυτό στο λίνκ απλά τσέκαρε το πρώτα μην περιμένεις άδικα. Μετά ο προγραμματισμός δεν είναι τίποτα, το συνδέεις και το περνάς, τσακ μπάμ. Βέβαια τα περισσότερα λάπτοπ έχουν ανάκτηση αλλά για όσα δεν δουλεύει αυτός είναι ο εναλλακτικός τρόπος προγραμματισμού....
AccountSaver Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τα περισσότερα τσιπάκια τα ίδια είναι, κανονικά πρέπει να σου κάνει αυτό στο λίνκ απλά τσέκαρε το πρώτα μην περιμένεις άδικα. Μετά ο προγραμματισμός δεν είναι τίποτα, το συνδέεις και το περνάς, τσακ μπάμ. Βέβαια τα περισσότερα λάπτοπ έχουν ανάκτηση αλλά για όσα δεν δουλεύει αυτός είναι ο εναλλακτικός τρόπος προγραμματισμού.... Σήμερα έπεσε πολύ δουλειά αλλά κατάφερα να το ξανά κοιτάξω. Τίποτα δεν γινόταν αν και αναβόσβηνε στο UMA αρχείο περισσότερο και είπα να το κρατήσω παραπάνω και το άφησα πολύ ώρα αλλά πάλι τίποτα νεκρό. Οπότε καταφεύγω στην έσχατη λύση να πάρω νέο τσιπ. Αλλά και τα καλούδια που είπες,μπορείς να μου περιγράψεις λίγο περί αυτών , δεν το έχω ξανά δουλέψει κάτι τέτοιο,αλλά το έχω διαβάσει εν μέρει,θα χρειαστώ και τα 2 ;
nikos903 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Με νέο τσιπάκι απλά ξεκολλάς και κολλάς και θεωρητικά είσαι οκ. Με τα άλλα πρέπει να βρεις έναν υπολογιστή, να βάλεις αυτήν την USB και μετά απάνω της να συνδέσεις το άλλο καλώδιο με την τσιμπίδα, αυτήν την βάζεις μετά απάνω στο τσιπάκι και το πιάνει. Μετά πας στο πρόγραμμα του υπολογιστή (στο δίνουν με τον programmer αν θυμάμαι καλά ή το κατεβάζεις απο κάπου) και περνάς το rom αρχείο στο chip απευθείας. Προσωπικά έχω μόνο programmer, αλλά για ευκολία είναι το κλίπ, δεν χρειάζεται το ξεκόλλημα με αυτό. Δες εδώ βίντεο πχ: link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα