ilion10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Σκέφτομαι να αγοράσω για την συζυγο το παρακάτω tablet, αξίζει σε αυτά τα λεφτά? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-MiPad-2-7-9inch-Android5-1-Intel-Cherry-Trail-Z8500-Quad-Core-1-84GHz-2GB-16GB-Tablet-PC-2048-1536---Golden-359175.html Κάποιος με εμπειρία ή να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ
blueangel3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αξίζει για τα λεφτα του πιστεύω..Θα ψαξω να δω και να σου προτείνω και τιποτα αλλο,αργοτερα ομως.
ilion10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αξίζει για τα λεφτα του πιστεύω..Θα ψαξω να δω και να σου προτείνω και τιποτα αλλο,αργοτερα ομως. Σε ευχαριστω, αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά, καλό δεχουμενη
Lokokokakau Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το συγκεκριμένο τάμπλετ είναι πανέμορφο και πάρα πολύ δυνατό, το είχα στο σκόπευτρο πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μου δικαιολογήσω την αγορά. Προσοχή επίσης στη μνήμη που είναι 16gb και δεν παίρνει εξωτερική, το μόνο φάουλ του σαν συσκευή κατ'εμέ. Τώρα για τα τελωνεία δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξέρεις ποτέ 100%, αλλά συνήθως δεν περνάνε. Αν τύχει όμως ετοιμάσου να πληρώσεις ΦΠΑ και εκτελωνισμό (υπάρχει thread που λέει ακριβώς τι παίζει, εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα