petran91 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Eγω παιδια με το strafe rgb silent ειναι οτι πιο καλο εχω δουλεψει ποτε. Κι εγώ αρχικά γι αυτό πήγαινα, όμως ήθελε 15+ μέρες να μου το φέρει το pc1.gr οπότε δεν το πήρα. Από όσο ξέρω οι silent είναι βασισμένοι στους Red, οπότε δεν απέχω πολύ από αυτό
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχεις καμία πρόταση για σπρέι πεπιεσμένου αέρα; Πόσο κρατάει ένα μπουκαλάκι των 400ml; τα Q-connect του Πλαισίου που παίρνω εγώ κρατάν για καμιά 10ρια καθαρισμούς χαλαρά. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτά είναι ότι πρέπει να τα κρατάς στην ευθεία γιατί αν το πλαγιάσεις τότε βγάζει υγρασία.
Zergoulini Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το e-shop εφερε τα K70 Lux! Η τιμη τους αρκετα καλη 140 €http://www.e-shop.gr/ypologistes-pliktrologia-keyboards-corsair-list?offset=10&table=PER&category=%D0%CB%C7%CA%D4%D1%CF%CB%CF%C3%C9%CF&filter-5495=1 Άκυρο, τελικα είναι το none rgb στα 140 ευρω. Το RGB εχει 180. Ειπα και εγω πως και το e-shop to εριξε τοσο χαμηλα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από Zergoulini
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το e-shop εφερε τα K70 Lux! Η τιμη τους αρκετα καλη 140 € http://www.e-shop.gr/ypologistes-pliktrologia-keyboards-corsair-list?offset=10&table=PER&category=%D0%CB%C7%CA%D4%D1%CF%CB%CF%C3%C9%CF&filter-5495=1 Άκυρο, τελικα είναι το none rgb στα 140 ευρω. Το RGB εχει 180. Ειπα και εγω πως και το e-shop to εριξε τοσο χαμηλα Και εγώ στην αρχή όταν είδα το post σου τρόμαξα. Μετά είδα ότι είναι η απλή έκδοση...
K_Papagia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιά. παραγγειλα k70 rgb lux διότι το θεωρώ ποιο στιβαρό και ποιοτικό.. πήρα με brown switces και δεν ξερω αν εκανα τν σωστη επιλογη λογο θορυβου
Zergoulini Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα τα μηχανικα ειναι θορυβοδες. Ολοι ακουγονται το ιδιο εκτος απο τους μπλε που ουρλιαζουν. Αν θες να το κανει πολυ ποιο αθορυβο, παρε o-rings με 1-2 ευρω απο εξωτερικο. Τα βαζεις κατω απο τα keycaps και μειωνεται κατα πολυ ο θορυβος. Το θεμα ειναι οτι χαλανε λιγο την tactile αισθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα