Προς το περιεχόμενο

GoPro Hero (?) & Dome accessory

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Κατόπιν (όχι και τόσο :) ) ωρίμου σκέψεως, είπα να προχωρήσω στην αγορά μίας GoPro3 Black Edition λογικα μεταχειρισμένης.

Είμαι ήδη κάτοχος μίας Amkov 5000 αλλά δε μπορώ να πω ότι έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Για τα χρήματα της είναι φανταστική αλλά εγώ θέλω κατι το πολύ παραπάνω.

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι underwater φωτογραφίες αλλά και το βίντεο. Και να είναι κάπως αξιοπρεπης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (φαντάζομαι σίγουρα θα είναι καλύτερη από την Amkov??)

Η ερώτησεις μου είναι οι εξής και θα παρακαλούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει κατ ιδίαν πείρα στο θέμα και όχι κάποιος που απλά έχει διαβάσει κάποιο review στο Internet:

Σε σχέση με τους κλώνους που κυκλοφορούν (όπως και η Amkov που κατέχω), πόσο διαφορά έχει στην ποιότητα όσον αφορά τη φωτογραφία αλλά και το βίντεο? Που αλλού υπέρτερεί και που υστερεί?

Η επιλογή της Hero 3 black είναι καλή? (Το 4Κ δε με ενδιαφέρει) η θα πρέπει να κοιτάξω κάτι σε Hero 3+ (δεν έχω δει πολλές στα μεταχειρισμένα), η μήπως κάποια Hero 4? (δεν εχω δεί σχεδόν καμία στα μεταχειρισμένα)

Σχετικά τώρα με τον θόλο. Βασικά τον θέλω για split screen photos (μισές μέσα στο νερό, μισές έξω).

Αν έχει κάποιος σχετική πειρα να με συμβουλέψει. Απο την έρευνα που έχω κάνει, φαντάζομαι θα χρειαστώ και αξεσουάρ, για να χωράει και μία LCD? μια LCD που δεν ειναι original ειναι καλη επιλογή? (γενιακ εχω διαβασει οτι ακομα και με τις αυθεντικες υπαρχουν προβληματα).

Τα κουμπιά είνα προσβάσιμα οταν μπαίνει στον θόλο?

Οι θόλοι έρχονται με δικό τους στεγανό case ή χρησιμοποιούν της GoPro?

Πολλές ερωτήσεις, το ξέρω :) αλλά αν κάποιος γνωρίζει κατι να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα, ίσως και σε κάτι που δεν αναφέρω παραπάνω και να θα ήταν χρήσιμο

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Κώστας

EDIT: Μετά από υπόδειξη φίλου, τελικά είπα να τολμήσω με την νέα xiaomi yi II 4k που κοντράρει Hero 4 Black και βγαίνει στην ίδια τιμή με μία μεταχειρισμένη Hero 3 Black..... τωρα έκανα καλά .... κακά... θα δείξει :)

Επεξ/σία από blu3_orion
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...