Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, εδώ και λιγο καιρό ψάχνομαι για να πάρω το Redmi note 3 pro από το εξωτερικό.
Μπορεί κάποιος που έχει πάρει να μου αναλύσει τι έκανε για την παραγγελια; (πότε του ήρθε, από ποιο

site, πώς πλήρωσε, με τι μεταφορική του ήρθε κλπ)

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, συνήθως εμένα τα δέματα απο Κίνα έρχονται με τα ΕΛΤΑ.1 φορά ήρθε με την DHL και εξυπερετήθηκα απο την ACS.

Πληρώνω πάντα μέσω Paypal ώστε να έχω κάλυψη σε οτιδήποτε συμβεί.

Συνήθως οχι με Express το δέμα έρχεται σε 20-25 ημέρες.

Είμαι πελάτης και στα 3 καταστήματα και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις συναλλαγές τους , τα προιόντα τους και την υποστήριξη τους όταν τους χρειάστηκα.

Κάνε μια έρευνα και αποφασίζεις ποιό κατάστημα θα επιλέξεις.Καλές αγορές!

https://www.report me for spam/

http://www.vickmall.com/

http://www.geekbuying.com/

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα για ένα φίλο μου από vickmall. Ήρθε σε 12 μέρες περίπου με nl post (δωρεάν μεταφορικά).

Ισχύει αυτό που είπαν τα παιδιά, πάντα διαλέγεις απλό ταχυδρομείο για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες τελωνείου.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση!
Θα ήθελα για κάτι διευκρινήσεις που διάβασα στα σχόλια από άλλους. Είναι απαραίτητο να τα γράψω και εγώ;
Και ποια ROM μου προτείνετε να βάλω;

Δημοσ.

Το καλύτερο αν πάρεις xiaomi είναι να το πάρεις με την original Rom και όχι με αυτές που βάζουν οι Κινέζοι, και μετά να κάνεις ότι θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το κινητό με την αγγλοκινέζικη για να μπορείς να βάλεις μετά την ελληνική που είναι η καλύτερη και χωρίς πρόβληματα. Όποιο μαγαζί από τα 3 που λένε πιο πάνω και να διαλέξεις, είσαι εντάξει. Διαλέγεις απλό ταχυδρομείο με tracking number πάντα!

Δημοσ.

Ξέρουμε περίπου πόσο θα κάνει να έρθει;

Εγώ για αγορές από το internet έχω μια viva που δεν μπαίνει στο paypal! Μπορώ να πληρώσω χωρίς paypal?

Δημοσ.

Μπορείς και χωρίς PayPal αλλά καλύτερα να έχεις την προστασία του PayPal εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα κάτι χωρίς PayPal είναι ρίσκο

Δημοσ.

Ξέρουμε περίπου πόσο θα κάνει να έρθει;

Εγώ για αγορές από το internet έχω μια viva που δεν μπαίνει στο paypal! Μπορώ να πληρώσω χωρίς paypal?

15-20 ημέρες το λιγότερο. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις paypal, όπως σου είπαν ήδη.

Δημοσ.

Τι προστασία έχει το paypal?

Σε περίπτωση στραβής (στο στείλουν σπασμένο, χαλασμένο, δεν το παραλάβεις ποτέ, κτλ), να πάρεις πίσω τα λεφτά σου

Δημοσ.

Ωραίο αλλά έχω κάνει paypal και δεν παίρνει την κάρτα μου!

Υπάρχουν τρόποι να μεταφέρεις λεφτά στο λογαριασμό σου. Εγώ πχ έχω κάνει την 5η λύση και έχει δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Άλλη λύση είναι η χρήση της κάρτας revolut.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...