PetAnd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χαίρεται, εδώ και λιγο καιρό ψάχνομαι για να πάρω το Redmi note 3 pro από το εξωτερικό.Μπορεί κάποιος που έχει πάρει να μου αναλύσει τι έκανε για την παραγγελια; (πότε του ήρθε, από ποιο site, πώς πλήρωσε, με τι μεταφορική του ήρθε κλπ) Ευχαριστώ!
meletis_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, συνήθως εμένα τα δέματα απο Κίνα έρχονται με τα ΕΛΤΑ.1 φορά ήρθε με την DHL και εξυπερετήθηκα απο την ACS. Πληρώνω πάντα μέσω Paypal ώστε να έχω κάλυψη σε οτιδήποτε συμβεί. Συνήθως οχι με Express το δέμα έρχεται σε 20-25 ημέρες. Είμαι πελάτης και στα 3 καταστήματα και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις συναλλαγές τους , τα προιόντα τους και την υποστήριξη τους όταν τους χρειάστηκα. Κάνε μια έρευνα και αποφασίζεις ποιό κατάστημα θα επιλέξεις.Καλές αγορές! https://www.report me for spam/ http://www.vickmall.com/ http://www.geekbuying.com/ 1
turbat0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ό,τι λέει ο από πάνω. Και επίσης να διαλέξεις τη δωρεάν αποστολή (όχι κούριερ). 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγώ το παρήγγειλα για ένα φίλο μου από vickmall. Ήρθε σε 12 μέρες περίπου με nl post (δωρεάν μεταφορικά). Ισχύει αυτό που είπαν τα παιδιά, πάντα διαλέγεις απλό ταχυδρομείο για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες τελωνείου. 1
PetAnd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση!Θα ήθελα για κάτι διευκρινήσεις που διάβασα στα σχόλια από άλλους. Είναι απαραίτητο να τα γράψω και εγώ;Και ποια ROM μου προτείνετε να βάλω;
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το καλύτερο αν πάρεις xiaomi είναι να το πάρεις με την original Rom και όχι με αυτές που βάζουν οι Κινέζοι, και μετά να κάνεις ότι θέλεις. 1
blackm76 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάρε xiaomi.... Πάρε xiaomi..... και μην φοβάσαι τίποτα φίλε μου.
newsformobiles Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάρε το κινητό με την αγγλοκινέζικη για να μπορείς να βάλεις μετά την ελληνική που είναι η καλύτερη και χωρίς πρόβληματα. Όποιο μαγαζί από τα 3 που λένε πιο πάνω και να διαλέξεις, είσαι εντάξει. Διαλέγεις απλό ταχυδρομείο με tracking number πάντα!
PetAnd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε περίπου πόσο θα κάνει να έρθει; Εγώ για αγορές από το internet έχω μια viva που δεν μπαίνει στο paypal! Μπορώ να πληρώσω χωρίς paypal?
chios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μπορείς και χωρίς PayPal αλλά καλύτερα να έχεις την προστασία του PayPal εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα κάτι χωρίς PayPal είναι ρίσκο
newsformobiles Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε περίπου πόσο θα κάνει να έρθει; Εγώ για αγορές από το internet έχω μια viva που δεν μπαίνει στο paypal! Μπορώ να πληρώσω χωρίς paypal? 15-20 ημέρες το λιγότερο. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις paypal, όπως σου είπαν ήδη.
newsformobiles Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τι προστασία έχει το paypal? Σε περίπτωση στραβής (στο στείλουν σπασμένο, χαλασμένο, δεν το παραλάβεις ποτέ, κτλ), να πάρεις πίσω τα λεφτά σου
PetAnd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ωραίο αλλά έχω κάνει paypal και δεν παίρνει την κάρτα μου!
newsformobiles Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ωραίο αλλά έχω κάνει paypal και δεν παίρνει την κάρτα μου! Υπάρχουν τρόποι να μεταφέρεις λεφτά στο λογαριασμό σου. Εγώ πχ έχω κάνει την 5η λύση και έχει δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Άλλη λύση είναι η χρήση της κάρτας revolut.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα