{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Pre-alpha my ass όταν το voice-acting ακούγεται final.
Vapir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 pre-alpha σημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί το development , τώρα τι final ακούς ιδέα δεν έχω , βγήκε καμια ανακοίνωση πως το voice acting θα είναι αυτό κ δεν αλλάζει ?περιμένετε να κυκλοφορήσει πρώτα το τελικό προϊόν και γκρινιάζετε μετά
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δυνατό story χρειάζεται κι' αυτό, το gameplay δείχνει καλό αν και δε νομίζω να δείχνει όλα τα abilities του παίχτη το βίντεο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) nvm Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2016 από {TDi}Dj2k..infc
Vapir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ακούγεται λέμε...και το pre-alpha είναι stage του development που έχει γίνει ψωμοτύρι για δικαιολογία στα gameplay videos...και άμα έχεις πρόβλημα με "γκρίνια" κανε ignore, open forum είναι. p.s. το voice acting σε τέτοιο stage είναι placeholder, το ακούς εσύ για placeholder?! Nvm dont bother. ναι φίλε μου , μπορεί να έχεις δίκιο στο κατα πόσο μπορεί να διορθωθεί ή όχι, αλλα η γκρίνια είναι αδικαιολόγητη σε ένα μη ολοκληρωμένο προϊόν πως να το κάνουμε , ο σχολιασμός του είναι κάτι που όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν , όπως και ο σχολιασμός του σχολιασμού τους
ledaque Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου παιδια, μην περιμενετε θαυματα. Προσωπικα τα γραφικα, η υποθεση και γενικα το ολο setting του παιχνιδιου/ατμοσφαιρα μου αρεσει παρα πολυ αλλα με χαλαει τρελα το γεγονος οτι το καναν RPG, προτιμουσα να ηταν action/adventure. Δεν κολλαει και παρα πολυ να εισαι παντοδυναμο βαμπιρ και να ψαχνεις για βιδες σε σκουπιδοτενεκεδες...
Joe-4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ενδιαφέρων τίτλος. Μου αρέσει εάν συνδυάζει rpg,stealth, πλοκή, ατμόσφαιρα και openworld.
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου παιδια, μην περιμενετε θαυματα. Προσωπικα τα γραφικα, η υποθεση και γενικα το ολο setting του παιχνιδιου/ατμοσφαιρα μου αρεσει παρα πολυ αλλα με χαλαει τρελα το γεγονος οτι το καναν RPG, προτιμουσα να ηταν action/adventure. Δεν κολλαει και παρα πολυ να εισαι παντοδυναμο βαμπιρ και να ψαχνεις για βιδες σε σκουπιδοτενεκεδες... καλά ναι , δύσκολα μας δίνουν αξιόλογο vampire game ... πέρα απο τα legacy of kain , vampire bloodlines κτλ έχουμε δει και φόλες (δεν θυμάμαι όνομα , ένα stealth που δεν είχε ίχνος μάχης και ψόφαγες για πλάκα ) . Για εμένα το καλύτερο που βγήκε ποτέ ήταν το vampire the masquerade : bloodlines 4
ledaque Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλά ναι , δύσκολα μας δίνουν αξιόλογο vampire game ... πέρα απο τα legacy of kain , Μεγαλη παιχνιδαρα το συγκεκριμενο, μην περιμενεις να βγαλεις τιποτα ανταξιο του γιατι θα απογοητευτεις. έχουμε δει και φόλες (δεν θυμάμαι όνομα , ένα stealth που δεν είχε ίχνος μάχης και ψόφαγες για πλάκα ) To Dark εννοεις? Σαν παιχνιδι μου αρεσε αρκετα και πιστευω οτι ειχε πολλες δυνατοτητες με το stealth και τα vampire powers του αλλα ειχε αθλιο combat και πεθαινες για πλακα. Ηθελα να το τερματισω αλλα δεν παλευοταν μετα απο τις 1-2 ωρες, ειχε παρα πολλα προβληματα. 1
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μεγαλη παιχνιδαρα το συγκεκριμενο, μην περιμενεις να βγαλεις τιποτα ανταξιο του γιατι θα απογοητευτεις. To Dark εννοεις? Σαν παιχνιδι μου αρεσε αρκετα και πιστευω οτι ειχε πολλες δυνατοτητες με το stealth και τα vampire powers του αλλα ειχε αθλιο combat και πεθαινες για πλακα. Ηθελα να το τερματισω αλλα δεν παλευοταν μετα απο τις 1-2 ωρες, ειχε παρα πολλα προβληματα. ναι ... πώρωση , ακόμα ακούω το soundtrack ναι το dark λέω , ακριβώς επειδή ήμουν υπερβολικά hyped με απογοήτευσε , δεν την πάλεψα πάνω απο 1-2 ώρες όπως είπες δεν ξέρω αν διορθώθηκε με τίποτα patch , στο launch του το είχα παίξει
InfinitySurfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλά, το Vampire the Masquerade ακομα κρατάει τα σκύπτρα. Εκτός από το φοβερό soundtrack, μπορούσες να βάλεις και δικά σου Mp3 μέσα στους φακέλους του και να ακούς και δικά σου extra κομμάτια. Θυμάμαι να έχω βάλει να παίζει Bauhaus- Bela Lugosi's Dead, στην εξερεύνηση στους δρόμους, ή Sisters of Mercy μεσα στο club,ή Ramones, και Guanabatz μέσα στο bar με τους Werewolves και αλλα τέτοια...τι να λέμε...φοβερή ατμόσφαιρα. Πάντως και το Vampyr δείχνει πολλά υποσχόμενο. Τουλάχιστον το περιβάλλον και η ατμόσφαρα που έχουν σε αυτά τα gameplay, είναι πολύ καλό. 2
ledaque Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μονο εμενα ρε παιδια με ξενερωνει το RPG aspect που εχει το game? Πιστευω θα ηταν καλυτερα εαν οι developers το καναν action adventure, μονη λογικη εξηγηση που το καναν RPG ειναι για να του δωσουν λιγο βαθος γιατι πιστευουν οτι δεν ειναι τοσο δυνατο το gameplay/story/combat του.
InfinitySurfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εξαρτάται από την εκτέλεση. Αν είναι προσεγμένο το RPG, θα ειναι καλύτερο για μένα. To πρoτιμώ από ένα απλό action adventure. Για τους fan των action adventure, μαλλον θα το βαρεθούν. Αν το RPG του είναι της πλάκας, τοτε θα πω στον εαυτό μου οτι παίζω ένα action adventure, με λιγά πασαλήματα από RPG, και θα κοιτάξω να το ευχαριστηθώ για το action του.
Alastor192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν εχω παιξει το Life is Strange,αλλα αν ειναι οι devs τοσο καλοι οσο λενε,τοτε το vampire setting θα ειναι πραγματικα αξιολογο.Γενικα δεν κυκλοφορουν πολλα vampire games,τελευταιο αξιολογο πρεπει να ταν το Vampire Masquarades 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα