newtech Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω την ASUS GTX 960 και το τελευταιο διαστημα μου βγαζει αυτο Το μηνυμα ειναι αρκετα συχνα και αρκετα video (youtube , fb) μου τα βγαζει με κουτακια. Εκανα Uninstall και clean install τα windows και παλι τιποτα. Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω? Ευχαριστω Υγ. Full config
Sakiz105 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ισως καπουτ καρτα.Οταν το συναντω αυτο συνηθως η καρτα μετα απο λιγο καιρο δεν λειτουργει καν. Επισης 55 βαθμους ο 4690s O.o
newtech Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ισως καπουτ καρτα.Οταν το συναντω αυτο συνηθως η καρτα μετα απο λιγο καιρο δεν λειτουργει καν. Επισης 55 βαθμους ο 4690s O.o Οκ θα την παω για αλλαγη. Θενξ
Ghost007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 εγω παλι δε νομιζω οτι ειναι απο την καρτα τοσο σιγουρα...το εχω δει και εγω πολυ αυτο τελευταια σε διαφορες καρτες και λειτουργικα... κατι γινεται και κανει καποιο conflict με τους οδηγους...τωρα τι ακριβως αναθεμα δεν εβγαλα ακρη...παντως μετα απο φορματ εστρωσε... οποτε ειναι η μονη λυση που μπορω να σου προτεινω...
Sakiz105 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 εγω παλι δε νομιζω οτι ειναι απο την καρτα τοσο σιγουρα...το εχω δει και εγω πολυ αυτο τελευταια σε διαφορες καρτες και λειτουργικα... κατι γινεται και κανει καποιο conflict με τους οδηγους...τωρα τι ακριβως αναθεμα δεν εβγαλα ακρη...παντως μετα απο φορματ εστρωσε... οποτε ειναι η μονη λυση που μπορω να σου προτεινω... γραψει οτι εκανε ηδη φορματ για αυτο του ειπα να κοιταξει για χαλασμενη καρτα
Ghost007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 γραψει οτι εκανε ηδη φορματ για αυτο του ειπα να κοιταξει για χαλασμενη καρτα α σορρυ δε το προσεξα...ηταν πολυ πρωι ακομα χμμ...περιεργο τοτε...τωρα φυσικα εκτος το μυνημα κατι λεει και για κουτακια κλπ ...οποτε τι να πω ισως ειναι και θεμα με την καρτα... δοκιμασε με την ενσωματομενη να δεις αν ειναι οκ αν θες..
Sprou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Windows 10 βλέπω..η αιτία για πολλά προβλήματα..οχι φυσικά ότι είναι αυτό αλλά ελεγξε το τελευταίο..
Ghost007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Windows 10 βλέπω..η αιτία για πολλά προβλήματα..οχι φυσικά ότι είναι αυτό αλλά ελεγξε το τελευταίο.. ουτε καν...το ιδιο μου εκανε περιπου (το μυνημα μονο οχι τα κουτακια) μια 650τι σε 8.1 και εχω δει και πολλους αλλους τελευταια να παθαινουν το ιδιο πραγμα και σε 7αρια... καποια μλκια της microsoft ειναι 99% και γινεται καποιο conflict με τους οδηγους...ισως να εχει να κανει και με τους οδηγους της ενσωματομενης...αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν εχω βρει ακρη...εμενα λυθηκε το θεμα μετα απο φορματ οπως ειπα... οπως και σε ενα φιλο μου τα ιδια εκανε με τα 7αρια...και η λυση παλι το φορματ...αλλα τι να πω εδω ισως πεζει και τπτ αλλο.. 1
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αυτό που σου συμβαίνει το είχα και εγώ, στη πράξη χάνει τη κάρτα για κάποια στιγμή ο υπολογιστής οπότε ο driver κολλάει. Δοκίμασε με παλιότερες εκδόσεις driver μήπως και. Επίσης αυτό που σε εμένα έλυσε το θέμα είναι πρόβλημα με τα sleep modes, απενεργοποίησε από το BIOS S1,S3 states αν είναι ενεργοποιημένα και επίσης από τις επιλογές παροχής ενέργειας στη καρτέλα change advanced power settings γύρισε τον υπολογιστή στο performance. Αυτή τη λύση μου τη πρότειναν και εμένα και από τότε δεν έχω θέμα τσέκαρε πριν μπλέξεις με αλλαγές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα