petran91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Σκοπεύω τις επόμενες μέρες να προβώ στην αγορά ενός από των 2 πληκτρολογίων. Να ξεκαθαρίσω ότι η τιμή και για τα 2 είναι 150€, και ότι την επιλογή διακοπτών την έχω κάνει. Ποιο θα παίρνατε στη θέση μου και γιατί? Γνωρίζετε ίσως κάτι που θα έπρεπε να ξέρω για κάποιο από τα 2? Θέματα με τα χρώματα έχω διαβάσει για το κ70. Βρωμίζει κάποιο από τα 2 περισσότερο? Εύκολα στο καθάρισμα? Δεν θα σκεφτόμουν καν το κ70 απλά επειδή παίζει στα 150 έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Παρακαλώ τους γνώστες να βοηθήσουν. Ευχαριστώ!
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Θα σου πω μιας και ειχα το k70 rgb και τωρα το Strafe. Το K70 RGB ειναι σαν τανκ. Μπορεις ανετα να σκοτωσεις ανετα ανθρωπο με αυτο. Δυστηχως ομως τα πρωτα μοντελα οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο θεμα, εχουνε ενα flickering με το trasition απο χρωμα σε χρωμα. Ειναι κατι ομως που ελαχιστα φενετε και θα ενοχλησει μονο κατι ψειρες σαν εμενα. Δεν εχει USB πανω του. Αλλα το ποιο βασικο απο ολα κατα εμε ειναι οτι δεν αντανακλατε το φως του καθολου λογο μαυρης βασης. Παλι αυτο ειναι υποκειμενικο γιατι παλι σε καποιον δεν θα τον ενδιαφερει. Αλλα πιστεψε με διπλα διπλα με το Strafe RGB ειναι μερα με νυχτα το χρωμα. Λες και εχει ποιο δυνατα Leds( Καθαρα λογου ασπρης βασης) Το Strafe οπως ανεφερα το χρωμα εχει κανονικο trasition. Επισεις εχει θηρα Usb. Τα γραμματα των Keycaps ειναι μεγαλο Font κατι που βοηθαει το χρωμα να φενετε καλυτερα. Δεν εχει ομως το ροδακι για την ηχο (κατι που μου αρεσε παρα πολυ και ειναι πολυ βολικο) οπω επισεις δεν εχει τα κουμπια play-pause -next κλτ.Αλλα φανταζομαι ολα αυτα τα ξερεις. Εγω προσωπικα επελξα το Strafe λογου καθαρα ενταση Led και trasition χρωματος. Αλλα να σου πω την αληθεια μου λειπει λιγο η κατασκευη του κ70. Αν θελεις περιμενε λιγο για το K 70 Lux RGB οπου εχει πλεον σωστο trasition και μεγαλα letter fonts στα keycaps. Ενα τελευταιο, οτι και να διαλεξεις ειναι 2 πολυ αξιολογα πληκτρολογια καθως δεν βγαζουνε λειτουργικα προβληματα καθως ειναι και το ποιο βασικο.
petran91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι διάβασα αυτό που είχες γράψει σε άλλο θέμα για το transition και άρχισε να με ανησυχεί. Γενικά διαβάζω και βλέπω ότι τα χρώματα του Strafe απλά δεν υπάρχουν. Πολύ έντονα και διαχυτα παντού κάτω από τα πλήκτρα. Η ροδελα του Κ70 είναι μεγάλο ατού καθώς και η κατασκευή που λένε ότι υπερέχει. Γενικά στα 150 είναι πιο "value" το k70? Η είναι σωστή τιμή για αυτό που προσφέρει?
Screamer-hg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πιστευω η καλυτερη λυση ειναι το Lux οπως ειπε και ο φιλος απο πανω που τα συνδιαζει ολα,γιατι δεν το σκεφτεσαι για αυτο?
petran91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γιατί το lux δεν θα έρθει με τιμή 150.. Ξεκινησα με budget 100 και αποφάσισα με τα χίλια ζόρια να πάω στα 150. Παραπάνω απλά δεν μπορώ να διαθέσω. Είναι ήδη παρα πολλά τα 150 για πληκτρολόγιο δυστυχώς.
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πες μας όμως που τα βρήκες στα 150€! Θέλω και εγώ να αγοράσω το strafe και περιμένω καιρό να το φέρει ξανά το eshop στα 150€. EDIT Τώρα είδα και το άλλο θέμα. Μπήκε και σε μένα το δίλημμα. Δεν ξέρω τι να κάνω!
petran91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στο πλαίσιο φιλε. Προσοχή πρέπει να είναι με το Αγγλικό layout. Επίσης το εχει στο pc1.gr κατοπιν παραγγελίας με silent διακόπτες και με κόκκινους ετοιμοπαράδοτο.
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η προτίμησή μου είναι οι silent, αλλά δεν έχω πρόβλημα με τους brown. Την τιμή του PC1 την έχω δει εδώ και καιρό, αλλά δεν το εμπιστεύομαι για τους χρόνους παράδοσης και αυτή τη στιγμή φοβάμαι μη χάσω την προσφορά του plaisio. Με τα 150 του K70 όμως μπήκα σε δίλημμα και εγώ. Δεν ξέρω αν προτιμώ τη usb ή τα Multimedia keys + αλουμίνιο. Το eu layout δε με πειράζει. Εσύ αποφάσισες;
petran91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Θα πάω αύριο να τα δω από κοντά και θα αποφασίσω. Κλίνω προς το strafe ελαφρώς, αλλά πραγματικά δεν ξέρω Υπαρχει και στο gamerland.gr στα 157 + μεταφορικά πάντως υπόψιν.
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Και εγώ προς το strafe θα στραφώ μάλλον, αλλά θα κατέβω και εγώ στο κέντρο για να τα δω πρώτα. First world problems 1
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 First world problems Αυτό ξαναπές το Θα ενημερώσω αύριο για την εμπειρία μου! (Αν είναι ανοικτά δηλαδή λόγω αργίας)
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι διάβασα αυτό που είχες γράψει σε άλλο θέμα για το transition και άρχισε να με ανησυχεί. Γενικά διαβάζω και βλέπω ότι τα χρώματα του Strafe απλά δεν υπάρχουν. Πολύ έντονα και διαχυτα παντού κάτω από τα πλήκτρα. Η ροδελα του Κ70 είναι μεγάλο ατού καθώς και η κατασκευή που λένε ότι υπερέχει. Γενικά στα 150 είναι πιο "value" το k70? Η είναι σωστή τιμή για αυτό που προσφέρει? Κοιτα 150 υποτιθεται οτι πας για κ70 μιας και τετοια τιμη δεν την βρισκεις. Αλλα και παλι, το strafe εχει διαφορα στο χρωμα. Και το strafe ειναι πανω σε μεταλλικη βαση (οπως ολα τα μηχανικα σχεδον). Δες τα και απο κοντα αν σου δινεται η δυνατοτητα και καταληγεις. Και παλι σου λεω οτι και να παρεις εισαι οκ μιας και δεν βγαζουνε προβληματα. 1
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πήγα στο πλαίσιο σήμερα. Δεν είχαν κάποιο ανοιχτό να δω.Είναι πανίβλακες οι άνθρωποι δεν ξέρω πως να το πω διαφορετικά.Εγώ ήξερα από πριν ότι με τους RED διακόπτες δεν είναι σε προσφορά, αλλά κάνει 169.90.Πήγα με σκοπό να πάρω αυτό με τους BROWN, και αν δεν το είχε να παζαρέψω τους red στα 150 κάπως και αν γινόταν αφού στην ουσία είναι το ίδιο πληκτρολόγιο.Με το που πάω στον υπάλληλο του λέω ψαχνω το strafe rgb. Ετυχε να είναι μπροστά μου και λέω ωπ να το. Είδα αμέσως είχε τους κόκκινους διακόπτες, και τιμή στο ταμπελάκι στο ΡΑΦΙ "Corsair Strafe RGB MX RED 149.90". Λέω "-ωπ?! 150 κάνει?""-Ναι, όλα τα corsair έχουν έκπτωση" λέει. Λέω με καφέ δεν έχεις ε? Όχι λέει μόνο αυτό. Οκ φέρτο όπως είναι του είπα, και πήγα στο ταμείο. Το χτυπάει αυτή, 169,90 μου λέει. Οχι, της λεω, το ταμπελακι λεει 149.90. Μετα απο κανενα τεταρτο αναμονη τελικα κατεβηκε το παιδι που μου το ειχε δωσει, κρατωντας 2 k70. Ενα RGB και ενα απλο. Αυτα, μου λεει, ειναι στα 150 και 120 αντιστοιχα. Ναι, του λεω, το ταμπελακι ελεγε 150 γι αυτο που θελω και οχι τα κ70. Επεμεναν και οι 2 οτι και καλα ειναι αλλο το red και αλλο το brown λες και δεν το ξερα, προσπαθουσα εγω να τους πω οτι ελεγε για το RED το ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ, αλλα οχι, ελεγαν τα δικα τους.Αποτελεσμα? Παράγγειλα μόλις το Strafe με τους κοκκινους απο το PC1.gr . Αν ελεγε το ταμπελακι 169, θα καθομουν εκει να το συζητησω, να δω και το k70 να το ζυγισω γενικα. Αλλα οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι, και ακομα πιο ηλιθιος εγω που δεν φωναξα τον υπευθυνο να κανω φασαρια για το ταμπελακι. Τελος παντων, με το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξανασχολουμαι και περιμενω το Strafe από το PC1
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και εγώ πήρα το strafe με τους brown. Αλλά πραγματικά δεν ξέρουν τίποτα οι πωλητές. Δεν είχε ανοιχτό κανένα από τα δύο και μου είπε ότι θα σου τα ανοίξω. Του είπα ότι δε θέλω διότι μπορεί να μην το αγοράσω και μου είποε δεν πειράζει θα το κρατήσουμε σαν εκθεσιακό. Ωραία λέω και μου ανοίγει το K70 brown (στην τύχη, χωρίς να προλάβω να δω διακόπτες). Κοιτάω και είναι οι καφέ, το δοκιμάζω λίγο και στη συνέχεια τον ρωτάω αν έχει και strafe με καφέ. Και εκεί ακούω το κορυφαίο ''-Τα strafe δεν έχουν καφέ, έχουν cherry!" Του απαντώ ότι όλα cherry έχουν και ανάλογα με τον τύπο του διακόπτη έχουν και άλλο χρώμα. Μου απαντά ότι δεν κυκλοφορεί με καφέ!!! Του απαντώ ξανά ότι κυκλοφορεί με καφέ και μου λέει, ναι, μόνο στο εξωτερικό! Σταματώ να ασχολούμαι και πηγαίνω μόνος στο ράφι όπου και είχε κανονικά με καφέ διακόπτες. Πήρα ένα, το ταμπελάκι έγραφε 150€ και όχι 145€ όπως στο site, αλλά λέω για 5€ δεν πειράζει. Τελικά στο ταμείο έβγαλε τιμή 145€. 1
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Είναι απαράδεκτοι, άλλα στα ταμπελάκια άλλα στο σύστημα. Εγώ θα πήγαινα να του πω με τους καφέ στο χέρι: "κοίτα να δεις που γίναμε εξωτερικό εδώ πέρα.." Τέλος πάντων, ανέβασε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε άντε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα