unreal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 hello!!! εχω windows 2003 εχω 2 προβληματα. 1ον) αγορασα εναν epson τον εκανα εγκατασταση και απο τοτε με το που παταω enter και περιμενω να διξει το desktop το PC κανει ενα παγωμα 10 δευτερολεπτων χωρις να σκεφτεται. αυτο γινεται τις μισες φορες. τις αλλες μισες δεν κανει αυτο το προβλημα! 2ον) χθες πηγα να τρεξω μια 3DEngine και παγωσε το μηχανιμα (στο ebent viewer των windows λεει πως ηταν προβλημα με την Radeon9700) και ετσι εκανα πατησα reset. Απο τοτε και μετα τα windows εκει που λενε κατα το shut down : "windows is shutting down" παγωνουν χωρις να "σκεφτεται" το PC για 10 λευτερολεπτα περιπου. Κοιταω στο event viewer αλλα δεν μου λεει οτι υπηρξε καποιο προβλημα στο shut down. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_crete Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 dokimase neous drivers gia thn karta sou kai gia ton ektipwti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.