Προς το περιεχόμενο

Vampyr [RPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο και νομίζω μ' αρέσει, η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το combat οκ, δεν είναι fluid, θα μπορούσε να 'ναι πολύ καλύτερο όπως και τα facial animations. Δείχνει ατμοσφαιρικό όμως και σε βάζει στο κλίμα, για να δούμε πως θα πάει στην πορεία. Όπως το βλέπω αν ήταν studio με καλό budget από πίσω θα μιλούσαμε για παιχνιδάρα.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ, μια ωρίτσα που το έπαιξα φαίνεται καλό παιχνιδάκι με ποικίλα στοιχεία, δεν είναι καθαρά action game. Επίσης ωραία και η unreal engine.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όπως το βλέπω αν ήταν studio με καλό budget από πίσω θα μιλούσαμε για παιχνιδάρα.

Το game πάντως δεν είναι indie και έχει σχετικά μεγάλο publisher από πίσω (Focus Home Interactive).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ είχαν πει θα έχει gore μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος fatality/dismember, μονο το feeding animation και της Rayne ήταν cooler. :(

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Ο χειρισμός του σε όποιον το έχει παίξει πως ειναι με keyboard και mouse ειναι καλός ή θέλει αναγκαστικά χειρηστήριο ? Απο διαλόγους εχει πολύ πράγμα σε φάση να καταντάει κουραστικο ? γιατι συνήθως στην αρχή ειναι ενδιαφέρον αλλα μετά πιάνω τον εαυτό μου να κάνω skip τα περισσότερα.

Γενικά το ολο σκηνικό μου θυμίζει και λίγο dishonored ( αγαπημένα μου παιχνίδια )

Δημοσ.

Μια χαρά παίζεται με Keyboard/Mouse. Διαλόγους έχει αρκετούς, αν κουραστείς πατάς κατευθείαν τον διάλογο για να προχωρήσει το story(Τον οποίο σου τον βγάζει με κίτρινο θαυμαστικό).

Δημοσ.

Προσωπικα δεν καταλαβαίνω διαφορα...Όχι τιποτα άλλο χθες πηγα οφθαλμιατρο και μου ειπε όλα τελεια...

edit: Σιγα σιγα όταν εναλλασω τις φωτο μεταξυ τους βρισκω μια μικρη διαφορα. Αυτό που παρατηρησα όμως πρωτα από όλα είναι ένα χιονι που εμφανίζεται στην 2η φωτο με το Sweet fx γυρω από την ασπρη λαμπα...

Δημοσ.

Και έτσι όπως είναι τα screens φαίνεται μια χαρά η διαφορα στην θολούρα. Άμα δυσκολεύεσαι να την δεις πρόσεξε το πουκάμισο με το αίμα. ;) Το τελευταίο Reshade πάντως που δοκίμασα είναι τόσο απλό και λειτουργικό μου έκανε εντύπωση. :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η διαφορά είναι στο contrast κυρίως, το ένα έχει ασπρίλα το άλλο είναι πιο ''dark''.

Εδώ καλύτερα η διαφορά:

SweetFX disabled:

WCLdLDl.jpg

SweetFX enabled:

bUxJXkT.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιημένο το film grain? Γιατί κάτι με χαλάει στις εικόνες... Ελπίζω να μην είναι έτσι όταν το δω να τρέχει σε real-time.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...