Zergoulini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν δε σε ενδιαφερει οτε βρες προγραμματα για Macros. Macrogamer απο τα καλυτερα και τα ποιο ευκολα. 1
petran91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Απλά το κομμάτι του φωτισμού δεν με απασχολεί καθόλου. Και το RGB να πάρω πάλι Red θα το δουλέυω. Εννοώ είναι μόνο για το γαμώτο τπτ παραπάνω.. Τοτε δεν ξερω.. Πες οτι σε 2 χρονια το βαριεσαι, το κανεις πρασινο Υποκειμενικο ειναι. Αν για υποστηριξη απο official software,αφου δεν σε νοιαζει ο φωτισμος, θες να πληρωσεις 30 ευρω. Εγω αν ηταν μονο και μονο γι αυτο δεν θα τα εδινα. Αλλα τοσα λεφτα εδωσες, γιατι να μην τα εχεις ολα? Το γαμωτο που λες κι εσυ.. 2
denis_kos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το σκεφτώ και βλέπουμε!!
Runner25 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ωραίος! Μαζευτήκαμε πολλοί βλέπω Με το πρόγραμμα έχω αρχίσει και βγάζω άκρη. Με τον custom φωτισμό λίγο μπερδεύομαι ακόμα, και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βάζω wave σε πλήκτρα ή ripple. Οταν κανω drag and drop σε μια ομαδα πληκτρων δεν με αφηνει να τα κανω assign. Gradient και στατικ κανει κανονικα. Επισης γινεται πχ να το κανω οταν πυροβολαω στο CS, να αναβοσβηνει σαν μανιακο? Οταν ανοιγω το CS ας πουμε, οταν πατιεται το κλικ του mouse, να παθαινει επιληψια το πληκτρολογιο. Παιδια βαλτε και μενα μεσα εχω το κ70 rgb το πηρα απο το πλαισιο 199 φανταστικο πληκτρολογιο εγω ερχομαι απο το razer blackwidow 2014 edition το οποιο μου αρεσε παραπανω η αισθηση των διακοπτων που εχει αλλα και το κ70 δε μπορω να πω φοβερο πληκτρολογιο και αυτο με το flickering στην αλλαγη των χρωματων αν το χειις στα 16 εκ χρωματα εμενα δε το κανεο παιδια μπορω αναλογα το παιχνιδι να αναβω μονο τα κουμπαι που εχει το πλητκρ? επισης υπαρχουν στο νετ profiels ετοιμα για παιχνιδια ξερετε που μπορω να βρω?
petran91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παιδια μπορω αναλογα το παιχνιδι να αναβω μονο τα κουμπαι που εχει το πλητκρ? επισης υπαρχουν στο νετ profiels ετοιμα για παιχνιδια ξερετε που μπορω να βρω? Έτοιμα profiles έχει, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν είναι διαδραστικά με τα αντίστοιχα παιχνίδια. Δηλαδή το πληκτρολόγιο δεν αντιδράει σε διάφορα που γίνονται μέσα στο game. Αν κάνω λάθος διορθώστε με οι γνώστες γιατί το ψάχνω ακόμα. Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, αν μπορείς ξαναδιατύπωσε την. 1
Runner25 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έτοιμα profiles έχει, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν είναι διαδραστικά με τα αντίστοιχα παιχνίδια. Δηλαδή το πληκτρολόγιο δεν αντιδράει σε διάφορα που γίνονται μέσα στο game. Αν κάνω λάθος διορθώστε με οι γνώστες γιατί το ψάχνω ακόμα. Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, αν μπορείς ξαναδιατύπωσε την. φιλε μου ναι εχεις δικιο εκανα βιαστικα την ερωτηση και δεν ημουν σαφης εγω θελω στο παιχνιδι μεσα αν γινεται να αναβω μονο το κουμπια στο πληκτρολογιο που χρησιμοποιουνται στο παιχνιδι μονο αυτα και τα υπολοιπα πληκτρα να παραμενουν σβηστα επισης αυτο μπορω να το σωσω σε προφιλε η χριαζεται καθε φορα να κανω το ιδιο
petran91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 φιλε μου ναι εχεις δικιο εκανα βιαστικα την ερωτηση και δεν ημουν σαφης εγω θελω στο παιχνιδι μεσα αν γινεται να αναβω μονο το κουμπια στο πληκτρολογιο που χρησιμοποιουνται στο παιχνιδι μονο αυτα και τα υπολοιπα πληκτρα να παραμενουν σβηστα επισης αυτο μπορω να το σωσω σε προφιλε η χριαζεται καθε φορα να κανω το ιδιο Μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα αυτό που λες. Καταρχάς στο πρόγραμμα πας: Στην καρτελα Profiles > ΝΕW Βάζεις όνομα στο προφιλ σου και απο κάτω λέει LINK THIS PROFILE TO THE PROGRAM. Εκεί ψάχνεις και βάζεις το .exe του παιχνιδιού που θες. Τώρα κάθε φορά που θα ανοίγεις το παιχνίδι, θα αλλάζει το προφιλ αυτόματα στο πληκτρολόγιο. Μετά μέσα σε αυτό το προφίλ πας στην εσωτερική καρτέλα Lighting. Κάτω αριστερά λέει Effect. Βάλτο στο Select Lighting effect. Εκεί επέλεξε ξεχωριστά με απλό κλικ όποιο πλήκτρο θες, και βάλτου ότι χρώμα εσύ θες. Η διαδικασία είναι αυτή. Πειραματίσου και θα βγάλεις άκρη. 1
djuan1988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς καμία πρόταση για πλαστικό ή οτιδήποτε άλλο κάλυμμα για να μην σκονίζεται όταν δεν το χρησιμοποιώ και λείπω από το σπίτι (για το strafe); Στα της απόδοσης και αίσθησης έχω να πω πως δεν ξέρω πως έγραφα με πληκτρολόγια μεμβράνης μέχρι τώρα!
petran91 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς καμία πρόταση για πλαστικό ή οτιδήποτε άλλο κάλυμμα για να μην σκονίζεται όταν δεν το χρησιμοποιώ και λείπω από το σπίτι (για το strafe); Στα της απόδοσης και αίσθησης έχω να πω πως δεν ξέρω πως έγραφα με πληκτρολόγια μεμβράνης μέχρι τώρα! Θα με ενδιέφερε και μένα αυτό καθώς μέχρι τώρα το σκεπάζω με ένα απλό νάιλον!
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδιά βάλτε στο πρόγραμμα σας εκεί που καθαρίζετε το γραφείο σας μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζετε και εκείνο με πεπιεσμένο αέρα και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. 1
Zergoulini Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αλλαξα τα Keycaps με αυτα εδω, τα παρελαβα χθες. Απιστευτη ποιοτητα και Double Shot (Δεν ξεβαφουνε τα γραμματα ουτε με 30 χρονια). Τα Keycpas ειναι αυτα εδω. Νομιζα οτι πριν ειχε δυνατο φως. Τωρα βγαζει ματια lol. http://www.ebay.com/itm/272197335910?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Οριστε και μερικες Φοτος. 1
petran91 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 WoW, στο σκοτάδι ειδικά είναι εντυπωσιακό!Στο φως δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται πολύ όμορφο να σου πω την αλήθεια μου Γενικά όμως καλό Mod.. Μεγειές μεγειές! 1
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδιά βάλτε στο πρόγραμμα σας εκεί που καθαρίζετε το γραφείο σας μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζετε και εκείνο με πεπιεσμένο αέρα και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Έχεις καμία πρόταση για σπρέι πεπιεσμένου αέρα; Πόσο κρατάει ένα μπουκαλάκι των 400ml;
Metaksas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Eγω παιδια με το strafe rgb silent ειναι οτι πιο καλο εχω δουλεψει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα