trikos93 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδία εχω μια απορία μεγάλη ιδέα δεν εχω βασικά φόβος υπάρχει εχω ένα λαπτοπ και τον τελευτεο καιρό αρχίζει να ζεστενει απο την μεριά απο ειναι το ανεμιστήρακι νταξει δεν ανεβάζει θερμοκρασία στο φουλ αλλα αυτο που το κανει με ενοχλεί γιατι θέλω να ειναι κομπλέ και εχω την εξής απορία προσπάθησα μια φορα να το ανοιξω και κολισα στο τελευτεο κομμάτι που ηταν ένα φυσακι για το κουμπί που ανοίγει το λαπτοπ και δεβ μπορούσα να το βγάλω και έτσι το παράτησα τωρα θέλω να κάνω το εξής αν βγάλω το πληκτρολόγιο εχω πρόσβαση στο ανεμιστήρακι να το φυσήξω με συμπιεσμένο αέρα και με μια σκούπα να τραβάω ότι βγάζει για να μην πάνε μεσα στο υπόλοιπο λαπτοπ θα εχει αποτέλεσμα αυτο ;; Και κάτι ακόμα μερικές φορές ο αέρας παγώνει κάτι και αφήνει μια ασπρηλα λέτε να κανει καμμία ζημιά ;
kSiS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σου προτείνω να πας τον φορητό σε κάποιο κατάστημα για καθαρισμό-αλλαγή πάστας.Το ανεμιστηράκι δεν καθαρίζεται με συμπιεσμένο αέρα καθώς μπορείς να του σπάσεις τα φτερά με αυτό τον τρόπο. Ούτε η ηλεκτρική σκούπα θα καταφέρει να καθαρίσει κάτι από μέσα. Πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά.
trikos93 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Οκ ευχαριστω πολυ με την πρωτη ευκαιρία θα το παω για ένα ρεκτιφιέ :Ρ ειναι και ανάποδο απο τι ειδα δεν εχει και απο κάτω τρύπες να φεύγει ο αέρας μόνο απο δίπλα εχει πάντως το λαπτοπ βγάζει γύρο στους 68 βαθμούς σημερα που το τεσταρα μετα απο 3-4 παιχνίδια συνεχόμενα στο λολ αντέχει λίγο καιρό ακόμα ;
TheAccountant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σου προτείνω να πας τον φορητό σε κάποιο κατάστημα για καθαρισμό-αλλαγή πάστας. Το ανεμιστηράκι δεν καθαρίζεται με συμπιεσμένο αέρα καθώς μπορείς να του σπάσεις τα φτερά με αυτό τον τρόπο. Ούτε η ηλεκτρική σκούπα θα καταφέρει να καθαρίσει κάτι από μέσα. Πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά. δλδ εγω 15 χρονια τωρα εχω διαλυσει τα παντα!!! Interesting....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα