Aris Sp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Υπαρχει κανενα γερμανικο καταστημα που να φερνει Ελλαδα χωρις υπερβολικα εξοδα αποστολης κλπ?
Chocobo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ειπα κατι σχετικα με την ειδηση?? να στο ξαναπω δηλαδη?? δεν καταλαβαινεις η δεν θες να καταλαβεις?τρολλαρεις η κατι τετοιο??μηπως μιλαω με ατομο δημοτικου η με ατομο περιορισμενης ευθηνης?πες μου να ξερω πως να απευθηνθω... εγω εκανα παραθεση σε μια απαντηση του θεματος και εσυ κανεις παραθεση στην απαντηση της παραθεσης μου??ΠΟΥΥΥ ΚΟΛΛΑΕΙ η απαντηση σου με την παραθεση μου..ελεος,μαλλον με παιδια δημοτικου εχουμε να κανουμε.. και το 480 vs 1070 δεν το ανεπτηξα εγω καταρχην.....βαλε γυαλακια.. Aπολύτος τίποτα....Μάλλον εσύ θές γυαλάκια να διαβάζεις τους τίτλους γιατί σε λίγο θα γράφεις για τα προσωπικά σου εδώ πέρα.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Aπολύτος τίποτα....Μάλλον εσύ θές γυαλάκια να διαβάζεις τους τίτλους γιατί σε λίγο θα γράφεις για τα προσωπικά σου εδώ πέρα. εεε πεστο ετσι ρε φιλε...πες δεν ειμαι ελληνας και δεν νιωθω την ελληνικη γραμματικη,εννοια, και οτι θα απαντας μονο με την ξεροκεφαλια σου εδω μεσα..
akumiris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μια χαρά, έχω ήδη μια 980ti (που μου την έκανε δώρο η μεταφορική ) μόλις πέσει κ άλλο η τιμή πάιρνω άλλη μια για sli και ξαναασχολούμαι με κάρτα γραφικών όταν βγεί κάποια που να σηκώνει 60fps σε ultra 4Κ και όχι απλα λίγο περισσότερα fps απο ότι έχω τώρα... Να ξερεις ομως φιλε οτι θες τουλαχιστον 1000αρι επωνυμο τροφοδοτικο για τετοιο επιπεδο sli ! Οσον αφορα στη συζητηση που βλεπω εδω, οοοοοταν γινει το 4k mainstream, και υπαρχει μια single card που να χτυπαει 60αρια απροβληματιστα στο 85% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των παιχνιδιων της αγορας και δεν αγκομαχαει να φτασει τα 45 fps αντε 60 σε κατι παναλαφρα doom κλπ (δηλαδη 1080), και υπαρχει βεβαια και ποικιλια ανταγωνιστικων προιοντων στην αγορα που θα εχουν ριξει και τις τιμες, ξυπνηστε με! Σε 1080p που παιζω και ενιοτε σε 1440p, η 980ti G1 μου, ειναι ηδη υπερβολη! Μην ψαρωνετε και σκατε χιλιαρικα σε μια πειραματικη εποχη, που οι εταιριες ακομα δουλευουν και πειραματιζζονται πανω στο 4k! Του χρονου η nvidia θα βγαλει μια καινουργια ''1180'' που θα πιανει 60αρια στο 40% των παιχνιδιων της αγορας, του παραχρονου μια καινοθργια που θα πιανει 60αρια στο 60%, κλπ κλπ. Για 4k gaming υπομονη!! 1
Panos_G2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγω παιδια παντως που δεν εχω καρτα γραφικων, αν πεσει αρκετα η τιμη της 950 και της 960 θα προτιμισω μαλλον μια απο αυτες τις 2 αν αξιζουν βεβαια. Περιμενουμε και rx460-470. Εχουμε καιρο ακομη.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1080 βλεπω στην τζιφρα Θα την επιστρέψω σε έναν μήνα. Εχει βγει ενας γενικος κανονας για ολα αυτα που ολως τυχαιως δεν τηρειται ομως και να τα αποτελεσματα. '''Ψηφιστε με το πορτοφολι σας''..Αλλα βλεπεις πολυ λιγοι το κανουν αυτο πραγματικα και οι περισσοτεροι τσιμπανε απλα λογω ενθουσιασμου,τετοια ψαρια που ειναι... Ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα