Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παίδες, ΘΑ ΣΚΑΣΩ! Μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι που νομίζω ότι είναι από μεσαιωνική περίοδο, αυτά τα τραγούδια με λίρα ίσως και φλογέρα που τα βάζουν στις ταινίεςμε μεσαίωνα καμελοτ κλο συνήθως σε ένα γεύμα ή όταν περπατάει ο βασιλιάς πχ στο παλάτι, ήρεμα κλπ.. Πάει κάπως έτσι: Τουτού τουτού τουρουρουτού, ήρεμα και μελωδικά.. Μάλλον από ταινία είναι η σεξπηρ καμελοτ δεν ξέρω.. Ίσως και κωμική μεσαιωνική ταινία που το βάζουν στο background.. Γενικά όταν δείχνει σε ταινία αυλή του βασιλιά στο παλάτι κλπ είναι κλισέ να βάζουν αυτη την μελωδία Ευχαριστώ όποιον το βρεί γτ έχω φάει το κόσμο να το βρω..
michael92 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάει κάπως έτσι: Τουτού τουτού τουρουρουτού, ήρεμα και μελωδικά.. Αυτό δεν είναι; 1
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αυτό δεν είναι; Πωωωω και νόμιζα ότι το βρηκες Βοήθεια παιδιά δεν θα κοιμηθώ.. 1
Geosim79 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 το μόνο που μπορώ να θυμηθώ με βάση τα λεγόμενα σου είναι το Saltarello των Dead Can Dance... 2
socket Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το μόνο μεσαιωνικό τραγούδι που μπορώ να σκεφτώ (όχι ότι ξέρω και πολλά ) από αυτό: Τουτού τουτού τουρουρουτού, ήρεμα και μελωδικά.. είναι αυτό:
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 δεν νομιζω να υπαρχει ενα συγκεκριμενο τραγουδι που παιζει σε ολες αυτες τις ταινιες, ισως ειναι διαφορετικα κομματια με το ιδιο στυλ. εδω μερικα παραδειγματα: βεβαια ισως υπαρχει καποιο κομματι απο ηχητικη βιβλιοθικη που το χρησιμομοιπουν συχνα για να γλυτωσουν λεφτα αντι να πληρωνουν συνθετη για τετοιες σκηνες. θα ρωτησω στο imdb μηπως γνωριζει κανεις, μου κινησε την περιεργεια. 1
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πω ρε κιλικ κοντά είσαι ρε φίλε.. τέτοιος ρυθμος στο περίπου αλλά βάλε ένα τσικ ΔΕΞΙΩΣΗ, δηλαδή πιο ήρεμο και πιο αριστοκρατικό, έχω φάει το κόσμο!
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Με το πιο δεξίωση υποθέτω ότι εννοεί κάτι με τσέμπαλο (harpsichord), το αναφέρω χωρίς να 'χω κάτι στο νου μου γιατί μπορεί να μιλάμε από μουσική Blackadder μέχρι Palestrina. 1
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Με το πιο δεξίωση υποθέτω ότι εννοεί κάτι με τσέμπαλο (harpsichord), το αναφέρω χωρίς να 'χω κάτι στο νου μου γιατί μπορεί να μιλάμε από μουσική Blackadder μέχρι Palestrina.Ναι μάλλον τσέμπαλο είναι από λιγο youtube που το άκουσα.. Αλλά πιο flat δεν έχει πολλές μελωδίες μέσα, απλό και αριστοκρατικό και έχω στο μυαλό μου και το κωμικό στοιχείο ίσως το είδα σε καμια κωμική ταινία όταν έμπαινε ο βασιλιάς κλπ.. Μου ήρθε χθες ξαφνικά το βράδυ και το ήξερε μέχρι και η κοπέλα μου τον ρυθμό και σήμερα μου έχει φύγει από το κεφάλι και δεν θυμάμαι κάν πως πήγαινε! -.- Τουτού τουτού τουρουρουτουτού.. Έτσι με προσοχή στο τονισμό αλλά το ξέχασα και εγώ και τώρα καταλαβαίνω ότι δεν θα βγαλετε κ εσείς άκρη Στην αρχή είχα την εντύπωση ότι είναι από κωνσταντινου και ελενης το επεισόδιο με τον φόνο στο βυζαντιο που ήταν και καλά στην βυζαντινή εποχή αλλά δεν βρήκα κάτι
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάμε λόττο, μπαρόκ σου δίνω αλλά ταιριάζει με τον τονισμό και είναι γκρούβη.
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μην γελασετε, εγώ, σε ηχογράφηση να το σφυρίζω https://www.dropbox.com/s/ipntmg5gjhozwea/%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AE_160620_1.3gp?dl=0 Ελπίζω να θυμήθηκα καλά το ρυθμό γιατί κάτι δεν μου κάνει καλά στο σφύριγμα, αλλά το θυμήθηκε και η κοπέλα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το Greensleeves είναι. Παραδοσιακό. Χρησιμοποιείται πράγματι κατά κόρον.
men in black Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) celtic woman φοβερες........ μπραβο στον κυριο απο πανω......... και ενα ακομα ακυρο Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από men in black
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ! Μπραβο, σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα