κωστας_87 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Παιδια βοηθεια.Θελω να αναβαθμισω το Bios της μητρικης μου ειναι η asus p5wd2 premium..εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση και ειναι σε αρχειο rom.δεν μπορω να κανω τιποτα.εχω κανει bootable usb stick και οταν ξεκιναω να κανω την ενημερωση του Bios κολλαω στο πως να γραψω το ονομα του αρχειου για να το εκτελεσει..εχω περασει ποσες ωρες ψαχνωντας αλλα δεν εχω βρει καμμια λυση..δεν ξερω τι αλλο να κανω..παρακαλω τη βοηθεια σας..ευχαριστω
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 θα πας εδω https://www.asus.com/Motherboards/P5WD2_Premium/HelpDesk_Download/ θα κατεβασεις απο τα utilities το 4ο που λεει update κτλ και θα τρεξεις κανονικα το setup στα wndows κι εννοειται οτι θα εχεις κατεβασει και το τελευταιο bios (βαλτα στην επιφανεια και τα δυο μην ψαχνεσαι).Αν εχεις windows 7 κοιτα να κατεβασεις το αντιστοιχο vista 32 η΄64 γιατι δεν εχουν βγαλει για επομενα windows αλλα λογικα θα σου τρεξει εστω και με συμβατοτητα.. Α!!!Και αυτο που γραφεις απο κατω, σβηστο καλυτερα γιατι απο ο,τι βλεπω, εχεις απο χθες που ψαχνεις καποιον να βασιστεις!!!... :-D
κωστας_87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ευχαριστω πολυ...να σαι καλα..χαχαχα η υπογραφη δεν αποσκοπουσε εκει αλλα οκ..με εκανες και γελασα παντως 1
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εννοειται ρε!Για πλακα στο ειπα! Το εκανες το update?
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οκ φιλος παντα τετοια!Ειδα αλλαξες και υπογραφουλα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα