azizmaiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω εχω ενα λαπτοπ hp pavilion dv7-3110SV και εχει χαλασει το καλοδιο τροφοδοσιας επειδη ομως δεν βρισκω αντιστοιχο καλωδιο εχετε καποιο αυθεντικο της hp να παρω? γιατι απο αλλες εταιριες δεν βγαζουν σωστη ταση και παιζει να καψει τιποτα. Οποτε αν ξερετε καποιο αλλο μοντελο της hp που ειναι συμβατο πειτε μου.
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπερα να ρωτησω εχω ενα λαπτοπ hp pavilion dv7-2030EV και εχει χαλασει το καλοδιο τροφοδοσιας επειδη ομως δεν βρισκω αντιστοιχο καλωδιο εχετε καποιο αυθεντικο της hp να παρω? γιατι απο αλλες εταιριες δεν βγαζουν σωστη ταση και παιζει να καψει τιποτα. Οποτε αν ξερετε καποιο αλλο μοντελο της hp που ειναι συμβατο πειτε μου. Το καλώδιο ότι τάση του δώσει η μπρίζα θα βγάλει. Αν θες τροφοδοτικό λάπτοπ (power brick) είναι άλλο θέμα.
azizmaiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το καλώδιο ότι τάση του δώσει η μπρίζα θα βγάλει. Αν θες τροφοδοτικό λάπτοπ (power brick) είναι άλλο θέμα. τιποτα ενα αλλο καλωδιο τροφοδοσιας της hp θελω αλλα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο μοντελο και θελω να μου πειτε αν τα αλλα γενικα της hp ειναι συμβατα
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αν είναι καλώδιο, την ίδια ταση βγάζει και chinaworks μάρκα να είναι.
azizmaiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αν είναι καλώδιο, την ίδια ταση βγάζει και chinaworks μάρκα να είναι. κοιτα οταν μου χαλασε το original μου ειχαν δωσει απο το service ενα αλλο κινεζια με λιγοτερα λεφτα απλα το θεμα ειναι οτι μετα απο 1 χρονο χρησης χαλασε και το μετρησα με πολυμετρο και δεν βγαζει σωστη ταση και το τσεκαραν και στο service και γενικα ηταν επικυνδινο γιατι μπορουσε να ειχε καψει τιποτα. Αρα θελω να αγορασω ενα της hp αλλα δεν βρισκω ακριβως για το μοντελο dv7-3110SV που ειναι το λαπτοπ μου λογικο γιατι δεν υπαρχουν πλεον για αυτο το λαπτοπ γιατι ειναι 6 χρονων+. Αν παρω ενα αλλο της hp που δεν ειναι 3110sv . θα ειναι συμβατο το βισμα? αυτο ρωταω
Andreasgarb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάμε πάλι. Καλώδιο ρεύματος ή φορτιστή θες; 1
Andreasgarb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Φορτιστή θες, όχι καλώδιο ρεύματος όπως έγραφες. Έχω τον γνήσιο 90άρη από dv7 πάντως. 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πολύ σωστά, φορτιστή-power brick θες. Καλώδιο είναι το σκέτο δεξιά.
azizmaiden Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ξερετε αν παρω καποιο αλλο φορτιστη για hp dv7 αν θα ειναι συμβατο σαν το συγκεκριμενο μοντελο 3110SV που ειχα? το 3110SV δεν υπαρχει πλεον στην αγορα! υπαρχουν αλλα πχ dv7-3110SE κατι τετοια θα κανουν για το laptop μου?
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αν είναι ίδια τάση (πχ 19V) και ίδια ή περισσότερα Ampere. πχ 19V και 4Α ή 19V και 4.5Α. Τυχαία νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα