Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά όπως έγραψα στον τίτλο ενδιαφέρομαι να πάρω ένα high end smartphone ειμαι κάτοχος iPhone 5 έμεινα πολύ ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια αλλά ειδικά φέτος είναι αρκετά αργό και μετά από τόσα χρόνια η μπαταρία δεν κρατάει όσο κρατούσε . Τέλος θέλω. Την γνώμη σας αν αξίζει η αλλαγή σε ένα Galaxy s7 η ένα lg G5

Δημοσ.

Τι εννοεις αν αξιζει η αλλαγη σε ενα Galaxy S7 ή LG G5 απο iphone 5?Η μερα με την νυχτα ειναι τα παραπανω κινητα σε σχεση με το Iphone 5 στα παντα οπως μπορεις να δεις και εσυ ο ιδιος.

Δημοσ.

Λογω αυτονομιας και ποιοτητας κατασκευης θα προτιμουσα φετος αν ημουν στη θεση σου στο galaxy s7, η ακομα καλυτερα το s7 edge αν μπορεις να διαθεσεις αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Για edge λιγο δύσκολο να πω την αλήθεια με κούρασε η Apple που περιορίζει τον χρήστη αυτά τα 2 είναι τα κορυφαία η υπάρχει και καλύτερη επιλογή;

Δημοσ.

Εγω παντως μετά απο 8 χρόνια Apple πούλησα το 6s και πήρα το s7edge ,όχι μονο δεν το μετανοιωσα αλλα βρίζω τον εαυτό μου που δεν έφυγα πιο νωρίς

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο τώρα. Εσύ που πήγες από iphone σε galaxy η μπαταρία είναι καλύτερη σε διάρκεια από ότι στο iphone?

Δημοσ.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο τώρα. Εσύ που πήγες από iphone σε galaxy η μπαταρία είναι καλύτερη σε διάρκεια από ότι στο iphone?

Σχεδον οτι κινητο κυκλοφορει σημερα απο android εχει καλυτερη μπαταρια/αυτονομια απο iphone(εκτως των phablet 5.5Ινστων τα plus). Ειδικα δε αν αναλογιστουμε οτι εχεις και μεγαλυτερη οθονη και πολυ μεγαλυτερη αναλυση και παει λεγοντας.

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-review-1314p3.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php

Τα λογια νομιζω ειναι λιγα,ειδικα αν σκεφτουμε ποσες ινστες και τι οθονη φοραει το ενα και το αλλο.

Δημοσ.

Μάλιστα αυτό είναι πολύ καλό το μεγάλο αρνητικό που έχει και αυτό το κινητό είναι οτι η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη για μένα είναι απο τα μεγαλύτερα αρνητικά σε ένα κινητό 

Δημοσ.

Τι να την κανεις την αποσπωμενη μπαταρια ρε συ??Γιατι να μην παρεις ενα power bank(που θα το εχεις και για αλλες συσκευες κιολας)??Εχουν το ιδιο μεγεθος(αναλογα τι θα παρεις)με την μπαταρια που θα κουβαλας μαζι για να αλλαξεις.

Ειδα και το G5 με την αποσπωμενη μπαταρια που οι αλλοι απο το πολυ βαλε βγαλε συνεχεια θα βγαλουν προβλημα στο καπακι(νομιζουν οτι ειναι το καπακι σαν του gameboy ....) και μετα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.

Εδω ο αλλος το εχει 3 μερες και απο τα βαλε βγαλε την μπαταρια(σε 3 μερες φανταστειτε δηλαδη)ηδη εχει αρχισει να του χαλαρωνει το καπακι https://www.skroutz.gr/s/8413492/LG-G5-32GB.html#reviews

Δημοσ.

Ναι δεν λέω αυτό με το βάλε βγάλε το καπάκι το σκέφτηκα και εγώ αλλά το θεωρώ αρνητικό σε φάση οτι όταν η μπαταρία μετά απο κάποια χρόνια και λόγο της μεγάλης χρήσης του κινητού θα είναι πλέον "άχρηστη" αν υπήρχε επιλογή αντικατάστασης το κινητό γίνεται πάλι "καινούριο" μιλώντας πάντα για την αυτονομία της μπαταρίας 

Δημοσ.

Ναι δεν λέω αυτό με το βάλε βγάλε το καπάκι το σκέφτηκα και εγώ αλλά το θεωρώ αρνητικό σε φάση οτι όταν η μπαταρία μετά απο κάποια χρόνια και λόγο της μεγάλης χρήσης του κινητού θα είναι πλέον "άχρηστη" αν υπήρχε επιλογή αντικατάστασης το κινητό γίνεται πάλι "καινούριο" μιλώντας πάντα για την αυτονομία της μπαταρίας 

Το εχουν πει και αλλοι αυτο που λες αλλα μετα απο καποια χρονια ζητημα ειναι αν θα εχεις το ιδιο κινητο.... 

Δημοσ.

Γιατι εχετε δεσει το μη αποσπωμενη με το οτι δε γινεται αλλαγη?

Προφανως γινεται αλλαγη απλα ειναι μεγαλυτερη διαδικασια να αλλαχθει και αναλογα πως ειναι κατασκευασμενο ισως να γινεται απο το χρηστη η αλλιως το πας σε ενα σερβις με το αναλογο κοστος.

Οποτε λυση υπαρχει.

Δημοσ.

Λύση πάντα υπάρχει απλά το αναφέρω ως αρνητικό γιατί ο χρήστης που έχει συσκευή με αποσπώμενη μπαταριά θα λύσει το πρόβλημα πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο οικονομικά απο αυτόν που η συσκευή του είναι με μη αποσμωμενη μπαταρία 

• Like 1
Δημοσ.

Ε για ενα 20αρικο(ποσο να σου ζητησουν εργασια για αλλαγη μπαταριας) που θα δωσεις μετα απο 2 χρονια ,δε το θεωρω και κατι τραγικο.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά όπως έγραψα στον τίτλο ενδιαφέρομαι να πάρω ένα high end smartphone ειμαι κάτοχος iPhone 5 έμεινα πολύ ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια αλλά ειδικά φέτος είναι αρκετά αργό και μετά από τόσα χρόνια η μπαταρία δεν κρατάει όσο κρατούσε . Τέλος θέλω. Την γνώμη σας αν αξίζει η αλλαγή σε ένα Galaxy s7 η ένα lg G5

γεια σου φιλε εγω θα πηγαινα σε G5! το μονο αρνητικο ειναι οτι η μπαταρια του κραταει πιο λιγο(απο οσο εχω διαβασει) απο το S7 αλλα θα θυσιαζα λιγη μπαταρια για την ομορφια του και για την Wide angle καμερα!

Εγω παντως μετά απο 8 χρόνια Apple πούλησα το 6s και πήρα το s7edge ,όχι μονο δεν το μετανοιωσα αλλα βρίζω τον εαυτό μου που δεν έφυγα πιο νωρίς

πιο υπερβολικο σχολιο δεν γινεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...