meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ωραίο αλλά έχω κάνει paypal και δεν παίρνει την κάρτα μου! Δές το topic για τη κάρτα Revolut και θα ξεμπερδέψεις, θα την συνδέσεις και με το Paypal.Και εγω είχα πρόβλημα με την χρεωστική ελληνικής τράπεζας. Δές εδω:http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/
giannismar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλημερα εχω ενεβασει ενα ποστ με την παραγγελια που περελαβα χθες απο κινεζικο μαγαζι..δωσε μεγαλη βαση στο καταστημα γιατι απο το 2toc.com που παραγγειλα εγω ηταν αποτυχια.ουτε αγγλικα ξερουν καλα καλα και τα κινητα ειναι αχρηστα..
chios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το to2c αν εννοείς αυτό είναι πολύ αξιόλογο μαγαζί, όταν λες ήταν άχρηστα δεν δουλεύουν; τα έστειλαν χαλασμενα;
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Από το Aliexpress είναι κομπλέ; Βρες άλλο.... Aliexpress, TVC-Mall, Gearbest δεν συνιστούντε ειδικότερα για κινητά Xiaomi
papp0us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω ακούσει και έχω ακούσει μαυριλα για το Gearbest, ότι δε συστήνεται για xiaomi είναι καινούργιο. Από ποιον δε συστήνεται και για πιο λόγο ακριβώς, γιατί έχω 30 καταραμένες παραγγελίες από από κει και ψάχνω να βρω ακόμα το λόγο του μίσους. Ναι έχει τα προβλήματα του. Μέχρι εκεί όμως , φτάνει με τη λάσπη, καταντάει αστείο
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω ακούσει και έχω ακούσει μαυριλα για το Gearbest, ότι δε συστήνεται για xiaomi είναι καινούργιο. Από ποιον δε συστήνεται και για πιο λόγο ακριβώς, γιατί έχω 30 καταραμένες παραγγελίες από από κει και ψάχνω να βρω ακόμα το λόγο του μίσους. Ναι έχει τα προβλήματα του. Μέχρι εκεί όμως , φτάνει με τη λάσπη, καταντάει αστείο Ο λόγος είναι γνωστός και έχει γίνει πολύ σούσουρο γι' αυτό στην κοινότητα της MIUI.... Notice: This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δηλαδή μόνο από vickmall? Vickmall/Geekbuying/Coolicοοl/Yeso521.com Αυτά ξέρω για αξιόπιστα και χωρίς το εν λόγο πρόβλημα, από το φόρουμ της MIUI
papp0us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ο λόγος είναι γνωστός και έχει γίνει πολύ σούσουρο γι' αυτό στην κοινότητα της MIUI.... Notice: This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty. Για να του βάλει την ελληνική ROM οπως τον προτρέπεις πρέπει να ξεκλειδώσει τον Bootloader. Σε κανένα κατάστημα απο αυτά που αναφέρεις δε θα έχει εγγύηση, και ας μην έχει γίνει σούσουρο στην κοινότητα της MIUI. Αυτό ομως ξέχασες να το αναφέρεις
chios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Από τη στιγμή που για να ξεκλειδωσεις τον bootloader σου στέλνει το κλειδί η ίδια η xiaomi δεν νομίζω να έχει θέμα εγγύησης. 2
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το ξεκλείδωμα είναι από την ίδια την Xiaomi, με δικό της πρόγραμμα, οπότε δεν χάνεται καμία εγγύηση, ούτε είναι πράξη που δεν αποδέχεται η Xiaomi, αφού αυτή την εγκρίνει. Επίσης στα Vickmall/Geekbuying/Coolicοοl/yeso521 δεν θυμάμαι να έχουν το εν λόγο κείμενο 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Από τη στιγμή που για να ξεκλειδωσεις τον bootloader σου στέλνει το κλειδί η ίδια η xiaomi δεν νομίζω να έχει θέμα εγγύησης. Το ξεκλείδωμα είναι από την ίδια την Xiaomi, με δικό της πρόγραμμα, οπότε δεν χάνεται καμία εγγύηση, ούτε είναι πράξη που δεν αποδέχεται η Xiaomi, αφού αυτή την εγκρίνει. Επίσης στα Vickmall/Geekbuying/Coolicοοl/yeso521 δεν θυμάμαι να έχουν το εν λόγο κείμενο παιδιά τι σχέση έχει η xiaomi ; αν θέλουν στο gearbest (που αυτοί γράφουν αυτές τις βλακείες) να σου κόψουν την εγγύηση επειδή εσύ "πείραξες" την συσκευή ε θα στην κόψουν στείλτε εσείς μετά στην xiaomi για να βρείτε το δίκιο σας (δεεεεεεεεεεν) )) btw το ότι σου δίνει μια εταιρία (μιλάω για άλλες εταιρίες) την επιλογή και τα εργαλεία για να ξεκλειδώσεις την συσκευή της δε σημαίνει ότι δε σου αφαιρεί και το "δικαίωμα" της εγγύησης
newsformobiles Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει κάποιο από τα μαγαζιά που είπα, να σου ακυρώνουν την εγγύηση εάν έχεις περάσει την ελληνική ρομ. Μάλιστα ξέρω το vickmall, τα κλειδωμένα xiaomi τα στέλνει με μία πειραγμένη international rom που έχω ακούσει έχει ψιλοπροβλήματα και όχι την αυθεντική αγγλοκινέζικη. Οπότε θεωρείς ότι άμα το στείλεις πίσω με την ελληνική, δεν θα το δεχθούνε!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα