Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ιδιο και σε εμενα με τον evo 850.

Tον εχω σε reliability mode, ολα απενεργοποιημενα, portable firefox σε αλλο δισκο με cache στην μνημη, ακομα και το swap file και temp files των win σε δευτερο μηχανικο δισκο.

Κι ομως, ενω στο pc μονο σερφαρω και βλεπω ταινιες ως htpc, παρόλα αυτα εχω καθε μερα 0.01 Tb εγγραφες τουλαχιστον.

Aποκλειεται να γινονται εγγραφες 10 GB καθε μερα στον ssd. Απορω τι μετραει.

Δημοσ.

καλα κοιτα οπως και ναχει μη πολυ ανχωνεστε κιολας με το θεμα...ετσι και αλλιως σε μερικα χρονια για το μονο που θα κανουν αυτοι οι δισκοι ειναι για να ακουμπας το ποτηρι του καφε πανω να μη λερωνεται το τραπεζακι.. :P (ιδικα η 250αριδες)(η 500αριδες οκ εχουν καλυτερο μελλον ας πουμε) αλλα εχουν και μεγαλυτερη εγγυηση στης  εγγραφες ...

οποτε οκ περιοριστε μεν τη χρηση να μην ειναι υπερβολικη ας πουμε αλλα οκ ως εκει...

Δημοσ.

Ε καλα, με εναν προχειρο υπολογισμο την πενταετια την βγαζουμε (αν την θεωρησουμε ως μινιμουμ αντοχης σημερα)

Απλα η περιεργεια...τι στο καλο γραφεται υστερα απο ολα τα τιουναρισματα. 10 GB δεν τα λες και λιγα, ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για αναπαραγωγη ταινιων απο αλλους δισκους και σερφαρισμα.

Δημοσ.

Ε καλα, με εναν προχειρο υπολογισμο την πενταετια την βγαζουμε (αν την θεωρησουμε ως μινιμουμ αντοχης σημερα)

Απλα η περιεργεια...τι στο καλο γραφεται υστερα απο ολα τα τιουναρισματα. 10 GB δεν τα λες και λιγα, ειδικα μαλιστα οταν μιλαμε για αναπαραγωγη ταινιων απο αλλους δισκους και σερφαρισμα.

προσωπικά τίποτα και δεν ξέρω τι φταίει.

Στο maximum performance το έχω,ανοιχτός firefox,skype,viber,utorrent,foxit reader.

Συνεχές σερφάρισμα(δεν κλείνει o ff)και αυτά μόνο,ταινιες κλπ απο αλλο δισκο.

Δεν ξέρω τι διαολο γράφει το ρημάδι.

Δημοσ.

So far φαινεται να ειμαι 10gb τη μερα ισως και λιγοτερο. Ακομη το κοιταω βεβαια... Οι αλλαγες που φαινεται (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) να εχουν κανει διαφορα ειναι το maximum reliability preset και οι μεταφορα του cashe folder σε αλλο δισκο.

Δημοσ.

b8b55693c31940d9b49918bfca32c552.png

και εμένα φαίνεται να ανεβαίνει έτσι.δηλαδή χτες ήταν 0.93 TB.μετράω μέχρι στιγμής 24 μέρες λειτουργίας.πώς γίνεται να βάλω την μεταφορά του cashe  σε άλλο δίσκο;

Δημοσ.

Μήπως το pc σου έχει γίνει άθελά σου ένα bitcoin mining zombie και "φτοιάχνεις" χρήμα για άλλους....

Για δες το γιατί κάπου διάβασα οτι το bitcoin mining κάνει τρελές εγγραφές στο σκληρό.

Δημοσ.

Για επιπλέων μείωση εγγραφών τουλάχιστον στον firefox χρησιμοποιήστε τη μη διατήρηση ιστορικού, δηλαδή "privet window".

Kάνει καλή δουλειά ελλαχιστοποιόντας τις εγγραφές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...