Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε από την ASUS η κυκλοφορία της ASUS Turbo GeForce GTX 1080, η οποία σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία θα διατεθεί με τιμή λιανικής πώλησης χαμηλότερη από εκείνη των καρτών GTX 1080 Founders Edition.

Η κάρτα ενσωματώνει ένα σύστημα ψύξης της ASUS, το οποίο θυμίζει αρκετά το εργοστασιακό σύστημα της NVIDIA (αισθητικά παραμετροποιημένο στα μέτρα της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας), το οποίο, σύμφωνα με την ASUS, χρησιμοποιεί Dual-ball Bearing Fan για ομαλή κίνηση και έως τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι χρονισμοί της GTX 1080 Turbo ακολουθούν τις προδιαγραφές της Nvidia, με 1.607 MHz για το base-core clock και 1.733 MHz για το boost clock, ενώ παράλληλα ενσωματώνει 8GB μνήμης GDDR5X (256-bit) η οποία χρονίζεται στα 10Gbps - όπως και στη Founders Edition. Σημειώστε ότι η υλοποιήση της ASUS προσφέρει δύο θύρες DisplayPort 1.4 και δύο HDMI 2.0b, καθώς και μία θύρα DVI-D.

Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο "φτηνότερη" θα είναι τελικά η ASUS Turbo GeForce GTX 1080, μιας και η κατασκευάστρια περιορίστηκε στην ανακοίνωση του μοντέλου και δεν έδωσε λεπτομέρειες όσον αφορά την τιμή λιανικής, η ιστοσελίδα Guru3D εικάζει ότι θα διατεθεί περίπου στα 599 δολάρια, σε σχέση με τα 699 δολάρια μίας κανονικής Founders Edition.

Link.png Site: Fudzilla

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί το φτηνότερη είναι με  " " ? Για να μην νομίζει κάποιος ότι είναι φτηνή? :P

Φτηνότερο<>φτηνό...

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί το φτηνότερη είναι με  " " ? Για να μην νομίζει κάποιος ότι είναι φτηνή? :P

Φτηνότερο<>φτηνό...

Να μετονομαστεί το insomnia σε Dead Poets Society forum ;)

• Like 5
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι Asus, έχω μια GTX970 Strix και δουλεύει άψογα,αθόρυβα και με καλές επιδόσεις. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να πάρει μια Founders Edition με καλύτερο σύστημα ψύξης ας ορίσει αν και προσωπικά προτιμώ αυτές με ολίγον τι oc και aftermarket ψύξη.

• Like 2
Δημοσ.

titan x = 295x2 σε διπλασια τιμη

gtx 1080 =2x RX 480 σε διπλασια τιμη

φαινεται οτι ισως αρχισαν να βαζουν μυαλο, μιας και ειδαν οτι ακομα και οι φανμποιζ αρχισαν να την κανουν με ελαφρα

• Like 2
Δημοσ.

titan x = 295x2 σε διπλασια τιμη

gtx 1080 =2x RX 480 σε διπλασια τιμη

φαινεται οτι ισως αρχισαν να βαζουν μυαλο, μιας και ειδαν οτι ακομα και οι φανμποιζ αρχισαν να την κανουν με ελαφρα

για την 480 σε crossfire συμφωνω αλλα δεν θα αγόραζα ποτε 2x καρτα ουτε amd ουτε nvidia.

• Like 2
Δημοσ.

2x RX480 δεν φτανει μια 1080 σε καμια περιπτωση!!! Με το ζορι την 1070 και αυτο το λεω με επιφυλαξη. Οποτε μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θα τσιμπησω μια 970 μεσα στι καλοκαιράκι. Ηδη η Gigabyte G1 edition 970 κανει 301.21€ αθτη την στιγμή. Και θα πεσει και αλλο! Ελπιζω μονο με τον i5 2500K που εχω και με τα 8GB RAM αλλα στα 1333 ομως, να μην εχω bottleneck!

Δημοσ.

Δεν θα έχεις bottleneck, το ίδιο setup έχω 2500κ + 970 + 8gb ram. Mια χαρά κρατεί ο cpu ακόμα. Θα σου πρότεινα πάντως να την πάρεις μεταχειρισμένη, 300 ευρώ για καινούργια πλέον είναι πολλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...