Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν ενα χρονο ειχα παρει τις παραπανω μνημες. τις δουλευα μονο για bench στα 2400 με 1.65 που ειναι η ονομαστικη τους ταχυτητα και εδω και 8 μηνες τις εχω βαλει σε ενα Pc γνωστου με i5 4690k μητρηκη asrock extreme 6 και τροφοδοτικο seasonic 750 bronze και δουλευει τα ενσωματωμενα γραφικα ,δεν εχει καρτα γραφικων. τις δουλευει 1600 με 1.5 χαλαρα δηλαδη.

Χθες εκλεισε το Pc κανονικα και σημερα ενω ανοιγε δεν ποσταρε τιποτα. μου το εφερε ανοιξα και βλεπω στην οθονη της μητρηκης να λεει 55 error. ειδα οτι προκειται για τις μνημες τις αλλαξα slot εβαλα μια μια αλλα το ιδιο προβλημα. εβαλα κατι αλλες που ειχα και το pc δουλευει αψογα.

τις δοκιμασα σε ενα αλλο pc και δουλεψαν στην αρχη μια χαρα και μετα απο ενα restart αρχισε να ανοιγοκλεινει συνεχεια. εβαλα και εκει τις παλιες και ολα οκ!

Το θεμα μου ειναι οτι ειναι λογικο να καουν και τα 2 dimm μαζι? υπαρχει περιπτωση κατι αλλο στο πρωτο pc να τις χαλασε και τωρα να καψει και τις αλλες?

η g.skill πως τα παει σε εγγυησεις? απο το eshop τις πηρα και θα τις παω αυριο πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...