Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Ο Edge προσφέρει σημαντικά καλύτερη αυτονομία από Chrome, Firefox και Opera

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να το πάλι το χαζο-gif... :P

Για δεύτερος browser καλός είναι.

Ας βγάλει υποστήριξη για extensions και βλέπουμε.

Anniversary update τον Ιούλιο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι σιγα μην μας πείσει η MS να εγκαταστήσουμε τα w10 για να έχουμε αυτονομία με το edge. Εγώ τρέχω w95 και δεν καταλαβαίνω γιατί να αλλάξω κ σύνδεση 52kb/s κ είμαι άρχοντας !!!!!!

Φιλε εγώ είμαι σε MS DOS 6.22 και δεν το αλλάζω με την καμία.

• Like 5

Επισκέπτης

Δεν μας λεει και κατι καινουργιο η microsoft. Παντα τσεκαρω μονος μου ποιος ειναι πιο ελαφρυς browser στο λαπτοπ και χρησιμοποιω μονο τον edge εκει. Στο desktop δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Τι να δουλευει στο 7% τι να δουλευει στο 9% η cpu.

Ευχαριστα αυτα τα νεα, την επομενη φορα που θα χρειαστω καποιον βασικο broswer για να κατεβασω τους firefox και chrome θα προτιμησω τον edge.
Για τον opera στεναχωριεμαι μονο, ειμαι σε ηλικια που δεν μπορω να δοκιμαζω πλεον καθημερινα καινουργια πραγματα. Δειχνει πολυ καλη προταση.

• Like 2

Ας βγάλει υποστήριξη για extensions και βλέπουμε.

Αν το κάνει αυτό δεν θα έχει την αυτονομία που έχει τώρα οπότε χάνει αμέσως το πλεονέκτημά του έναντι των κορυφαίων (chrome, firefox, orera).

Καλύτερα να υπάρχει ένας απλός με τέλεια αυτονομία σε φορητές συσκευές και όσοι θέλουν κάτι παραπάνω πάνε σε chrome/firefox θυσιάζοντας την διάρκεια της μπαταρίας. Μου φαίνεται καλύτερα έτσι απ'ολες τις πλευρές.

Χρησιμοποιώντας τόσο opera με battery saver, οσο και edge, όσον αφορά τη μπαταρια σε πραγματική χρήση με opera σερφαρω περισσότερο στο Spectre x360 με Skylake που εχω..

Δεν εχω κάτσει να βαλω adblock στον edge, σε κανα δυο μηνες που θα παιζουν τα extension λογικά θα φτιαξει..

αν θες να τα ανοιγεις ολα. να τα κανεις ολα. να παιζουν σωστα ολα. εχεις chrome.

καλο το επιτευγμα αλλα σε λιγο τα λαπτοπ και τα ταμπλετ θα ειναι ειδος προς εξαφανιση οποτε...

αν θες να τα ανοιγεις ολα. να τα κανεις ολα. να παιζουν σωστα ολα. εχεις chrome.

καλο το επιτευγμα αλλα σε λιγο τα λαπτοπ και τα ταμπλετ θα ειναι ειδος προς εξαφανιση οποτε...

μήπως εννοείς τα desktop?

πάντως και στο δικό μου ταμπλετ 30-40 λεπτά παραπάνω κερδίζω όταν χρησιμοποιώ τον edge αντί του chrome

Γι αυτούς που δεν έχουν ιδέα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, να ενημερώσω οτι ο edge ειναι ο ποιο ασφαλής brownser και απο default εχει πολλάαααα καλούδια που ειναι λίγα τα extensions  που χρειάζεται. 

Και για όσουν νομίζουν οτι πρέπει να εχουν τα w10 (αν και θα έπρεπε) μπορούν να το κατεβάσουν απο εδω https://www.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge.

Άντε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ημιμαθείς να πετάνε διάφορα... διότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...