Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 3 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα αστάθειας. Το Winstore δεν φημίζεται για την λειτουργία του. Χτες μου έτυχε πάλι να μην ξεκινάει το παιχνίδι και έκανα αυτό που πρότεινε ένα μέλος, να κάνω εγκατάσταση ένα τυχαίο app και όντως μετά ξεκινούσε κανονικά..Ό,τι να 'ναι..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

Καποια αστάθεια ενδεχομένως υπάρχει σε κάποια μηχανήματα που δεν την έχουν εντοπίσει ακριβώς οι κάτοχοι τους

Αστάθεια θα είχαμε αν έκλειναν και τα 100 παιχνίδια που παίζουμε.

όχι στο ένα που υπάρχουν παντού αναφορές για αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θαυμα!

εδω κ δυο εβδομαδες δεν εχει κρασαρει ουτε μια φορα

1)win 10 game mode off

2)microphone off 

vsync on !  σημερα ξανα κλεινω κ παραλιγο να κρασαρει χαχα wtf

Επεξ/σία από fox_fox
Δημοσ.
Στις 1/15/2018 στις 12:14 ΜΜ, Chrysostomos είπε

Αστάθεια θα είχαμε αν έκλειναν και τα 100 παιχνίδια που παίζουμε.

όχι στο ένα που υπάρχουν παντού αναφορές για αυτό.

Δεν πάει αρκιβως έτσι αλλά τελοσπάντων. Ειδικά αν μιλάμε για overclok οι περισσότεροι δεν ξέρουν 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, logistoulis είπε

Δεν πάει αρκιβως έτσι αλλά τελοσπάντων. Ειδικά αν μιλάμε για overclok οι περισσότεροι δεν ξέρουν 

Άντε στο oc πες Ναι,έχεις δικιο.

Σε στοκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε στοκ οκ μαζί σου (αν και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια κάποιες φορές κάποια εργοστασιακά o/c η "o/c με ένα απλό setting" από τη μητρική ή ένα πρόγραμμα που πλασάρουν κάποιοι κατασκευαστές )

πάντως ακόμα και στοκ να είναι ένα μηχάνημα μπορεί να κρασάρει σε κάποια απαιτητική εφαρμογή, άσχετα αν αυτή η απαιτητική εφαρμογή είναι πολλές φορές κάτι εξαιρετικά σπάνιο 

όπως και να΄χει στο forza προσωπικά δεν είχα ποτέ ούτε ένα κρασάρισμα, το ότι είμαι ψυχασθενής με τη σταθερότητα του μηχανήματός και πάντα την τεστάρω διεξοδικά όταν το στήνω και ρυθμίζω πράγματα δεν τα θεωρώ τυχαίες συμπτώσεις

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Λιγοι ειναι που λενε οτι δεν κρασαρει.Aποκλειεται να φταιει oc,  bios &  windows settings στο pc μου.

Aν το κλεισω Vsync θα μου κρασαρει παλι! και θα πεσει τρελο stuttering  δηλαδη τι δεν δοκιμασα ρε φιλε ειναι δυνατον.

Υπαρχει bug 100% ενας λεει vsync ο αλλος microphone εε ενταξει :mellow:  

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά unoptimised ακόμα και μετά από 2 χρόνια αναβαθμίσεων. Η κάρτα μπορεί να κάθεται στο 60% να έχω κανονικά τα fps και το frametime να παίζει συνέχεια καμία σταθερότητα. Ότι πιάσει η Microsoft το καταστρέφει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γραφικα ομως ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω δει σε racing παιχνιδι. Προχθες εβλεπα το GT sports στο ps4 και νομιζα οτι ημουν στο 2010.

Spoiler

Screenshot_101.png

Spoiler

Screenshot_105.png

Spoiler

Screenshot_5.png

Spoiler

Screenshot_54.png

Spoiler

Screenshot_70.png

Spoiler

Screenshot_79.png

Spoiler

Screenshot_85.png

Spoiler

Screenshot_94.png

Spoiler

Screenshot_99.png

...

Επεξ/σία από Praetorian
image dump
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατεβασα το Forza Horizon 3 (PC) αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω την τιμονιερα που εχω (Microsoft sidewinder precision racing wheel).

Eνω αναγνωριζεται σε ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω δεν γινεται το configuration στο Forza horizon 3 γιατι δεν αναγνωριζεται πουθενα ως game controller.

Εψαξα το θεμα στο Internet και ειδα στο you tube σχετικα βιντεο που χρησιμοποιουν 2 προγραμματα (TocaEdit  X360 Controller emulator -X.Output v0.11)αλλα δεν κανουν τιποτα στην δικη μου περιπτωση.Εχω τα τελευταια Windows 10 -64bit English v.1803 & developer mode enabled.Δειτε το σχετικο βιντεο που εχει αυτην την τιμονιερα εδω στο λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσημα δε φαίνεται να την υποστηρίζει πάντως:

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst70330_Currently-Supported-Wheels--UPDATED--9-28-4-10-p-m.aspx

Μπορείς να ποστάσεις και στο επίσημο forum μήπως σε βοηθήσουν περισσότερο:

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_topics100_Technical-Support-and-Help.aspx

Επεξ/σία από Despotas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέχει κανείς το παιχνίδι σε 1060 3gb; Έβαλα το demo και ακόμα και σε 720p lowest settings , γεμίζει τη vram και βάζει και στη dynamic... Επίσης κάτι που είχα παρατηρήσει και με την παλιά μου κάρτα(7950) είναι πως ενώ το usage είναι σταθερά 100% πχ. οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ή benchmark.

Επεξ/σία από Dennisbest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...