Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 3 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αποφασισα να ξανα αρχισω το forza μιας και δεν εχω εγκατεστημενο κανενα ραλακι στο pc και το εβαλα να κατεβαινει απο το store, εχει ακομα κοσμο το online ή πιασανε ολοι το forza motosport και εχει νεκρωσει? Γιατι εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω.

Δημοσ.

εγω θελω απο καποιον που εχει αγορασει το forza 7 motosport να μας πει εντυπωσεις....ψηνομαι για αγορα και ειναι πολλα τα 69 ευρω.....

Δημοσ.

εγω θελω απο καποιον που εχει αγορασει το forza 7 motosport να μας πει εντυπωσεις....ψηνομαι για αγορα και ειναι πολλα τα 69 ευρω.....

Εισαι σε λαθος topic, εδω για forza motosport 7

Δημοσ.

για δες λιγο καλυτερα οτι εχω ερωτησει κι εκει ποιο νωρις απο  οτι εδω αλλα απαντηση δε πηρα....

οπως επισης θα σε ρωτησω ποσο εχει τωρα το forza-horizon-3 για pc? 

Δημοσ.

για δες λιγο καλυτερα οτι εχω ερωτησει κι εκει ποιο νωρις απο  οτι εδω αλλα απαντηση δε πηρα....

οπως επισης θα σε ρωτησω ποσο εχει τωρα το forza-horizon-3 για pc? 

49.99 στο windwos store και 29.59 σε γνωστα κλειδαδικα.

Αργεις να παρεις απαντηση γιατι μπορει να μην το εχει αγορασει καποιος ή να μην εχει μπει στο forum ακομα καποιος που το εχει αγορασει ή να μην εχει ακομα ολοκληρωμενη εικονα για να πει τη γνωμη του, κανε λιγο υπομονη και σιγουρα θα παρεις απαντηση καποια στιγμη, το παιχνιδι εχει πολυ μικρο διαστημα που υπαρχει στην αγορα, μπορεις να δεις reviews αν θες στο youtube ή σε διαφορα ελληνικα site που το αξιολογουν οπως εδω που βλεπω σηνυθως κι εγω για reviews.

Δημοσ.

Πηρα παιχνιδαρα τελικα και κατεβαινει! forza horizon 3 + hot wheels 29 ευρω  :confused:  :-D  

μπαμ μπαμ μου ηρθε κωδικο. 

που παιζει αυτο να το τσιμπησω και εγω?

Δημοσ.

Πηρα παιχνιδαρα τελικα και κατεβαινει! forza horizon 3 + hot wheels 29 ευρω :confused: :-D

μπαμ μπαμ μου ηρθε κωδικο.

Για πες και εδώ εξαιρετική τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...