Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά το πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν το γνωρίζω αλλά για τα δικά μου κριτήρια είναι αρνητικό .Τελος πάντων το θέμα είναι ότι έχω καταλήξει ότι θα πάρω το s7 ίσως αν κάνω λίγο υπομονή να πάρω το edge ένα τελευταίο θέμα που θέλω την βοήθεια σας είναι το χρώμα είδα ένα χρώμα το titanium silver και το αγάπησα ψάχνοντας λοιπόν διάβασα ότι είναι διαθέσιμο μόνο στην έκδοση του edge έλα που όμως βρήκα ένα μαγαζί στο Skroutz που πουλάει το s7 με αυτό το χρώμα μπορεί να με ξεμπερδέψει κάποιος από εσάς;

Link.png Site: Linkαπό το μαγαζί

Στις 20/6/2016 στις 10:20 ΠΜ, dieccast είπε

γεια σου φιλε εγω θα πηγαινα σε G5! το μονο αρνητικο ειναι οτι η μπαταρια του κραταει πιο λιγο(απο οσο εχω διαβασει) απο το S7 αλλα θα θυσιαζα λιγη μπαταρια για την ομορφια του και για την Wide angle καμερα!

πιο υπερβολικο σχολιο δεν γινεται!

μπα μην το λες και εγώ μετά απο τόσα χρόνια με το iphone κουράστηκα γιατί η ίδια η εταιρία σε έχει "απομονωμένο" απο τις υπόλοιπες συσκευές κάτι που όσα χρόνια και να πέρασαν δεν μπόρεσα να το συνηθίσω!! 

Δημοσ.
  Στις 20/6/2016 στις 8:09 ΠΜ, kostas978 είπε

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο τώρα. Εσύ που πήγες από iphone σε galaxy η μπαταρία είναι καλύτερη σε διάρκεια από ότι στο iphone?

Ακριβως διπλό χρονο με την ίδια χρήση

Στις 20/6/2016 στις 10:20 ΠΜ, dieccast είπε

γεια σου φιλε εγω θα πηγαινα σε G5! το μονο αρνητικο ειναι οτι η μπαταρια του κραταει πιο λιγο(απο οσο εχω διαβασει) απο το S7 αλλα θα θυσιαζα λιγη μπαταρια για την ομορφια του και για την Wide angle καμερα!

πιο υπερβολικο σχολιο δεν γινεται!

Τι εννοείς ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...