abec777 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Και για την ιστορια θα ειναι και μπροστα απο 1080 οι 2χ480 να ξερετε.1500ghz χρονισμο σηκωνει.Αν δεν ειναι ακλοκαριστες μπροστα θα ειναι με το παραπανω με οβερκλοκ.Στα 1500 ειναι λιγο πιο αργη απο 980ti.
mistac75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μάλιστα. Τι να πω είναι καραγκιόζηδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δει ή ακούσει! Πάντως για το άλλο που λες 2χ480 σε στοκ ταχύτητες δε νομίζω ότι θα πιάνει την 1080, αλλά έτσι και αλλιώς αν έρθει στα 250 ή 270€ (η έκδοση των 8GB) στην Ελλάδα, ακόμα και την 1070 να πιάνει είναι η τέλεια κάρτα για αυτό το χρονικό διάστημα. Άσχετα αν εγώ δεν εμπιστεύομαι την AMD λόγω των drivers της! Γράφω πιο πάνω γιατί. Παρόλα αυτά ναι λογικά θα είναι η πιο VF money κάρτα που έχει βγει μέχρι στιγμής! Να δούμε βέβαια όταν από Σεπτέμβρη (φαντάζομαι) η Nvidia ανακοινώσει την 1060 τι απίδια θα πιάσει ο σάκος!!!
mistac75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1912710817&feature=iv&src_vid=bZrGImpdxy0&v=R1amynfWyVA Νομίζω ότι το βίντεο τα λέει όλα! Τα συμπεράσματα δικά σας και δικά μου! Τελικά είναι καραγκιόζηδες εκεί στην Nvidia!
NOODLE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καταρχήν ζωντόβολο είσαι και φαίνεσαι! (φιλικά πάντα αφού και συ φιλικά φαντάζομαι το λες). Και 2ον ο καθένας με τα γούστα του!Εννοείται φιλικά.Δεν θα το ελεγα γούστα απο μερια μου Θα το έλεγα ανάγκες του καθενός. Θυμαμαι ειχα παρει την 290x οταν πρωτοβγηκε, για να παιζω bf3-4 gta v asseto corsa. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει αλλο παιχνίδι που να ζοριζει την υπαρχουσα κάρτα γραφικών μου δςν βρίσκω λογο να μπαινω σε εξοδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα