Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία εχω μια απορία μεγάλη ιδέα δεν εχω βασικά φόβος υπάρχει εχω ένα λαπτοπ και τον τελευτεο καιρό αρχίζει να ζεστενει απο την μεριά απο ειναι το ανεμιστήρακι νταξει δεν ανεβάζει θερμοκρασία στο φουλ αλλα αυτο που το κανει με ενοχλεί γιατι θέλω να ειναι κομπλέ και εχω την εξής απορία προσπάθησα μια φορα να το ανοιξω και κολισα στο τελευτεο κομμάτι που ηταν ένα φυσακι για το κουμπί που ανοίγει το λαπτοπ και δεβ μπορούσα να το βγάλω και έτσι το παράτησα τωρα θέλω να κάνω το εξής αν βγάλω το πληκτρολόγιο εχω πρόσβαση στο ανεμιστήρακι να το φυσήξω με συμπιεσμένο αέρα και με μια σκούπα να τραβάω ότι βγάζει για να μην πάνε μεσα στο υπόλοιπο λαπτοπ θα εχει αποτέλεσμα αυτο ;; Και κάτι ακόμα μερικές φορές ο αέρας παγώνει κάτι και αφήνει μια ασπρηλα λέτε να κανει καμμία ζημιά ;

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σου προτείνω να πας τον φορητό σε κάποιο κατάστημα για καθαρισμό-αλλαγή πάστας.

Το ανεμιστηράκι δεν καθαρίζεται με συμπιεσμένο αέρα καθώς μπορείς να του σπάσεις τα φτερά με αυτό τον τρόπο. Ούτε η ηλεκτρική σκούπα θα καταφέρει να καθαρίσει κάτι από μέσα. Πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω πολυ με την πρωτη ευκαιρία θα το παω για ένα ρεκτιφιέ :Ρ ειναι και ανάποδο απο τι ειδα δεν εχει και απο κάτω τρύπες να φεύγει ο αέρας μόνο απο δίπλα εχει πάντως το λαπτοπ βγάζει γύρο στους 68 βαθμούς σημερα που το τεσταρα μετα απο 3-4 παιχνίδια συνεχόμενα στο λολ αντέχει λίγο καιρό ακόμα ;

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, σου προτείνω να πας τον φορητό σε κάποιο κατάστημα για καθαρισμό-αλλαγή πάστας.

Το ανεμιστηράκι δεν καθαρίζεται με συμπιεσμένο αέρα καθώς μπορείς να του σπάσεις τα φτερά με αυτό τον τρόπο. Ούτε η ηλεκτρική σκούπα θα καταφέρει να καθαρίσει κάτι από μέσα. Πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά.

δλδ εγω 15 χρονια τωρα εχω διαλυσει τα παντα!!! Interesting....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...