Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia M5 16GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα μια γνώμη για το Sony Xperia M5 16GB, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω. Αξίζει; Βλέπω ότι έχει μέχρι και κάμερα 21mp και μου κάνει τρομερή εντύπωση...

Σαν εναλλακτικές λέω Samsung A5 ή Samsung S5 Neo... Ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

Το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη στα χρηματα αυτα σαν πακετακι ειναι το Nexus 5x(16 ή 32Gb αναλογα τον χωρο που θες).

Το οτι γραφει το M5 21 mp καμερα δεν λεει απολυτως τιποτα αν σκεφτεις οτι το Galaxy S7 με 12mp εχει τουλαχιστον 2 φορες καλυτερη καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Του Μ5 η κάμερα είναι αρκετά καλή Όχι όμως τέλεια. Χρειάζεται καλός φωτισμός κ σταθερό χέρι.

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα nexus 5x 

Αλλιως εγω θα κοιτουσα το Ζ3 και οχι το m5 .. Προτιμω τον snp 801 σπο τον χελιο και επισης ο snp 801 εχει καλυτερη καρτα γραφικων..Στην καμερα λογικα θα ειναι καλυτερο το Ζ3

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί στο Insomnia δεν το προτείνουν ποτέ...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί στο Insomnia δεν το προτείνουν ποτέ...

αφού  η σονυ δεν δίνει αναβαθμίσεις σε συσκευές έκτος από την σειρά Ζ

Δημοσ.

Έδωσε αλλού πάνω από μία αναβάθμιση ή σονυ εκτός από την σειρά Ζ δώσε παράδειγμα

Δημοσ.

Το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη στα χρηματα αυτα σαν πακετακι ειναι το Nexus 5x(16 ή 32Gb αναλογα τον χωρο που θες).

Το οτι γραφει το M5 21 mp καμερα δεν λεει απολυτως τιποτα αν σκεφτεις οτι το Galaxy S7 με 12mp εχει τουλαχιστον 2 φορες καλυτερη καμερα.

Πως γίνεται με παραπάνω pixels να μην είναι καλύτερη η κάμερα; και γενικά η sony έχει και τεχνογνωσία λόγω των φωτογραφικών μηχανών που βγάζει!

Το nexus η αλήθεια είναι δεν το είχα στα υπόψην μου

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται με παραπάνω pixels να μην είναι καλύτερη η κάμερα; και γενικά η sony έχει και τεχνογνωσία λόγω των φωτογραφικών μηχανών που βγάζει!

Το nexus η αλήθεια είναι δεν το είχα στα υπόψην μου

Όχι, γίνεται, αλλά γενικά η Sony έχει αρκετά καλή ποιότητα στις κάμερες όπως και η Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Έδωσε αλλού πάνω από μία αναβάθμιση ή σονυ εκτός από την σειρά Ζ δώσε παράδειγμα

έδωσε στο M4 Aqua.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...