LifeAndHope Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά σήμερα έκανα ένα καθαρισμό με σπρέυ αφρού στο πληκτρολόγιο του λάπτοπ μου και έκτοτε τα έπαιξε.Για παράδειγμα όταν πατάω control βγάζει το 1 και όταν πατάω shift μου ανοίγει νέο παράθυρο με το alt να μην λειτουργεί καν.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει.Γράμματα και αριθμοί λειτουργούν κανονικά,τα ασύγχρονα πλήκτρα τα έχω απενεργοποιημένα.
doshy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 έχει πάρει υγρασία από τον πεπιεσμένο αέρα και στα κάνει αυτά. καλο θα είναι να αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο για την ώρα. αστο τουλάχιστον μια μέρα όρθιο να φύγουν τα υγρά από μέσα και να στεγνώσει μπορεί να είσαι τυχερός και να παιξει ξανά κανονικά. αν δεν, μετά πας σε αλλαγή
LifeAndHope Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα είναι πως είμαι σε λάπτοπ....
doshy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ναι το ξέρω. το διάβασα. sorry δεν θέλω να σε τρομάξω με αυτό που θα πω. τώρα που είναι στο laptop πάνω, η υγρασία μπορεί να πάει και ποιο κάτω και να έχεις και άλλο θέμα μετά πάνω από την board. αν δεν μπορείς να το αφαιρέσεις,βάλε το laptop ανάποδα αλλα ανοιχτό (ανοιχτό δεν εννοώ σε λειτουργία, ανοιχτή την οθονη) άμα είναι να φύγουν υγρά να πέσουν κάτω και όχι να πάνε ποιο μέσα στη board
mar10s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 μπορει να εχει μεινει κανενα κουμπι πατημενο και δεν το προσεξες... αν οχι βγαλε μπαταρια, βγαλτο στο μπαλκονη να στεγνωσει στον ηλιο και βλεπεις-- οτι ειπε ο doshy
LifeAndHope Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ευχαριστώ αν και νομίζω πως καταστράφηκε το πληκτρολόγιο και πρέπει να βρω άλλο. ο αφρός έχει στεγνώσει προ πολλού πάντως...
doshy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ο ήλιος απαγορεύεται. θα χαλάσει την οθόνη και μπορεί να δημουργήσει και θέμα. τι όμως θέμα δεν ξέρω
mar10s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ευχαριστώ αν και νομίζω πως καταστράφηκε το πληκτρολόγιο και πρέπει να βρω άλλο. ο αφρός έχει στεγνώσει προ πολλού πάντως... τη να πω αμα ειναι ετσι.... ρωτα αμα ειναι σε κανενα μαγαζη που κανει επισκευες αν σωζεται και βλεπεις... ο ήλιος απαγορεύεται. θα χαλάσει την οθόνη και μπορεί να δημουργήσει και θέμα. τι όμως θέμα δεν ξέρω ναι εχεις δικιο αν το αφισεις ολλη μερα θα τα τηναξει... αλλα αφου εχει στεγνωσει τωρα δεν εχει νοημα
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ανοιξε το βαλτο αναποδα και χτυπα το λιγη ωρα με πιστολακι ζεστο.Μην τα λιωσεις τα κουμπακια ομως, λιγο και μετα αλλο λιγο καπως ετσι αλλιως πας για αλλαγη μετα..
vangelisb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε κανονικό πληκτρολόγιο για desktop αφου το κολύμπησα με ένα γεμάτο ποτήρι νερό: λειτουργεί συχνά σαν να ναι πατημένο το Shift και γενικά δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Το γύρισα ανάποδα, το έκανα με πιστολάκι αμέσως κτλ αλλά δεν επανήλθε. Μέχρι να πάρω νέο είμαι με on screen kb κι εγω ***ηθεί στο clicky clicky.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα