Προς το περιεχόμενο

Facebook Messenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση για την ανωτέρω εφαρμογή. Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής στις επαφές μου κατω απο το όνομα εμφανίζει και το e-mail τους, σε μερικές το εμφανίζει σε μερικές όμως οχι! Σε εμένα φαίνεται... Πως γίνεται να το αποκρύψω;

Δημοσ.

φανταζομαι πως αν το κρυψεις απο το προφιλ σου δεν θα φαινεται ουτε στον messenger.

μπες απο τον browser, πηγαινε στο προφιλ σου στην καρτελα "about" και απο εκει "contact and basic info".

στο δεξι μερος θα δεις το email σου και μπορεις απο το βελακι που δειχνει προς τα κατω να αλλαξεις σε ποιους θα φαινεται, δηλαδη το βαζεις σε "only me".

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση για την ανωτέρω εφαρμογή. Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής στις επαφές μου κατω απο το όνομα εμφανίζει και το e-mail τους, σε μερικές το εμφανίζει σε μερικές όμως οχι! Σε εμένα φαίνεται... Πως γίνεται να το αποκρύψω;

Το δικο σου το βλεπεις μονο απο τη δικη σου συσκευη η το ειδες απο συσκευη αλλου;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως εμφανίζει τα emails και όχι τα @usernames;

Γιατί στη δική μου συσκευή (Android - HTC One Mini) βλέπω μονάχα τα usernames των φίλων μου κάτω από τα ονόματα τους, τα οποία είναι ορατά και από τις διευθύνσεις των προφίλ τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...