Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα εχω ενα dell 7559 το οποιο επανω ειχε απο την μανα του windows 10 GR x64 home και εβγαλα το σκληρο δισκο και εγκατεστησα ενα SSD και εχω δοκιμασει πολλα iso windows 10 pro X64 και απο τοτε κατι βγαζει μπλε οθονη με αιτιολογια κατι για memory μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?

post-397589-0-80755600-1466383402_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτη τι στιγμη φοραει 16GB 2x8GB kingston hyper X 1600mhz ετρεξα διαγνωστικα dell μεσα εχω δοκιμασει και αλλες ram αλλα τιποτα

Δημοσ.

Μια φορά το έχω συναντήσει το ιδιο πρόβλημα.

Οφειλόταν σε 2x8gb που ήταν με διαφορετικά βολτ (1.35 και 1.5v). 

Δημοσ.

τα διαγνωστικα dell δεν βγαζουν καποιο σφαλμα ολα passed βγαινουν εχω δοκιμασει πολλα iso boot windοws 10 και δεν προχωρανε καθολου για install και πεταει το μηνυμα που εχω παραθεσει και επισης to dell ειναι και εντος εγγυησης μηπως να απευθυνθω στην dell?

Μια φορά το έχω συναντήσει το ιδιο πρόβλημα.

Οφειλόταν σε 2x8gb που ήταν με διαφορετικά βολτ (1.35 και 1.5v). 

οχι οι ραμ ειναι ιδιες και αγορασμενες dual channel καμια σχεση φιλε μου

Δημοσ.

η Dell θα σου αλλάξει πιθανότατα μητρική (και πάντα δίνει refurbished ανταλλακτικά)

βάλε τις μαμά μνήμες επάνω και ξεκίνα να τρέξεις live διανομή linux.

Δημοσ.

εχω δοκιμασει και την μνημη τη μαμα δοκιμασα και win 8 τιποτα.Λιωε διανομη linux πως θα τρεξω?εχεις καποιο λινκ?

Δημοσ.

οταν το αγορασα το λαπτοπ ειχε ενα δισκο 1ΤΒ με windows 10 GR home εκδοση τωρα που εβαλα ssd τιποτα βγαζει την μπλε οθονη και δεν δεχετε windows

Δημοσ.

λογο οτι τον εχω κανει φορματ δεν τον εχω δοκιμασει να τον ξαναβαλω μεσα για δοκιμη

Δημοσ.

Άαααα πρόλαβες και έκανες φόρμάτ? Θα σου έλεγα να κάνεις clone το μαμά λειτουργικό στο ssd για να δοκιμάσεις αλλά πάει τώρα!

Πάντως δοκίμασε και με το παλιό σκληρό μπας και παίζει τπτ με τον ssd!

Δημοσ.

Άαααα πρόλαβες και έκανες φόρμάτ? Θα σου έλεγα να κάνεις clone το μαμά λειτουργικό στο ssd για να δοκιμάσεις αλλά πάει τώρα!

Πάντως δοκίμασε και με το παλιό σκληρό μπας και παίζει τπτ με τον ssd!

βασικά αν δεν έχει διαγράψει το recovery partition μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα 10,να περάσει το πρόγραμματάκι της dell για ανάκτηση.

Το πρόγραμμα βλέπει το κρυφό διαμέρισμα,προσαρμόζει το λειτουργικό κατάλληλα και μπορείς έπειτα να το χρησιμοποιήσεις.

Προσωπικά θα σου έλεγα να περάσεις πάλι στον μηχανικό τα 10αρια να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα και έπειτα να κάνεις εναν κλώνο το λειτουργικό στον ssd.

Αν συνεχίζει να βγάζει πρόβλημα μάλλον έχει θέμα ο ssd.

Δημοσ.

τελικα παιδια βρεθηκε το προβλημα kingston ram samsung ram ειχαν θεμα και δοκιμασα απο ενα φιλο μου μια 4αρα και εκανε εγκατασταση τα windows αλλα μετα που εβαλα πανω τις kingston τις 16GB επαιξε το laptop κανονικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...