Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε υποψην καποιο προγραμμα σαν το tunein radio?

Ειμαι προφανως απολυτα ευχαριστημενος απο το tunein απλα θελω να βαλω ενα παλιο netbook με windows xp (το tunein θελει win 8.1+)που μου περισσευει για να παιζει ιντερνετικους σταθμους(offradio/republic κοκ) σε μαγαζι.

Δημοσ.

καποιο παρομοιο προγραμμα δεν γνωριζω εκτος και αν δεν σε πειραζει να μην υπαρχει ξεχωριστη επιλογη local radio ή να μην σου εμφανιζει στην τυχη τι παιζουν μερικοι σταθμοι τωρα (οπως κανει το tunein στην κεντρικη οθονη), σε αυτην την περιπτωση ενα ειναι το site για διαδικτυακο ραδιοφωνο -----> εδώ

υπηρχαν πολλες εφαρμογες που ειχαν ενσωματωμενο το shoutcast (οπως το winamp) αλλα αν δεν κανω λαθος δεν δουλευει καμια πλεον και χρειαζεται να μπαινεις με τον browser (λογο περιορισμων που εθεσε το ιδιο το shoutcast). υπαρχει και το icecast που ενσωματωνεται σε πολλα προγραμματα οπως στον VLC (πηγαινε προβολη / λιστα αναπαραγωγης, και θα το βρεις αριστερα στην κατηγορια Διαδικτυο με το ονομα "Icecast Radio Directory" .

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε υποψην καποιο προγραμμα σαν το tunein radio?

Ειμαι προφανως απολυτα ευχαριστημενος απο το tunein απλα θελω να βαλω ενα παλιο netbook με windows xp (το tunein θελει win 8.1+)που μου περισσευει για να παιζει ιντερνετικους σταθμους(offradio/republic κοκ) σε μαγαζι.

ερρρμμμ γιατι απλά να μην πας tunein.com και να στριμάρεις απο την σελίδα του? Δεν χρειάζεται ντε και καλά να εχεις καποιο app.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου πω πως δεν ηξερα πως ειχε ιστοσελιδα και νομιζα πως ειχε μονο app, τι θα μου πεις?

Οποτε το λυσαμε το θεμα με τα xp.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

ερρρμμμ γιατι απλά να μην πας tunein.com και να στριμάρεις απο την σελίδα του? Δεν χρειάζεται ντε και καλά να εχεις καποιο app.

το αστειο ειναι πως χρησιμοποιω τουλαχιστον 6 χρονια την εφαρμογη και δεν αναρωτηθηκα ποτέ να δω αν εχει site (εκτος και αν το 'τσεκαρα' καποια φορα και δεν το θυμαμαι).

Δημοσ.

Αν σου πω πως δεν ηξερα πως ειχε ιστοσελιδα και νομιζα πως ειχε μονο app, τι θα μου πεις?

Οποτε το λυσαμε το θεμα με τα xp.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.

Εγώ που δεν ήξερα ότι εχει app για windows?! (λόγω XP και 7 που εχω παντου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...