Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Κατεβαίνει..Για να δούμε, έκαναν τίποτα αυτή τη φορά ή πάλι τα ίδια σκατά.
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Επιτέλους κατεβαίνει και σε εμένα, 3.41GB Edit: 4k ultra + 4xMSAA Έτρεξα όλο το Goliath race χωρίς ούτε ένα frame drop, 4k60 Ultra + 4xMSAA. Το φτιάξανε! Περιμένω και εντυπώσεις από Psycho με τον 3570k. 1080p Ultra 100+ fps στο surfers paradise 2
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 4k ultra + 4xMSAA Έτρεξα όλο το Goliath race χωρίς ούτε ένα frame drop, 4k60 Ultra + 4xMSAA. Το φτιάξανε! Περιμένω και εντυπώσεις από Psycho με τον 3570k. 1080p Ultra 100+ fps στο surfers paradise Καλα,εγω δεν θα σου πω εντυπωσεις τοτε 1
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλα,εγω δεν θα σου πω εντυπωσεις τοτε Νόμιζα δεν το είχες
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ε θα κατεβασω για αρχη το demo και αν δω οτι αξιζει μολις μπει σε εκπτωση θα ειναι το πρωτο windows store παιχνιδι που αγοραζω(το gears of war το ειχα δωρο με την καρτα ).
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Νόμιζα δεν το είχες Δεν το 'χει, το θέλει, απλά το παίζει δύσκολος και καλά τώρα..ΕΝΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ γιατί είναι το καλύτερο arcade ραλάκι αυτή τη στιγμή. Και για να επιβεβαιώσουμε τον Spartan(Θα τεστάρω και 'γω αργότερα). Is Forza Horizon 3’s Surfers Paradise finally playable in 60fps? Yes, yes it is Μπήκε στην ίδια κατηγορία με το GoW 4 τώρα. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βασικα θα το παρω γιατι παντα προτιμουσα τα Forza παιχνιδια απο τα GT αυτο το εχω γραψει απειρες φορες,ειδικα τα horizon που ειναι και πιο arcade(δεν ειναι και burnout που ειναι η μεγαλη μου αγαπη απο εποχες ps2 αλλα δεν πειραζει ) παρολα αυτα θα περιμενω να βγει σε εκπτωση μιας και δεν θελω να δωσω 70ευρω για digital only παιχνιδι+αλλα 15-20 που ζηταει το mountain.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 για κάποιο λόγο μου κατεβάζει αργά το patch.. έχουν φόρτο οι server τους;
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 για κάποιο λόγο μου κατεβάζει αργά το patch.. έχουν φόρτο οι server τους; Δεν εχω vdsl οπως ο Spartan παραπανω αρα δεν ξερω σε παραπανω ταχυτητες, αλλα με απλη συνδεση εως 24 που εχω μου πιανει κανονικα ολη την ταχυτητα απο οτι βλεπω.
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βασικα θα το παρω γιατι παντα προτιμουσα τα Forza παιχνιδια απο τα GT αυτο το εχω γραψει απειρες φορες,ειδικα τα horizon που ειναι και πιο arcade(δεν ειναι και burnout που ειναι η μεγαλη μου αγαπη απο εποχες ps2 αλλα δεν πειραζει ) παρολα αυτα θα περιμενω να βγει σε εκπτωση μιας και δεν θελω να δωσω 70ευρω για digital only παιχνιδι+αλλα 15-20 που ζηταει το mountain. *γκουχ* allkeyshop *γκουχ* 44 το βλέπω.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-forza-horizon-3-cd-key-compare-prices/ 48μου το βγαζει και δεν βλεπω και το instant gaming
logistoulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δεν εχω vdsl οπως ο Spartan παραπανω αρα δεν ξερω σε παραπανω ταχυτητες, αλλα με απλη συνδεση εως 24 που εχω μου πιανει κανονικα ολη την ταχυτητα απο οτι βλεπω. είχε κολλήσει στο 25αρι.. τεσπά κατέβηκε ήταν μικρό σχετικά http://www.allkeyshop.com/blog/buy-forza-horizon-3-cd-key-compare-prices/ 48μου το βγαζει και δεν βλεπω και το instant gaming το instant ποτέ δεν έχει παιχνίδια του ms store από όσο το θυμάμαι σε έκπτωση πάντως όταν ξαναβάλουν στο 45αρι το πάνε (black friday είχα πετύχει εγώ που ήταν αρκετά καινούριο τότε) μέχρι να παλιώσει είναι στανταράκι αυτή η τιμή νομίζω
Spartan117 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-forza-horizon-3-cd-key-compare-prices/ 48μου το βγαζει και δεν βλεπω και το instant gaming Ωχ... Πήραν πρέφα ότι δουλεύει τώρα και ανεβάζουν τιμές real-time
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 To Blizzard Mountain έχει ακόμα stuttering, σίγουρα αρκετά καλύτερα από πριν αλλά με τον 3570K τουλάχιστον δεν είναι butter-smooth.
nocturne Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 παιζει μονο σε windows 10? στα 7 δεν υπαρχει καποιος τρόπος να τρέξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα