Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 3 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει μονο σε windows 10? στα 7 δεν υπαρχει καποιος τρόπος να τρέξει?

κανένας απολύτως

πρέπει να δεχτείς τη dark side της πληροφορικής για να κάνει δουλειά 

• Απαντ. 596
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς με g27/29 να πας πει αν άλλαξαν τίποτα στο performance του FFB;

Είχε αναφερθεί wheel optimization και προσθήκες νομίζω...

Δημοσ.

Αρκετά καλύτερο νομίζω το perfomance στην cpu σε σχέση με πριν:

6700a7y2c.jpg

Το παραπάνω με 1440p και 4xmsaa, όλα ultra. Κράτησε παντού το 60fps εκτός από μερικές περιπτώσεις που έπεσε 58

υ.γ. έχει επιλογή να ξεκλειδώσεις πάνω από 60?

Δημοσ.

Αρκετά καλύτερο νομίζω το perfomance στην cpu σε σχέση με πριν:

6700a7y2c.jpg

Το παραπάνω με 1440p και 4xmsaa, όλα ultra. Κράτησε παντού το 60fps εκτός από μερικές περιπτώσεις που έπεσε 58

υ.γ. έχει επιλογή να ξεκλειδώσεις πάνω από 60?

ναι εχει στην επιλογη που αναφερει τα frames αν πας να αλλαξεις το 60ρι σου λεει unlock αν δεν κανω λαθος.

Και εγω σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση ειδα οτι τα fps κατω απο 60 δεν επεσαν ποτε, οταν προηγουμενως εβλεπα ανετα βουτες στες 43 περιπου χωρις λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, εγω το ψιλοβαρεθηκα παντως...

Δε λεω ωραια γραφικα, πολλα αυτοκινητα απο διαφορετικες κατηγοριες με καλο arcade handling και γεματος χαρτης αλλα απο καποιο σημειο και μετα με κουρασε λογο επαναληψης....και χωρις να εχω παιξει καποιο αλλο horizon παλιοτερα.

Performance wise δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο θεμα ουτε πριν κανα 3μηνο που το αφησα στην ακρη, μονο κατι σποραδικα frame drops εδω κι εκει που δεν με ενοχλουσαν.

Λεω να του δωσω παλι μια ευκαιρια αλλα για dlc δεν παιζει να παρουν φραγκο, αμα τα ριξουν στο 15ευρω θα το σκεφτω... B)

Δημοσ.

ναι εχει στην επιλογη που αναφερει τα frames αν πας να αλλαξεις το 60ρι σου λεει unlock αν δεν κανω λαθος.

Και εγω σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση ειδα οτι τα fps κατω απο 60 δεν επεσαν ποτε, οταν προηγουμενως εβλεπα ανετα βουτες στες 43 περιπου χωρις λογο.

Πρέπει να κλείσεις και το vsync διαφορετικά μένει κολλημένο στα hz της οθόνης.

(έχω την υποψία ότι και το Frame smoothing κόβει μερικά fps) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματική απόλαυση το Horizon τώρα που λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα. Μακάρι να είχε αυτό το optimization όταν κυκλοφόρησε.

Δημοσ.

Πραγματική απόλαυση το Horizon τώρα που λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα. Μακάρι να είχε αυτό το optimization όταν κυκλοφόρησε.

Άμα έχεις i7 ναι, με i5 τερματίζουν και 4 threads και υπάρχει stutter.

Δημοσ.

i7 4770k έχω στα 4,5.Θα το βάλω να κατεβαίνει.

Εχω παντως κατω απο 60 δεν ειδα ποτε στο demo να πεφτει με το νεο patch.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το παιχνιδι σε τι πλατφορμα ειναι? (steam-origin?) Και απο που αξιζει να το αγορασεις? Επισης, αξιζει με keyboard?

Θα με εψηνε ειναι η αληθεια. (στο συστημα της υπογραφης)

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ.

Εγώ πάντως στα 1080p, Ultra, 4xMSAA έχω locked 60αρι χωρίς το παραμικρό ίχνος stutter σε ό,τι σενάριο μου έχει τύχει.

Βροχές, πολλά αυτοκίνητα μαζί, Surfers Paradise, απότομες στροφές και αλλαγές καμερας κτλ. Δεν υπάρχει το παραμικρό σπάσιμο στην κίνηση.

Ίσως πάνω από 1080p να υπάρχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...