Manos5686 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπερίζω την παρέα, Ήρθε στα χέρια μου προσωρινά μία οθόνη(συγκεκριμένα το μοντέλο του τίτλου) καθώς η παλιά μου οθόνη κάηκε. Το θέμα μου είναι οτι και απειροελάχιστα να κουνηθεί το καλώδιο DVI της οθόνης που είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή χάνει επαφή,το panel γίνεται μαύρο και πάνω αριστερά εμφανίζει analog-digital εναλλασσόμενα. Όταν γίνει αυτό πρέπει αρκετές φορές να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο μέχρι να μου δείξει digital και να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά ή οθόνη. Κάπου διάβασα οτι και άλλα άτομα είχαν παρόμοιο θέμα με την οθόνη αλλά δεν βρήκα λύση.. Είναι θέμα του καλωδίου?Είναι θέμα κάποιου driver? Απο όσο ξέρω το παιδί που την χρησιμοποιούσε πριν δεν είχα κάποιο θέμα.. Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ίσως να μην είναι πρόβλημα "καλωδίου",τα έχει τα χρονάκια της.. δοκίμασε πρώτα άλλο καλώδιο,ΑΝ το κάνει ξανά..ίσως έχει πρόβλημα εσωτερικά. συνήθως τέτοιας τεχνολογίας μόνιτορ,την "ακούνε" οι πυκνωτές και ξεκινάει τα χαζά.
Ghost007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 νομιζω δεν μπορει να απαντηθει κατι με σιγουρια αν δεν δοκιμασεις με αλλο καλωδιο...η αν δε δοκιμασεις με το ιδιο καλωδιο σε μια αλλη οθονη η τηλεοραση κλπ... απο ποια πλευρα στο κανει απο τη μερια της οθονης η της καρτας ? ειναι καλα βιδωμενο πανω το καλωδιο ? και τσεκαρε και μεσα αν μπορεις τα πινακια και στο καλωδιο και στης υποδοχες καρτας και οθονης.. μηπως κατι εχει στραβωσει και δε κανει καλα επαφη...
Manos5686 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 νομιζω δεν μπορει να απαντηθει κατι με σιγουρια αν δεν δοκιμασεις με αλλο καλωδιο...η αν δε δοκιμασεις με το ιδιο καλωδιο σε μια αλλη οθονη η τηλεοραση κλπ... απο ποια πλευρα στο κανει απο τη μερια της οθονης η της καρτας ? ειναι καλα βιδωμενο πανω το καλωδιο ? και τσεκαρε και μεσα αν μπορεις τα πινακια και στο καλωδιο και στης υποδοχες καρτας και οθονης.. μηπως κατι εχει στραβωσει και δε κανει καλα επαφη... Απο τι είδα δεν μου φάνηκε στο καλώδιο να έχει στραβώσει κάτι. Το κάνει μόνο απο την μεριά της κάρτας,απο την μεριά της οθόνης δεν έχει κανένα θέμα.Θα προσπαθήσω να βρω ένα άλλο καλώδιο και θα επανέλθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα