Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επαρχια μενω.. το one plus δεν ξερω αν θα με βολεψει απο μεγεθος επειδη ειναι 5.5 και τωρα που εχω meizu και ειναι 5.7 δεν με βολευει

Εφόσον με το meizu δεν έχεις πρόβλημα τότε φαντάζομαι δεν θα έχεις ούτε από το mi5. Απλά η wind (νομίζω δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά παρά μόνο με βάση το παρακάτω site που σου επισυνάπτω) θα σταματήσει το LTE στην 1800άρα από την οποία γινόταν σύνδεση μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω με ακρίβεια. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον από εκεί για να είσαι σίγουρος και καλυμένος 100% πρωτού προβείς σε αγορά. Με βάση το παρακάτω site η wind δεν θα ανανεώσει την άδεια για παροχή LTE στην μπάντα των 1800. Ξαναλέω δεν το ξέρω με ακρίβεια, για αυτό ρώτα πρώτα κάποιον από την wind και μετά ενημέρωσέ μας και εδώ γιατί έχει αναπτυχθεί τεράστεια μυθολογία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/

Δημοσ.

1)οσον αγορά το τεστ... Οποιαδήποτε συσκευή και να πάρεις και πας να την σπάσεις με το χέρι Θα σπάσει. Αν τίθεται τέτοιο θέμα πάρε ένα caterpillar καλύτερα.

2)τώρα για το 4g ο φίλος παραπάνω είπε ότι αυτό το πρόβλημα που εγώ δεν το θεωρώ σοβαρό το έχουν οι χρήστες της wind που από ότι κατάλαβα άλλαξαν συχνότητα στο 4g.

Μου φαίνεται ποιο εύκολο να αλλάξεις παροχο από το να πάρεις μια συσκευή μόνο και μόνο για αυτό.

3)ως ανάφορα τα χαρακτηριστικά το έχω πει και σε άλλο post μην κοιτάτε μόνο το hardware αλλά και το software. Παράδειγμα το iPhone.

4)το μόνο ίσως πρόβλημα που έχει το xiaomi είναι η ευρωπαϊκή εγγύηση. Όχι ότι δεν έχει εγγύηση το xiaomi απλά αν μακριά από εδώ πάθει κάτι θα πρεπει να το στείλεις ποιο μακριά και θα αργήσει περισσότερο να επιστρέψει. Αλλά μέχρι τώρα εγώ στο mi3 μου δεν έπαθα τίποτα.

5)πληροφοριακα να ξέρεις ότι και εγώ ήθελα να πάρω το oneplus 3 αλλά έκατσα στα αυγά μου και για να μην πετάξω τα λεφτά μου γιατί το mi3 που έχω με υπέρ καλύπτει αλλά το oneplus 3 έχει ένα θέμα με την ραμ. Αντί για 6 gb που έχει λειτουργεί μονο τα 3-4 gb. Βρέθηκε μια λύση αλλά δεν είναι επίσημη και είναι προσωρινή. Και μετά από την αλλαγή δεν γνωρίζω αν θα τρώει πολύ εύκολα την μπαταρία. Για αυτό εγώ δεν βιαστηκα για να δω τι θα γίνει.

6)ως αναφορά το software αυτό που φοράει το xiaomi είναι και δεν είναι Android. Οπτικά τουλάχιστον και χρηστικά. Εμένα το μόνο που μου θύμιζει Android eίναι το playstore και τίποτα άλλο.

Προσωπικά είναι ο λόγος που δυσκολεύομαι να αλλάξω μάρκα γιατί με τις καινοτομίες που έχει η πρέπει να πάρω iPhone που έχει τα διπλά λεφτά η να μείνω σε xiaomi. Μπορείς να ψάξεις λίγο στο ίντερνετ για το miui και θα καταλάβεις τι εννοώ.

(τα χiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν... Χαχαχα)

Ελπίζω να σε βοήθησα φίλε μου αν και να ξέρεις αυτά είναι η δική μου προσωπική άποψη και αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο καθένας έχει τα γούστα του και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Προσωπικά σε τέτοιο επίπεδο ότι και να πάρεις δεν έχουν τρελή διαφορά μεταξύ του και να μην σου πω για να μην πετάς τα λεφτά σου ακόμα μην παίρνεις τίποτα αφού είσαι ευχαριστημένος με το Meizu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...