takoulou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλημερα... Εχω αυτην την τηλεορασση Samsung le 40a536t... Στην οποια θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα (MAIN BOARD)... Ξερετε ποσο παει η επισκευη και αλλαγη; Υπαρχει το ανταλακτικο αυτο; Που μπορω να το βρω.. Ευχαρστω πολυ...
takoulou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλησπερα..Καμια βοηθεια για το παραπανω;
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ρωτα στο σερβις της samsung, μονο αυτοι ξερουν.
graphist83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πλακετες εαν υπαρχει ο κωδικος υπαρχουν σε ξενα e-shop και στο e-bay σε μεταχ. (με οποιο ρισκο συνεπαγετε αυτο). Η αντικατασταση σε καποιον ιδιωτη ηλεκτρονικο ειναι σχετικα οικονομικη. Ειναι πολυ παλη διαδικασια.
takoulou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλημερα ..Ψαχνω αυτο το ανταλακτικο...Ειναι η κεντρικη πλακετα...
takoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα.... Πηγα αυτη την τηλεοραση στον τεχνικο και μου αλλαξε την main board ( εβαλα μια μεταχειρισμενη που αγορασα) .. Αλλα εξακουλουθει να εχει το ιδιο προβλημα.. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταει η πλακετα.... Μπερδευει τα χρωματα η τηλεοραση... Τι μπορει να φταει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα