Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγω το ειχα βγαλει(αν θυμαμαι καλα)το game mode καλου κακου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε Κανει κατι ουσιαστικο το game mode? Ναι δημιουργει προβληματα σε αρκετα παιχνιδια με αποδοση και οχι μονο.. 1
fox_fox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παλι κρασαρε! τωρα μου πεταξε και blue screen xaxaxaxa δεν ηταν ετσι :| wtf. Πριν λιγο εβγαλε 390.65 windows 10 isues [Pascal GPUs][Gears of War 4]: Blue-screen crash may occur while playing the game. Και μαλλον θα στρωσει και forza 3
Anaisthitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, fox_fox είπε Παλι κρασαρε! τωρα μου πεταξε και blue screen xaxaxaxa δεν ηταν ετσι :| wtf. Πριν λιγο εβγαλε 390.65 windows 10 isues [Pascal GPUs][Gears of War 4]: Blue-screen crash may occur while playing the game. Και μαλλον θα στρωσει και forza 3 Τι συστημα εχεις? Επισης εχεις κανενα overclock?
fox_fox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε Τι συστημα εχεις? Επισης εχεις κανενα overclock? i5 6500 skylake, 1060 6gb overclocked θερμοκρασιες κλπ ειναι μια χαρα.11 ωρες που επαιζα δεν κρασαρε ποτε τι να πω. 1) reinstall game 2)driver updates αυτο θα κανω
just getting started Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 έχεις την 6αρα 1060 ίσως γι' αυτό να φτάνουν τα 8 γίγα σε μένα με την 4αρα Rx 470 στο gpuz δείχνε 3.8-3.9 γίγα χρησιμοποιημενα της κάρτας και αλλα 2.2 dynamic + άλλα 5 system ram προφανώς οι αριθμοί δεν βγαίνουν οποτε υποθέτω γι' αυτό έτρωγα κρασαρισματα. Έριξα τα textures στα high απο ultra και κράτησα msaa x2 (που μπορεί να το πάω χ4) και η χρήση ειναι στα 3.5 της κάρτας με 1.4 dynamic και τα ίδια στη ραμ. Θα δείξει πως θα πάει τωρα
Anaisthitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, fox_fox είπε i5 6500 skylake, 1060 6gb overclocked θερμοκρασιες κλπ ειναι μια χαρα.11 ωρες που επαιζα δεν κρασαρε ποτε τι να πω. 1) reinstall game 2)driver updates αυτο θα κανω δεν ξερω αν βοηθαει αλλα και σε εναν φιλο μου που του εκανε ετσι μυστηρια κρασαρισματα εφτιαξε οταν αλλαξε τα settings σε dynamic optimization off, και framerate απο unlocked σε 60fps 5 ώρες πριν, just getting started είπε και τα ίδια στη ραμ. Θα δείξει πως θα πάει τωρα εμενα η ραμ μου παιζει απο 6,7gb μεχρι 8,3 σημερα που το τσεκαρα και εχω την gtx970
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 θα ξαναδώ κι εγώ τι μνήμη μου πιάνει (έχω 8vram και 8 ram ) κρασάρισμα δεν μου έχει κάνει ποτέ το παιχνίδι παρά το o/c μου (το οποίο βέβαια είναι καρατσεκαρισμένο ότι είναι σταθερό)
kinitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Τελευταία βλέπω ότι πλέον θέλουμε 16 για ράμ το ελάχιστο δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά εγώ αφού έβαλα 16 ηρέμησα με πολλά προβλήματα και σε παλιότερα παιχνίδια. Μέχρι και το Black ops 1 έκανε κόλπα τελευταία. Περίεργα πράγματα. Κλασσικά αναβάθμιση Windows που είναι υποβάθμιση. Ίσως αν γυρίσουμε σε εποχές χωρίς; αναβαθμίσεις να είμαστε καλύτερα σε όλα. Από κινητά παιχνίδια λειτουργικά μέχρι και σαιτ πάνε από το κακό στο χειρότερο δυστηχως.
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κι εγώ θέλω να βάλω 16 εδώ και καιρό αλλά δεν με ψήνουν οι τιμές πάντως λόγω της πολλής vram δεν βλέπω και πολύ θέμα με τη ram για κάποιο λόγο.. ή δεν βλέπω στη πράξη τελοσπάντων και ας ήταν να έχω θεωρητικά στο shadow of war που τα είχα όλα τέρμα και είχα και τα ultra textures μου έλεγε στα settings ότι ήθελα κι άλλη ram, αλλά στην πράξη έπιανε όλα τα 8 της κάρτας αλλά από ram ήμουν γύρω στα 5-5.5 και fps διαρκώς 60 με ελάχιστες πτώσεις στα 55αρια άμα δε φτάνει η vram τον έχω δει τον πούλο που τρως στην πράξη κατά το παρελθόν για αυτό προτιμώ να επενδύω εκεί, στη ram ανέκαθεν ήμουν οριακά (είχα 2 όταν είχαν όλοι 4, 4 όταν όλοι 8 και τώρα 8 όταν πολλοί έχουν 16 ) και τα προβλήματά μου ήταν πάντα λίγα όσο είχα αρκετή vram για την εποχή Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis
kinitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Vram λες για το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο ε; βασικά δεν ξέρω με τους σσδ τι παίζει στο τομέα αυτό άλλοι λένε δεν τρέχει κάτι άλλοι το αντίθετο.. Εμένα η κάρτα γραφικών είναι 4 γιγα
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Υπαρχουν παιχνιδια που αναλογα την vram και τις ρυθμισεις αν δεν φτανει η Vram της καρτας γραφικων πιανουν χωρο και απο την ram.
logistoulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kinitos είπε Vram λες για το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο ε; βασικά δεν ξέρω με τους σσδ τι παίζει στο τομέα αυτό άλλοι λένε δεν τρέχει κάτι άλλοι το αντίθετο.. Εμένα η κάρτα γραφικών είναι 4 γιγα Vram η μνήμη της κάρτας Θα το βάλω αργότερα και θα δω τι πιάνει
kinitos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Vram η μνήμη της κάρτας Θα το βάλω αργότερα και θα δω τι πιάνει ΟΚ κατάλαβα λάθος σορρυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα