warewolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 To ιδιο και σε εμενα με τον evo 850. Tον εχω σε reliability mode, ολα απενεργοποιημενα, portable firefox σε αλλο δισκο με cache στην μνημη, ακομα και το swap file και temp files των win σε δευτερο μηχανικο δισκο. Κι ομως, ενω στο pc μονο σερφαρω και βλεπω ταινιες ως htpc, παρόλα αυτα εχω καθε μερα 0.01 Tb εγγραφες τουλαχιστον. Aποκλειεται να γινονται εγγραφες 10 GB καθε μερα στον ssd. Απορω τι μετραει.
Ghost007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 καλα κοιτα οπως και ναχει μη πολυ ανχωνεστε κιολας με το θεμα...ετσι και αλλιως σε μερικα χρονια για το μονο που θα κανουν αυτοι οι δισκοι ειναι για να ακουμπας το ποτηρι του καφε πανω να μη λερωνεται το τραπεζακι.. (ιδικα η 250αριδες)(η 500αριδες οκ εχουν καλυτερο μελλον ας πουμε) αλλα εχουν και μεγαλυτερη εγγυηση στης εγγραφες ... οποτε οκ περιοριστε μεν τη χρηση να μην ειναι υπερβολικη ας πουμε αλλα οκ ως εκει...
warewolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ε καλα, με εναν προχειρο υπολογισμο την πενταετια την βγαζουμε (αν την θεωρησουμε ως μινιμουμ αντοχης σημερα) Απλα η περιεργεια...τι στο καλο γραφεται υστερα απο ολα τα τιουναρισματα. 10 GB δεν τα λες και λιγα, ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για αναπαραγωγη ταινιων απο αλλους δισκους και σερφαρισμα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ε καλα, με εναν προχειρο υπολογισμο την πενταετια την βγαζουμε (αν την θεωρησουμε ως μινιμουμ αντοχης σημερα) Απλα η περιεργεια...τι στο καλο γραφεται υστερα απο ολα τα τιουναρισματα. 10 GB δεν τα λες και λιγα, ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για αναπαραγωγη ταινιων απο αλλους δισκους και σερφαρισμα. προσωπικά τίποτα και δεν ξέρω τι φταίει. Στο maximum performance το έχω,ανοιχτός firefox,skype,viber,utorrent,foxit reader. Συνεχές σερφάρισμα(δεν κλείνει o ff)και αυτά μόνο,ταινιες κλπ απο αλλο δισκο. Δεν ξέρω τι διαολο γράφει το ρημάδι.
Sayan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 So far φαινεται να ειμαι 10gb τη μερα ισως και λιγοτερο. Ακομη το κοιταω βεβαια... Οι αλλαγες που φαινεται (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) να εχουν κανει διαφορα ειναι το maximum reliability preset και οι μεταφορα του cashe folder σε αλλο δισκο.
teo1997 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 και εμένα φαίνεται να ανεβαίνει έτσι.δηλαδή χτες ήταν 0.93 TB.μετράω μέχρι στιγμής 24 μέρες λειτουργίας.πώς γίνεται να βάλω την μεταφορά του cashe σε άλλο δίσκο;
tarantules Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μήπως το pc σου έχει γίνει άθελά σου ένα bitcoin mining zombie και "φτοιάχνεις" χρήμα για άλλους.... Για δες το γιατί κάπου διάβασα οτι το bitcoin mining κάνει τρελές εγγραφές στο σκληρό.
coffeex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Υπόψιν τα παραπάνω με την cache δεν ισχύουν για τον Edge.
Hristos.S Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για επιπλέων μείωση εγγραφών τουλάχιστον στον firefox χρησιμοποιήστε τη μη διατήρηση ιστορικού, δηλαδή "privet window". Kάνει καλή δουλειά ελλαχιστοποιόντας τις εγγραφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα