Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλήσπερα παιδιά, παρατηρώ εδώ και λίγο καίρο το παιχνίδι και πραγματικά έχω τρελαθεί! Ασχολούμουν με αμάξια γενικά αλλά πλέον τα έχω αγαπήσει μέσα απο το παιχνίδι. Τέλος πάντων, δεν έχω αγοράσει ακόμη το παιχνιδι αλλά θα γίνει πολυ σύντομα. Επειδή ψαχτηκα λγο ειδα πως χρειαζεται δυνατο υπολογιστη γενικα..και εδω ειναι που χρειαζομαι την βοηθεια σας..Εχω επεξεργαστη τον i7 4770k καρτα γραφικων Amd radeon r9 270x toxic και απο RAM εχω 8giga. Εχω μπει σε αρκετα σαιτ του τυπου "Can I run it?" και μου βγαζουν αλλωτε αλλα και αλλωτε αλλα..Εσεις με την οποια εμπειρια σας πιστευετε πως θα μπορω να παιξω, γιατι ειναι και 60 ευρω παιχνιδι και αλλα 50-60 το κοντρολ μιας και δεν εχω και δεν λεει με το πληκτρολογιο..παμε κοντα 120 ευρω..Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Ειναι και 35ευρω τα expansion που θα βγουν εχει υποψη σου(το ενα εχει βγει ηδη οπως αναφερω παραπανω). Επισης αν τα 60ευρω για controller τα θεωρεις πολλα,υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις οπως του xbox360 το controller,logitech f310 και F710 και μερικα απο speedlink. Οσον αφορα το αν θα σου τρεξει ή οχι,το παιχνιδι εχει δωρεαν demo κατεβασε το να δεις.
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Από τα πρώτα 3 πιο προτείνετε? Όλα ίδια δεν είναι? Γιατί τέτοια διαφορά στις τιμές? Σε σχέση με του xbox One τι διαφορές έχει το 360? Δεν είναι δουλειά αυτή με το ps3 Controller να μπερδεύει τους drivers του Bluetooth οπότε παω βουρ για xbox Controller.
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το πρωτο controller ειναι ενσυρματο.Το συνδεεις δηλαδη και παιζεις κανονικα. Τα πιο κατω ομως ασυρματα,για να παιξεις ασυρματα με του 360 το controller χρειαζεσαι και ενα ανταπτορα https://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html Αν πατησεις στην δευτερη εικονα που δειχνει την συσκευασια ειναι αυτος κατω που γραφει microsoft ή αυτος https://www.skroutz.gr/s/5229260/OEM-XBOX-360-Wireless-Adapter-for-Windows.html?from=drop Αν παιξει σε κανενα black friday παντως λεω να παρω ενα xbox360 ενσυρματο να υπαρχει καλου κακου 1
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση δεν το γνώριζα ότι έχει και ενσύρματα. Αυτό με τα 39.90 θέλει επίσης τον ανταπτορα? Αν ναι συμφέρει του xbox One που βγαίνει στα 50 ευρώ εκτός αν και αυτό θέλει ανταπτορα. Edit: τον είδα τον ανταπτορα με τα 40 ευρώ που τον έχει δεν το είχα προσέξει. Οπότε είμαστε 40 του 360 και 50 του one η θέλει αυτό με τα 64?
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το xbox one Θελει και αυτο ανταπτορα οπως φαινεται στο τελευταιο Link που κοστιζει 64.50 πακετο. https://www.skroutz.gr/s/8060746/Microsoft-XBOX-ONE-Wireless-Adapter-for-Windows.html?from=catspan Το Xbox One S στα 51.80 ειναι το controller που συνδεεται μεσω bluetooth στο Pc(αν εχεις καποιο δεκτη ή βρεις καποιο φθηνο δεν γνωριζω τι ακριβως χρειαζεται). Το καλο με το xbox One Controller που λατρεψα ειναι οτι μπορεις να παιξεις και ενσυρματα και ασυρματα. Δεν ειναι οπως του xbox 360 που αν θυμαμαι καλα αν το παρεις ενσυρματο,δεν μπορεις να παιξεις ασυρματα(επειδη εχει το καλωδιο που δεν βγαινει). 1
Heybro Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Οπότε πάμε βουρ για του One. Λίγο ακριβό στα 64 ευρώ αλλά θα με βγάλει χρόνια οπότε αξίζει. Αυτό με τα 51.80 θα το δει κατευθείαν το Laptop με το Bluetooth που έχει? Έχω Windows 10. Μην πάρω άδικα αυτό με τον ανταπτορα. Αυτό εδώ δηλαδή
hitman69 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παρτε το DS4 παιζει τα παντα...το καλυτερο controller αυτης της γενιας. Εχει και track pad με point click για να το εχεις σαν mouse. https://www.skroutz.gr/s/10261991/Sony-DualShock-4-Controller-Jet-Black-New.html
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Θα 'θελε πολύ να 'ναι καλύτερο από του One..Το καλύτερο controller αυτής της γενιάς είναι το Xbox One Elite controller. 1
hitman69 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Θα 'θελε πολύ να 'ναι καλύτερο από του One..Το καλύτερο controller αυτής της γενιάς είναι το Xbox One Elite controller. Γνωστο οτι το Elite ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη. Με x3 φορες πανω απο την τιμη του DS4 ομως... Το DS4 στην τιμη του απλα δεν εχει αντιπαλο ακομα και στο PC.
Pitsifrikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παρτε το DS4 παιζει τα παντα...το καλυτερο controller αυτης της γενιας. Εχει και track pad με point click για να το εχεις σαν mouse. https://www.skroutz.gr/s/10261991/Sony-DualShock-4-Controller-Jet-Black-New.html Καλύτερο από του one;Για κανένα λόγο. 2
logistoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλύτερο από του one;Για κανένα λόγο. συμφωνώ, το ds4 είναι πολύ λίγο σε σχέση με του One. του one είναι ο,τι καλύτερο έχει βγει έως τώρα με μεγάλη διαφορά @heybro αν είσαι αθήνα στείλε μου κάνα pm για ασύρματο χειριστήριο και αντάπτορα 360, τα έχω εδώ και μήνες και δε τα χρησιμοποιώ θα μπορούσα να τα διώξω
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γνωστο οτι το Elite ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη. Με x3 φορες πανω απο την τιμη του DS4 ομως... Το DS4 στην τιμη του απλα δεν εχει αντιπαλο ακομα και στο PC. Λεφτά υπάρχουν.
Heybro Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 συμφωνώ, το ds4 είναι πολύ λίγο σε σχέση με του One. του one είναι ο,τι καλύτερο έχει βγει έως τώρα με μεγάλη διαφορά @heybro αν είσαι αθήνα στείλε μου κάνα pm για ασύρματο χειριστήριο και αντάπτορα 360, τα έχω εδώ και μήνες και δε τα χρησιμοποιώ θα μπορούσα να τα διώξω Απο Χαλκιδική είμαι φίλε μου ευχαριστώ για την προταση. Θα παραγγείλω αυτό: Που δεν έχει ανταπτορα αλλά μου είπατε ότι συνδέεται αυτόματα με το Bluetooth του laptop θα βρει αυτόματα drivers. Θα με πάει σίγουρα 10ετια μιας και προσέχω ότι περνω οπότε χαλάλι. Βαρέθηκα να βάζω βγάζω τους drivers του ps3 στο scp για να έχω μια wiimote μια ps3.
logistoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 καλά θα κάνεις (το αντιπρότεινα ως φθηνή λύση του 360 του one είναι πολύ καλύτερο) , αν και εγώ προσωπικά για σιγουριά προτίμησα αντάπτορα ώστε να είμαι βέβαιος με το bt διατηρώ επιφυλάξεις, καλό είναι βέβαια δε λέω και ειδικά σε λάπτοπ που δε θες να προεξέχει το ματζαφλάρι αν στη τελική διαπιστώσεις παράξενα παίρνεις και τον αντάπτορα 1
Heybro Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 καλά θα κάνεις (το αντιπρότεινα ως φθηνή λύση του 360 του one είναι πολύ καλύτερο) , αν και εγώ προσωπικά για σιγουριά προτίμησα αντάπτορα ώστε να είμαι βέβαιος με το bt διατηρώ επιφυλάξεις, καλό είναι βέβαια δε λέω και ειδικά σε λάπτοπ που δε θες να προεξέχει το ματζαφλάρι αν στη τελική διαπιστώσεις παράξενα παίρνεις και τον αντάπτορα Ειναι ενσωματωμένο το Bluetooth στο laptop και πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα θα το βρει αμέσως. Είναι και όμορφο το άσπρο σήμερα θα κάνω την παραγγελία. Πιστεύω να μην υπάρξει θέμα με το χειριστήριο του wiimote με το Dolphin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα