Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα μωρε, ωχου ,με 40 βαθμους τυπικοτητες  :-D

Όπως είπα είναι η λεπτή κόκκινη γραμμή που μας ξεχωρίζει απο τα ζώα :)

Δημοσ.

Τελικά ο πωλητής απάντησε, έχουμε συνομιλία. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ο ts εκανε εγγραφη 11 μαιου.

αν λοιπον (συμφωνα με τα λεγομενα του) μπηκε παλι σημερα (1+ μηνα μετα) να τσεκαρει για απαντηση καθολου παραξενο να εχει διαγραψει την συζητηση ο πωλητης,οπως και να μην λαβει υποψη του το νεο μυνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Έμαθα τις λεπτομέριες, τελικά αν και όλα δείχναν αλλού, ο πωλητής είναι μια χαρά.

Καλό βράδυ.

Δημοσ.

Για να μη μένουν εκκρεμείς απορίες πάντως, tsacali την εγγραφή την έκανα 11 Μαΐου αλλά του μίλησα πρώτη φορά χθες το βράδυ, καθώς στο μεταξύ το «ζύγιζα» και περίμενα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο, να μην κάνω βιαστική αγορά. Τελικά μιλήσαμε πριν από λίγο και στο τηλέφωνο, όλα πήραν τον δρόμο τους και προχωρούν κανονικά, no prob.

Όπως και να χει θα σουλουπώσω λίγο καλύτερα το προφίλ μου με avatar της προκοπής και παραμετροποιήσεις στα settings γιατί στο μέλλον θέλω και μηχανικό πληκτρολόγιο με Cherry MX-brown, ίσως καμια IPS οθόνη και άλλα. 

Δημοσ.

BlueBlood7 θα μπορούσες σε παρακαλώ αν γίνεται να μου πεις ένα πιθανό σενάριο βάσει του οποίου θα μπορούσε κάποιος αγοραστής υπολογιστή να την «φέρει» σε έναν πωλητή, ειδικά αν είστε από την ίδια περιοχή και η συναλλαγή γίνει χέρι με χέρι; Περιέγραψέ μου αν θέλεις ένα υποθετικό σενάριο που φοβάσαι ως πωλητής να καταλάβω, γιατί εντάξει, στην τελική θα πάω στην χρυσή ευκαιρία να περιμένω ξανά αγγελίες, αλλά είναι κρίμα να υπάρχει εδώ αυτό που θέλω και να μην μπορώ να το έχω επειδή θα έπρεπε πρώτα να έχω επιδείξει δραστηριότητα στο forum.

Θα ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω λίγο καλύτερα τον λόγο που μου συμβαίνει αυτό, τι ακριβώς έχει να φοβηθεί ο άλλος σε μια πώληση υπολογιστή προς κάποιον αγοραστή που δεν γνωρίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δεν θα σου πω κάποιο πιθανό-υποθετικό σενάριο αλλά ένα πραγματικό που μου συνέβει. Βάζω αγγελία για ένα κουτί. Τελικά το πουλάω στον τύπο. Πριν καν το παραλάβει μου δίνει θετική αξιολόγηση. Όταν το παραλαμβάνει μου λέει ότι είναι σπασμένα τα ποδαράκια του και αυτό γιατί και τηλεφωνικά και μέσω μηνυμάτων του είπα ότι την ημέρα που το έστειλα πριν το επισκευάσω του είπα ότι έσπασα ένα συρτάρι (την γκαντεμιά μου) που μπαίνει ο σκληρός. Με ρωτάει μάλιστα 3 φορές τι ήταν αυτό που έσπασα λες και δεν το θυμόταν. Τον ρωτάω αν δεν το θέλει να μην το παραλάβει και να μου το γυρίσει πίσω. Μου απάντάει ρωτώντας. Πόσα συρτάρια έχει το  κουτί και του λέω έχει 9. Εντάξει μου λέει δεν έχω πρόβλημα. Όπως κατάλαβες λοιπόν έψαχνε αφορμή. Είναι τόσο καθίκι που με εκβίαζε και μου λέει αν θέλεις το κρατάω αλλά βάλε μου 30 ευρώ επιπλέον. Τέτοιο καθίκι είναι που μου απειλούσε ότι θα με πάει στα δικαστήρια. Τέτοιο καθίκι είναι που με πήρε στις 7 το πρωί λέγοντας ότι είναι ο δικηγόρος του. Είναι τόσο καθίκι που μου έστειλε sms στο κινητό να παραστώ μέσα σε ένα χρονικό διάστημα στο τριμελές δικαστήριο Πειραιά. Η λέξη τριμελές την είχε γραμμένη με δύο λ που είναι λάθοε. Κατά τα άλλα ήταν ο δικηγόρος. Έχω καταγεγραμμένη όλη την ίστορία με όλα τα μηνύματα. Αν θες στη στελνω σε μεηλ γιατί το να την ποστάρω εδώ θα μου πάρει μισή μέρα.

Έχω και άλλο περιστατικό μην το αναφέρω και αυτό και γίνω κουραστικός. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...