djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Είναι απαράδεκτοι, άλλα στα ταμπελάκια άλλα στο σύστημα. Εγώ θα πήγαινα να του πω με τους καφέ στο χέρι: "κοίτα να δεις που γίναμε εξωτερικό εδώ πέρα.." Τέλος πάντων, ανέβασε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε άντε Δεν ασχολήθηκα καν μετά, πήγα και με παρέα και δεν ήθελα να κάνω τον έξυπνο. Το πήρα και απλά πήγα στο ταμείο. Δε με πειράζει να μην ξέρει κάποιος κάτι, αλλά με ενοχλεί να λέει ανοησίες για να καλύψει την άγνοιά του. Σόρρυ για την ποιότητα των φωτογραφιών εδώ το έχω κάνει τσίρκο για να το δοκιμάσω 2
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πανέμορφο είναι το άτιμο!Όταν με το καλό παραλάβω κι εγώ άνευ απροόπτου, θα βγάλω κι εγώ καμία να ανεβάσω Καλορίζικο, να το χαρείς!
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πραγματικά τα χρώματα είναι εντυπωσιακά. Προσπαθώ τώρα να βρω έναν συνδυασμό ομορφιάς και μη καγκουριάς στα χρώματα. Με το καλό να παραλάβεις και περιμένουμε φωτογραφίες! 1
denis_kos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ωραίο είνια καλοδούλευτο! Εγώ γλυκοκοιτάζω το απλό Κ70 το κόκκινο στα 119 αλλα κ αυτά τα τσιγκουνεύομαι..
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλορίζικο παιδιά σε όποιον και αν το πήρε. Αν θέλετε πείτε εντυπώσεις μετά από κάποιο χρόνο χρήσης. Επίσης αν θέλετε γραφτείτε στο επίσημο site της corsair φορουμ και κατεβάστε ότι custom προφιλ σας αρέσει. Εγώ επειδή τελευταία είδα να αναφέρονται προβλήματα με τα K70 RGB να πω πως τουλάχιστον σε εμένα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα leds. Ίσως να έπεσε σε μεταγενέστερη έκδοση ή ίσως να είναι κωλοφαρδία. Εύχομαι να τα χαρείτε αν πάντως τα δουλέψετε και καθίσετε σε άλλα θα νομίζετε ότι τα άλλα απλά είναι ψεύτικα!
petran91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλορίζικο παιδιά σε όποιον και αν το πήρε. Αν θέλετε πείτε εντυπώσεις μετά από κάποιο χρόνο χρήσης. Επίσης αν θέλετε γραφτείτε στο επίσημο site της corsair φορουμ και κατεβάστε ότι custom προφιλ σας αρέσει. Εγώ επειδή τελευταία είδα να αναφέρονται προβλήματα με τα K70 RGB να πω πως τουλάχιστον σε εμένα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα leds. Ίσως να έπεσε σε μεταγενέστερη έκδοση ή ίσως να είναι κωλοφαρδία. Εύχομαι να τα χαρείτε αν πάντως τα δουλέψετε και καθίσετε σε άλλα θα νομίζετε ότι τα άλλα απλά είναι ψεύτικα! Επειδή διάβασα τα προβλήματα που αναφέρονται σε ξένα φορουμς, το πρόβλημα με το flicker βρίσκεται στον led controller των k70 και δεν είναι γενικό. Έχει 2 modes, στα 16+ μύρια χρώματα και στα 512. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μπει σε mode 16m χρωμάτων, σε transition μεταξύ των χρωμάτων και όχι σε στατικό. Αν το έχεις σε mode 512 χρωμάτων και κάνει animation δεν υπάρχει πρόβλημα. Με ενημέρωσαν ότι θα έχει καθυστέρηση το pc1.gr αν και λέει παράδοση σε 1 ημέρα στο site τους, τέλος πάντων. Μπορεί στο μεσοδιάστημα να αλλάξω πάλι γνώμη και να πάω για το k70 στους άσχετους-αντιπαθητικούς (πλαίσιο). Θα δούμε 1
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Επειδή διάβασα τα προβλήματα που αναφέρονται σε ξένα φορουμς, το πρόβλημα με το flicker βρίσκεται στον led controller των k70 και δεν είναι γενικό. Έχει 2 modes, στα 16+ μύρια χρώματα και στα 512. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μπει σε mode 16m χρωμάτων, σε transition μεταξύ των χρωμάτων και όχι σε στατικό. Αν το έχεις σε mode 512 χρωμάτων και κάνει animation δεν υπάρχει πρόβλημα. Με ενημέρωσαν ότι θα έχει καθυστέρηση το pc1.gr αν και λέει παράδοση σε 1 ημέρα στο site τους, τέλος πάντων. Μπορεί στο μεσοδιάστημα να αλλάξω πάλι γνώμη και να πάω για το k70 στους άσχετους-αντιπαθητικούς (πλαίσιο). Θα δούμε Ναι τη γνωρίζω αυτή την ιδιαιτεροτητα και το έχω γυρισμένο στα 16m χρώματα. Δε προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη είναι θέμα το οποίο έχει αναφερθεί και στο επίσημο site της οπότε δε γνωρίζω τι κομμάτι θα σου τύχει. Αν βέβαια τσεκάρεις το flickering που αναφέρουμε σε βίντεο στο youtube θα δεις ότι είναι τόσο ανεπαίσθητο που πραγματικά δεν ενοχλεί. Είναι όμως το γαμώτο να έχεις πληρώσει κάτι ακριβά και να μη λειτουργεί σωστά. Το μάτι σου πάντα πάει εκεί.
petran91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μα είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι τόσο τρομερό το θέμα. Εγώ δεν ξέρω να σου πω 25 χρώματα όχι να κάτσω να τα δω κιόλας Ακόμα και πρόβλημα να έχει, σε 500 color mode μια χαρά θα είναι. Απλώς είμαι λίγο ανυπόμονος και αναποφάσιστος γενικά γι αυτό λέω ότι μέχρι να έρθει το Strafe μπορεί να έχω πάρει το k70.150 για κ70 rgb νομίζω είναι καλό deal έτσι κι αλλιώς. 1
Zergoulini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Προβλημα δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Εγω απλα πηγα σε Strafe RGB λογου της ασπρης βασης. Ειχα τοσο κολλημα με την ασπρη βαση οπου ειχα βαψει το κ70 σε ασπρο (την βαση μονο). Ειχα ανεβασει και καποιες φωτος εδω στο Insomnia. Αν θελεις μπορω να τις βρω να στις δειξω. Το flickering οχι δεν το θεωρω προβλημα μιας και δεν επιρεαζει την σωστη λειτουργια του πλητρολγοιου. Και ναι παιζει τα μετεγενεστερα κ70 RGB να μην εχουνε αυτο το ''προβλημα''. Edit: Το βρηκα: http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-228 1
petran91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τελικά πήρα το Κ70, δεν κρατήθηκα.Είπα αφού θα δώσω τόσα λεφτά ας μοιάζει και πιο premium, με έψησε και η ροδέλα.Μέχρι στιγμής όλα άψογα, είχα μια ανησυχία για τον ήχο του spacebar, αλλά ευχαριστώ τον La_MoRt που σε προσωπικό μήνυμα μου επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό. Φοβερή ποιότητα κατασκευής. Πάρα πολύ στιβαρό. Το πρόγραμμα είναι λίγο πολύπλοκο αλλά θα το ψάξω περισσότερο όταν έχω χρόνο.Flickering δεν κατάφερα να παρατηρήσω ό,τι χρώμα και συνδιασμό και αν έβαλα από τα preset.Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Παραθέτω και μία φώτο έτσι ψιλοπρόχειρα που το σέταρα τώρα ώστε το numpad να ταιριάζει με το Razer Goliathus + Razer deathadder, και το υπόλοιπο με τα LED της μητρικής.EDIT: @Zergoulini Φαντάζομαι πόσο κόλλημα είχες ώστε να μπεις σε αυτή τη διαδικασία! Χαχα 1
Zergoulini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μεγιες μεγιες καλοριζικο. Πηρες ενα καλο keyboard οπου δεν βγαζει προβληματα. Και αυτο μετραει. US layout. Αυτα ειναι! Καλως ηρθες στο Club των RGB!
petran91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μεγιες μεγιες καλοριζικο. Πηρες ενα καλο keyboard οπου δεν βγαζει προβληματα. Και αυτο μετραει. US layout. Αυτα ειναι! Καλως ηρθες στο Club των RGB! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όμως αυτό που συνέβη δεν υπάρχει. Όπως το χάζευα, παρατήρησα 2 χτυπηματάκια πολύ μικρά στο πάνω μέρος. Ήταν ανάγλυφα, δηλαδή δεν ήταν βρωμιές, αλλά χτυπήματα και ήταν από την μεριά του καλωδίου, την απέναντι μου δηλαδή οπότε έπρεπε να το δω από την πάνω-πίσω μεριά το πληκτρολόγιο για να τα δω. Είχα παρατηρήσει όταν ήρθα σπίτι ότι από την μία μεριά το αυτοκολλητάκι ήταν κομμένο, δηλαδή η συσκευασία είχε ήδη ανοιχτεί. Εγώ είπα ότι αν είναι κομπλέ το keyboard δεν πρόκεται να κάνω κάτι γι αυτό αν και θα έπρεπε, μεγάλο λάθος μου!! Τέλος πάντων. Με το που είδα τα χτυπηματάκια πήρα τηλ το πλαίσιο στα κεντρικά εννοείται, όχι εξοργισμένος ή κάπως έτσι, αλλά με το ύφος ότι θεωρώ δεδομένη την αλλαγή με μία κλειστή συσκευασία. Μου είπαν να πάω από το κατάστημα για να το δουν και να γίνει αλλαγή. Εγώ έφυγα φουριόζος από εδώ επί τόπου, έτοιμος για φασαρίες κτλ γιατί πολλά έχω ακούσει για το πλαίσιο. Παραδόξως μπήκα μέσα στο μαγαζί, με ρώτησε υπάλληλος τι θα ήθελα, της είπα επιγραμματικά, με πήγε σε ένα πηγαδάκι υπαλλήλων όπου τους είπε έτσι στα χαμηλόφωνα τι συμβαίνει. Αμέσως με έστειλαν στον υπεύθηνο που ήταν απασχολημένος και φώναξε έναν από τους υπαλλήλους να με εξυπηρετήσει. Δεν ρώτησε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν άνοιξε τη συσκευασία να δει το πληκτρολόγιο αν λείπει τίποτα, ούτε καν για τα σημάδια που είχε. Και πέτρες να είχα μέσα θα το έπαιρνε. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν άλλο να μου δώσουν και δεν γινόταν να γίνει παραγγελία επειδή ήταν μόνο από τα καταστήματα η προσφορά. Μου είπε ότι μπορεί να έπεσα σε εκθεσιακό γι αυτό τον λόγο. Είχαν ΕΝΑ strafe RGB εκεί. Το πήρα κι έφυγα :D Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για το πλαίσιο, να τους βρίσω για τη συσκευασία ή να τους συγχαρώ για την άψογη αντιμετώπιση(που αυτό θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή αλλά τέλος πάντων). Άρα σας παραθέτω φώτο από το καινούριο μου πληκτρολόγιο :D Σε σχέση με το K70 τώρα που έχω εμπειρία πλέον :P H ποιότητα δεν είναι τόσο καλή στο μάτι, φαίνεται φθηνότερο, παρόλα αυτά είναι αρκετά στιβαρό και βαρύ. Για τα πλήκτρα έχω να πω ότι ο τρόπος που χτυπάνε στο μέταλλο κάτω μου μοιάζει πιο "στιβαρός", το ΤΑΚ είναι πιο αυστηρό, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω διαφορετικά. @LaMoRt το space δεν κάνει τον ίδιο ήχο με το K70, όχι τόσο έντονα τουλάχιστον, ούτε και το έντερ και backspace κτλ. O φωτισμός είναι πολύ εντονότερος αλλά διαφορές στο transition κτλ στο μάτι τουλάχιστον δεν παρατήρησα. Με ενοχλεί ελάχιστα στο μάτι το ότι φαίνεται το άπρο κάτω από τα πλήκτρα. Θα ήθελα να μην φαίνεται τόσο. Τέλος ευτυχώς που δεν πρόλαβα να εξαρτηθώ από τη ροδέλα. Θα μου κακοφαινόταν πολύ. Γενικά, όχι δεν ξενέρωσα που δεν είχε άλλο K70. Το καθένα έχει τα καλά του και τα "κακά" του. Όλα καλά. Αυτά από μένα στην πιο γρήγορη αλλαγή μηχανικών RGB Keyboard στην ιστορία μου 2
La_MoRt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αφού τουλάχιστον έβγαλες άκρη πάλι καλά! Καλορίζικο λοιπόν και το strafe. 1
djuan1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να το χαρείς. Εμένα δε μου φάνηκε τεράστια η διαφορά στην ποιότητα. Εντάξει είναι μεταλλικό το K70, αλλά και το strafe δείχνει στιβαρό και ποιοτικό. Να σου πω όμως και κάτι που ξέχασα να αναφέρω από την εμπειρία μου εκεί στο πλαίσιο. Όταν ο υπάλληλος μου άνοιξε το K70 το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ότι είχε ένα σημάδι, γδάρσιμο λίγο κάτω από το αριστερό control. Και το πληκτρολόγιο ήταν κλειστό, το άνοιξε μπροστά μου. Τρελή απογοήτευση!
Zergoulini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αφου σου ειπα να προτημησεις το Strafe! Περιμενω απο E-bay ασπρα keycaps. Οταν τα φορεσω θα τα βγαλω μια φωτογραφια να δουμε πως θα φενεται. Απλα προσεχε για ενα θεματακι που εχει με το χρωμα ασπρο δεξια αριστερα στα πλαγια. Εφυγε χωρις να το καταλαβω επειδη οταν παιζω games ακουμπουσα το χερι εκει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα