giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα αγόρασα το TL-R470T+ ,(για όσους δεν ξέρουν ειναι ένα "μηχάνημα" που ας πούμε ενώνει 2 διαφορετικές ταχύτητες dsl και παίρνεις το άθροισμα της ταχύτητας τους) ,λίγα λόγια για όσους δεν ξέρουν να έχουν μια ιδέα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ορισμένα σάιτ μου ζητάνε επανειλημμένα login ,κάνω login ,κλίκ σε μια υποσέλιδα του σάιτ ,πάλι μου ζήταει login...ξανακάνω login ,κλίκ σε μια υποσέλιδα του σάιτ(όχι την ιδια πχ 'οπως πιν ) πάλι μου ζητάει login,προφανώς και το σάιτ βλέπει πως καθε φορά μπαίνω με άλλη ip παροχέα σε κάθε κλίκ, αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι αν ξέρει κανείς πως μπορώ να δεσμεύσω τον chrome που χρησιμοποιώ, να χρησιμοποιεί πάντα τον ίδιο παροχό .είτε με ρυθμίσεις απο το TL-R470T+ ή απο τον chrome αν ξέρει. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2016 από giorgosxristou
rfc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αυτο ειναι το κλασικο προβλημα οταν κανεις Load Balancing που σε καμια περιπτωση οπως ανεφερες δε προσθετει τις 2 ταχυτητες, προσθετει το αθροισμα του φορτου στην ιδια ταχυτητα. Ειναι δλδ σαν να εχεις ενα φορτηγο που να σου κανει μια μεταφορα ενος τονου σε μιση ωρα και απλα προσθετεις αλλο ενα φορτηγο που σου μεταφερει αλλον εναν τονο, με το ιδιο φορτιο, στο ιδιο χρονικο περιθωριο. Αυτο που λες εσυ συμβαινει γιατι πολλοι web servers εχουν πολλα socket requests και οταν ρωτανε απο την αλλη συνδεση, θες ξανα συνδεση. Δε θα σου συμβαινει παντου παντως. Στο insomnia δε μου συμβαινει εμενα. Στο adslgr ομως παω βριζοντας.
giorgosxristou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αυτο ειναι το κλασικο προβλημα οταν κανεις Load Balancing που σε καμια περιπτωση οπως ανεφερες δε προσθετει τις 2 ταχυτητες, προσθετει το αθροισμα του φορτου στην ιδια ταχυτητα. Ειναι δλδ σαν να εχεις ενα φορτηγο που να σου κανει μια μεταφορα ενος τονου σε μιση ωρα και απλα προσθετεις αλλο ενα φορτηγο που σου μεταφερει αλλον εναν τονο, με το ιδιο φορτιο, στο ιδιο χρονικο περιθωριο. Αυτο που λες εσυ συμβαινει γιατι πολλοι web servers εχουν πολλα socket requests και οταν ρωτανε απο την αλλη συνδεση, θες ξανα συνδεση. Δε θα σου συμβαινει παντου παντως. Στο insomnia δε μου συμβαινει εμενα. Στο adslgr ομως παω βριζοντας. το πα όσο πιο χοντροκομμένα μπορούσα για να γίνει κατανοητό σε κάποιους που δεν ξέρουν,για αυτό είπα "ας πούμε" ,το θέμα είναι αν μπορούμε να ορίσουμε κάποιο rule ώστε ορισμένα σάιτ να ανοίγουν μόνο από την μια σύνδεση,δοκίμασες στο greek-team?έκει θέλεις κλικ και ηρεμιστικό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα