Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε πω φιλε μου δεν εμπιστευομαι μεταχειρισμενη. Απλα ειναι θεμα για μενα γενικοτερα να παιρνω hardware μεταχειρισμενο. Για πες μου ομως γιατι εγω εχω το setup μου σε stock speeds καθολου overclocked. Αν το εχεις και συ ετσι στο Witcher 3 πιανεις τα 60 η οχι;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εξαλλου δε θα παρω τωρα την 970 αλλα τελη Αυγουστου μαλλον. Μεχρι τοτε θα εχει πεσει και αλλο. Και φυσικα δε με νοιαζουν τα 3.5GB RAM που εχει. Ακομα δεν υπαρχουν παιχνιδια που να αξιοποιουν τα 4, ελαχιστα μονο! Ασε που εχω 1080p monitor οποτε τι να τα κανω τα παραπανω GB Ram;

Δημοσ.

Εξαλλου δε θα παρω τωρα την 970 αλλα τελη Αυγουστου μαλλον. Μεχρι τοτε θα εχει πεσει και αλλο. Και φυσικα δε με νοιαζουν τα 3.5GB RAM που εχει. Ακομα δεν υπαρχουν παιχνιδια που να αξιοποιουν τα 4, ελαχιστα μονο! Ασε που εχω 1080p monitor οποτε τι να τα κανω τα παραπανω GB Ram;

Σε λιγο καιρο βγαινει η RX 480 που ειναι καλυτερη απο GTX 970.Λογικα και φθηνοτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θα τσιμπησω μια 970 μεσα στι καλοκαιράκι. Ηδη η Gigabyte G1 edition 970 κανει 301.21€ αθτη την στιγμή. Και θα πεσει και αλλο! Ελπιζω μονο με τον i5 2500K που εχω και με τα 8GB RAM αλλα στα 1333 ομως, να μην εχω bottleneck!

Αξίζει να ασχοληθείς με μια αναβάθμιση μνήμης στον 2500Κ, θα του δώσει ζωή και έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια να αξιοποιούν την μεγαλύτερης ταχύτητας μνήμες.

Για δές εδώ: http://www.skroutz.gr/s/4046773/Corsair-Vengeance-Pro-16GB-DDR3-2400MHz-CMY16GX3M2A2400C11A.html

Δημοσ.

Σε λιγο καιρο βγαινει η RX 480 που ειναι καλυτερη απο GTX 970.Λογικα και φθηνοτερη.

Λογικά η 8GB edition θα κάνει 250 με 270€. Δε λέω θα είναι καλύτερη αλλά φοβάμαι για bottleneck. Και σε συνδυασμό με

Αξίζει να ασχοληθείς με μια αναβάθμιση μνήμης στον 2500Κ, θα του δώσει ζωή και έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια να αξιοποιούν την μεγαλύτερης ταχύτητας μνήμες.

Για δές εδώ: http://www.skroutz.gr/s/4046773/Corsair-Vengeance-Pro-16GB-DDR3-2400MHz-CMY16GX3M2A2400C11A.html

αυτό που λέει ο φίλος εδώ, δε ξέρω πως θα το κάνω Βλέπετε, έχω πρόβλημα με την MB. Έχω την Gigabyte P67A και δεν μπορώ να πάω την ταχύτητα της μνήμης καν στα 1600 γιατί χρειάζεται παραπάνω volt η μνήμη από το bios της MB. Και δε ξέρω αν θα έχω επιπτώσεις μετά. Παρόλο που επίσημα υποστηρίζει η ΜΒ τέτοιες ταχύτητες! Κουλό μεν αλλά πολλοί είχαν πρόβλημα με την βλακεία αυτή. Βέβαια γίνεται, δεν υπάρχει θέμα αλλά εγώ δε ξέρω αν μετά θα έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

^Όταν θα δούμε την RX480 και τις επιδόσεις της, θα κρίνουμε.

Μέχρι τότε, αερολογίες...

Ακόμα το να αγοράσει τώρα κάποιος την 970, για μένα είναι κομματάκι fail.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά η 8GB edition θα κάνει 250 με 270€. Δε λέω θα είναι καλύτερη αλλά φοβάμαι για bottleneck. Και σε συνδυασμό με

αυτό που λέει ο φίλος εδώ, δε ξέρω πως θα το κάνω Βλέπετε, έχω πρόβλημα με την MB. Έχω την Gigabyte P67A και δεν μπορώ να πάω την ταχύτητα της μνήμης καν στα 1600 γιατί χρειάζεται παραπάνω volt η μνήμη από το bios της MB. Και δε ξέρω αν θα έχω επιπτώσεις μετά. Παρόλο που επίσημα υποστηρίζει η ΜΒ τέτοιες ταχύτητες! Κουλό μεν αλλά πολλοί είχαν πρόβλημα με την βλακεία αυτή. Βέβαια γίνεται, δεν υπάρχει θέμα αλλά εγώ δε ξέρω αν μετά θα έχω πρόβλημα.

Δεν πιστευω να εχεις θεμα με bottleneck.Δες το βιντεο να καταλαβεις 

Δημοσ.

^Όταν θα δούμε την RX480 και τις επιδόσεις της, θα κρίνουμε.

Μέχρι τότε, αερολογίες...

Ακόμα το να αγοράσει τώρα κάποιος την 970, για μένα είναι κομματάκι fail.

Σε NVIDIA δεν γυρνάω που να με γυρίζεις ανάποδα. Είχα κάποτε και με τους drivers της αγανάκτησα!!! Από τότε (μιλάμε πριν 5-6 χρόνια νομίζω ή και λίγο περισσότερο) βρήκα την υγειά μου με την NVIDIA! Και ας είναι πιο ακριβή. Raw power πουλάει!!! Πάντα αυτό έκανε!!! Ελπίζω μόνο η RX480 να βοηθήσει να κατεβάσει τις τιμές της η NVIDIA έστω στην 1070!

Δημοσ.

Γιατί το φτηνότερη είναι με  " " ? Για να μην νομίζει κάποιος ότι είναι φτηνή? :P

Φτηνότερο<>φτηνό...

επισης αλλο ειναι για μενα φθηνο, αλλο για σενα και αλλο για καποιον αλλο :D

Δημοσ.

Σε NVIDIA δεν γυρνάω που να με γυρίζεις ανάποδα. Είχα κάποτε και με τους drivers της αγανάκτησα!!! Από τότε (μιλάμε πριν 5-6 χρόνια νομίζω ή και λίγο περισσότερο) βρήκα την υγειά μου με την NVIDIA! Και ας είναι πιο ακριβή. Raw power πουλάει!!! Πάντα αυτό έκανε!!! Ελπίζω μόνο η RX480 να βοηθήσει να κατεβάσει τις τιμές της η NVIDIA έστω στην 1070!

Δικαίωμα σου. Αλλα διαφορές σε θέματα σταθερότητας, αξιοπιστίας κτλ. δεν υπάρχουν μεταξύ τους. Είναι μύθος πλέον.

Δημοσ.

Αυτη η σιγουρια σας με τις επιδοσεις και την τιμη της 480x απο που πηγαζει? Απο ενα test που ειδε το φως της δημοσιοτητας για να δημιουργησει hype?

• Like 3
Δημοσ.

Αυτη η σιγουρια σας με τις επιδοσεις και την τιμη της 480x απο που πηγαζει? Απο ενα test που ειδε το φως της δημοσιοτητας για να δημιουργησει hype?

Πέστα φίλε μου. Και γω hypαρίστικα αλλά μετά είπα "ώπα κάτσε πρώτα να βγει και μετά βλέπουμε"!

Δημοσ.

Δεν πιστευω να εχεις θεμα με bottleneck.Δες το βιντεο να καταλαβεις 

ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το βίντεο. Να σαι καλά! Όντως ίχνος bottleneck δεν υπάρχει!

Δημοσ.

2x RX480 δεν φτανει μια 1080 σε καμια περιπτωση!!! Με το ζορι την 1070 και αυτο το λεω με επιφυλαξη. Οποτε μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!

Συμφωνα με forum του εξωτερικου

1x rx480 ειναι περιπου στα ιδια με την 980

2x rx480 φτάνουν την 1080.

Σε benchmarks πάντα μιλάμε.

Μεχρι τοτε κρατάμε μικρό καλάθι μεχρι να δούμε επισημες δοκιμές.

Επίσης μην τρώγεστε ρε ζωντόβολα για την κόκκινη και την πράσινη. Οτι γίνεται, γίνεται για το συμφέρον του καταναλωτη..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...