Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το βίντεο. Να σαι καλά! Όντως ίχνος bottleneck δεν υπάρχει!

Εγω που είχα κάνει δοκιμή Crysis 3 GTX670, 2500k vs 2600k, εκανε bottleneck σε καποιες πίστες drops στα 40 ενώ με τον i7 στα 55.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και 499$ να την είχε μακρυά από Asus. :P

Μαζι με την EVGA  η καλυτερη εταιρια,ακολουθει η MSI και μετα το χαος...ποιοτητα κατασκευης και υλικα απλα TOP , Βρες μια καλυτερη απο τις matrix..Μη σε κουραζω...Δε θα βρεις :D  φιλικα

Δημοσ.

Συμφωνα με forum του εξωτερικου

1x rx480 ειναι περιπου στα ιδια με την 980

2x rx480 φτάνουν την 1080.

Σε benchmarks πάντα μιλάμε.

Μεχρι τοτε κρατάμε μικρό καλάθι μεχρι να δούμε επισημες δοκιμές.

Επίσης μην τρώγεστε ρε ζωντόβολα για την κόκκινη και την πράσινη. Οτι γίνεται, γίνεται για το συμφέρον του καταναλωτη..

Καταρχήν ζωντόβολο είσαι και φαίνεσαι! (φιλικά πάντα αφού και συ φιλικά φαντάζομαι το λες). Και 2ον ο καθένας με τα γούστα του!

Δημοσ.

Ποικιλία και καλύτερες τιμές από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο παίδες. Ιδίως για την 1070 που ενδιαφέρομαι εγώ. Τότε την κόβω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που είχα κάνει δοκιμή Crysis 3 GTX670, 2500k vs 2600k, εκανε bottleneck σε καποιες πίστες drops στα 40 ενώ με τον i7 στα 55.

Το Crysis3 είναι από τα πρώτα "μεγάλα" παιχνίδια που υποστήριξε HT. Μακάρι να έχουμε περισσότερους τέτοιους τίτλους στο μέλλον.

Δημοσ.

για την 480 σε crossfire συμφωνω αλλα δεν θα αγόραζα ποτε 2x καρτα ουτε amd ουτε nvidia.

Παιδιά κάτι που δεν έχω δεί κανένα να πεί σε τέτοιου είδους συγκρίσεις είναι τα watt.Καλά δλδ οτι 2x μια κάρτα αντιστοιχεί στην επίδοση μιας άλλης μόνης της . Το οτι θα σου καίει διπλάσιο ρεύμα δεν το σκέφτεστε ? Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έχω μία καρτα που να καίει 180 watt από 2 που θα καίνε π.χ 300 watt ...

• Like 1
Δημοσ.

η 480?? με ποια?? την 970?? εχετε παθει σοκ ..αληθεια.. η 970 κυριοι . (την ειχα) ειναι κωμωδια σε σχεση με την 290 .. οπως το ακουτε ..ενταξει η 980 καλυτερη αλλα και παλι ειχα και την 980 για 2 βδομαδες .. η 480 ειναι πιο γρηγορη και φυσικα παταει την 1080 σε διαταξη crossfire,, επισης οι πουσαρισμενες nvidia (με παντα ελεεινη εικονα, οι τελευταιες μου ελπιδες εξανεμιστηκαν με τισ 9χχ ) ειναι απλα αυτο .. πουσαρισμενα σε συχνοτητα τσιπακια με driver που παιζουν τα μισα πραγματα στην οθονη και λιγοτερα χρωματα και οχι ομαλα .. τα υπολοιπα ειναι απλα hype και καποιοι επιτελους πρεπει να κανουν κατι γιαυτη την απατη .. 1080 απο κοντα να παιζει βεβαια δεν εχω δει ακομα    

Δημοσ.

Εγω πουλησα τις 2 gtx 560 ti μου, και αγορασα μεταχειρισμενη μια gtx 770 και δεν εδωσα ουτε ενα ευρω πριν 1 χρονο.
Οποτε καλυφθηκα για αλλα 3 χρονια για τα προσωπικα μου δεδομενα

Δημοσ.

Παιδια η 480 στροφαρει 1400 και 1500 με water cooling.

Το θεμα ειναι αν εχετε δει ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ παει σε fps εκει στα 1400mhz.Κοντα σιμα 1070 τρεχει.Η οποια ειναι πιο αργη απο τις ΚΑΛΕΣ 980ti.

H nvidia το εχεσε λιγο με το hype."two times the performance of a titan x" ακουσα live που το ειπε για την 1080 και τελικα αντε να ειναι 15% γρηγοροτερη και αυτο οχι παντα.Με προσγειωσαν τα benchmark.

Απο την αλλη αποψη μου ειναι οτι η nvidia θα αναγκαστει να βγαλει 1060 με επιδοσεις ΚΑΙ τιμη τζιτζι σε σημειο αυτος που αγορασε 1070 να προβληματιστει...Και ολα αυτα λογω 480.

Α! και η 480 παιδια τραβαει 100 watt σε μαμα χρονισμο.Οχι 150.Με καλο 650/750ρι θα τρεχεις 3 σε crossfire X.

Εγω χαιρομαι που θα εχουμε ανταγωνισμο.Γτ παντα κερδιζει ο καταναλωτης.

ΤΩΡΑ αξιζει με τα μπουνια να παρεις 480 γιατι τα benchmark ερχονται απο 100 μεριες και να ξερετε παντα οτι τα benchmark τρεχουνε πιο καλα σε nvidia.Το ιδιο γινοτανε και με την fury.Στα benchmark ητανε πανω κατω σαν 980 και στα παιχνιδια σε 1440p 4k την εριχνε και 10 frame την 980.Η furyX ητανε ταφος και καλα και σε 4Κ crossfire vs SLI titan X τρεχανε το ιδιο σχεδον.Αντε οι τιτανΧ να ειχανε 2-3 frame κατα μεσω ορο παραπανω.

Σε εναμιση μηνα μπορει να αξιζει 1060.

Τα χριστουγεννα μπορει να αξιζει rx480x η rx490. κ.ο.κ.

Δημοσ.

titan x = 295x2 σε διπλασια τιμη

gtx 1080 =2x RX 480 σε διπλασια τιμη

φαινεται οτι ισως αρχισαν να βαζουν μυαλο, μιας και ειδαν οτι ακομα και οι φανμποιζ αρχισαν να την κανουν με ελαφρα

Πες με fanboy αλλα :

ναι μεν ειναι σχεδον ισες, αλλα σκεψου την διαφορα καταναλωσης (διπλασια τουλαχιστον) και το τι δουλεια θελεις να κανεις. Πχ μπορει να χρειαζεσαι nvidia ray tracing κλπ.

Επισης απο ποτε ειμαστε τοσο σιγουροι οτι 2 χ 480= 1080 δεν ξερω την στιγμη που δεν εχουν βγει αναλυτικα specs, benchmarks, real life tests κτλπ

Δημοσ.

Abec777 αν μπορεις δωσε λινκ με την φραση που ακουσες οτι η 1080 ειναι 2 φορες η Χ. Εγω ποτε δεν ειδα, διαβασα άκουσα κατι τετοιο. Manosgior με την καμια ομως 2χ480=1080. Με την καμια ομως!!!

Δημοσ.

2x RX480 δεν φτανει μια 1080 σε καμια περιπτωση!!! Με το ζορι την 1070 και αυτο το λεω με επιφυλαξη. Οποτε μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!

Γτ αυτο σε πειραξε οχι οτι κοροιδευουν τον κοσμακι? 1000 ευρω καρτες κ 200 ευρω πολλα τους ειναι αντε στο κατω κατω τι θα παιζεις 8k games?

Δημοσ.

Abec777 αν μπορεις δωσε λινκ με την φραση που ακουσες οτι η 1080 ειναι 2 φορες η Χ. Εγω ποτε δεν ειδα, διαβασα άκουσα κατι τετοιο. Manosgior με την καμια ομως 2χ480=1080. Με την καμια ομως!!!

https://www.youtube.com/watch?v=XRmAqylrb0A&feature=youtu.be&t=75

>> Πανε στο 1:15 .

Φαντασω τι επαθα οταν το ειδα ζωντανα τοτε.Κοντεψα να πεθανω.Λεω ελλαδα θα ερθει κοντα στα 700 ευρω και θα παθουμε ολοι λαλα.Μετα βεβαια ειδα τα benchmark...Σκατα στα μουτρα τους.

Επλιζω τωρα με τον ανταγωνισμο να δουμε τσαμπε και δυνατη 1060.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...